Şimdi Ara

en iyi nuker mi asacımı tartışması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• bence en iyi karakter warlock + bard neden mi?
    çünkü warlock wideolarını izliyorum warlock hepsini ezip geçiyor hem sağlam hem 15 sn pot sorunu yok hem az da vurmuyo bence en güçlü ve en hızlı kasan warlock
    en hızlı kasan neden mi warlock?
    çünkü ben yeni bi warlock açtım 24 lvlim ner 30 sn de bir berzerk doluyor dehşet bişey
  • yaw warlock 15 sn de bi pot basmıomu
  • Ben Denemelik Bi Warlock Açtım 1 hafta Kastım 54 Oldu Warlock Hızlı Kasmaz Ama Skilleri Manyak Full Str Glaviem Var satarsam Warlock Kasıcam...
    15sn Sorunu Var Ama Karşı Tarafın Hp Sini Çekme Skilide Var...+50lvde Alan Vampire Açılıyor.....
  • en iyi char diye birşey yok

her buildin kendine göre avantajları ve dejavantajları wardır
  • quote:

Orjinalden alıntı: yusufsalih

yaw warlock 15 sn de bi pot basmıomu

yok öle demek istemedi hani warlock un vampirik büyüleri karşı taraftan hp çekiyo ya onu diyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ophiafagus

en iyi char diye birşey yok

her buildin kendine göre avantajları ve dejavantajları wardır

+1999
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok mu Çirkinim [SS'li]
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • HaHa güldürme beni warlock muş...tamam warlock sağlam ama benim full str blader ZAYON ' uma warlock dayanamaz...şöyle birşey var ilk büyüde beni azalttı azalttı ama bunu yapamazsa tebi ben onun yanına gelmiş olucam ve bi 5'li combo ile mefta

quote:

Orjinalden alıntı: sronline

bence en iyi karakter warlock + bard neden mi?
    çünkü warlock wideolarını izliyorum warlock hepsini ezip geçiyor hem sağlam hem 15 sn pot sorunu yok hem az da vurmuyo bence en güçlü ve en hızlı kasan warlock
    çünkü ben yeni bi warlock açtım 24 lvlim ner 30 sn de bir berzerk doluyor dehşet bişey

• quote:

Orjinalden alıntı: _AutoCad_

HaHa güldürme beni warlock muş...tamam warlock sağlam ama benim full str blader ZAYON ' uma warlock dayanamaz...şöyle birşey var ilk büyüde beni azalttı azalttı ama bunu yapamazsa tebi ben onun yanına gelmiş olucam ve bi 5'li combo ile mefta

quote:

forumlarda bir video gezio bi bak istersen adamın warlock u sosun lu bladeri madara edio senin bladeri top eder oynar.

• warlock lag varken hiç bişi yapamz ve yapamıo bana göre en ii build cleric-dagger hem hızlı hem zewkli hemde hesaplı
  • quote:

Orjinalden alıntı: llHardboyll

warlock lag varken hiç bişi yapamz ve yapamıo bana göre en ii build cleric-dagger hem hızlı hem zewkli hemde hesaplı

ne bakıma hesaplı?
    güzel bir cleric dagger buildi için iyi bi sp kasmak lazım en fazla sp isteyen 2 class birlikte.
  • Ya şaka yapmk istemiştm ama bana göre en ii buıld rogue-cleric tamm çok sp lazm ama sonunda herşeye değio sanırım, bu arada sonunu düşünen kahraman olmz demi
  • quote:

Orjinalden alıntı: _AutoCad_

HaHa güldürme beni warlock muş...tamam warlock sağlam ama benim full str blader ZAYON ' uma warlock dayanamaz...şöyle birşey var ilk büyüde beni azalttı azalttı ama bunu yapamazsa tebi ben onun yanına gelmiş olucam ve bi 5'li combo ile mefta

quote:

Karsındaki Warlock oynamayı biliyorsa ''mefta'' sozcugu senin icin gecerli.Ben 2 bladerla vs yapıyorum.2vs1 ve ben alıyorum. ...Forever Warlock+Cleric..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HolyHumerus -- 13 Nisan 2008; 11:35:43 >

• asacı ne yaw

wizard yada mage desen anlarız da asacı komik
  • quote:

Orjinalden alıntı: MrEmq

asacı ne yaw

tam yazacaktım aslında magede yok.. Int war
  • quote:

Orjinalden alıntı: _ŞaMaTa_

quote:

asacı ne yaw

Avrupada intte yok int diyince warlock, wizard , cleric, bard hepsi içine girer onun adı Wizard.

• quote:

Orjinalden alıntı: MaNia©

quote:

quote:

asacı ne yaw

Avrupada intte yok int diyince warlock, wizard , cleric, bard hepsi içine girer onun adı Wizard.

aslında wizard die de bişi yok .......

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: MaNia©

quote:

quote:

asacı ne yaw

aslında wizard die de bişi yok .......

Aslında silkroad die bişey var mı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.