patriot ve cellshock marka ramler yabanci forumlardada suan dunyanin en iyi ramlerinden kabul ediliyor tereddut yasamayin derim bu markalarda
OC yapmayacağım için Cellshock almama gerek yok. Patriot almaya da gerek olacağını sanmıyorum.
oc yapmicaksan tabi daha ucuz ram lere oncelik verebilirsin
team xtreem 1066 mhz 2x2 gb almayı düşünüyordum fakat stoklarda kalmamış
OC yapmayacaksan işlemciyi 2x2 800 lük ramler işini görür. 4-4-4-12 timingleri olanlarından alırsın. Zaten şu anda hangi işlemciyi alırsan al default durumda FSB si 400 ü geçmez. O nedenle 800 üstü ramlere para vermene gerek yok, performans alamassın çünkü.
Hmm. 266 MHz fazla olması hissedilebilir fark yaratmıyor sanırım. Herkes öyle diyor
1066 MHz RAM'lerin tercih edilmesinin nedeni tokato arkadaşımızın dediği gibi ''eğer fsb:dram çarpanı 2 olarak ayarlarsan rami 800mhz de kullanmış olursun istersen o şekilde kullanıp zamanlama düşürürsün. '' çarpanı 2 ye düşürüp 800 mhz'de kullanmak. Zaten 266 mhz hissedilebilir bir fark yaratmıyor(muş) Değil mi?
Ben 1066 mhz 2x2 Team Xtreem almayı düşünüyorum acaba onu 800 MHz'de kullanıp timingleri düşürüp, işlemciyi 3.8e falan çıkarabilir miyim? ( Hiç OC yapmadım. )
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme