Şimdi Ara

En iyi ön kameralı telefon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdi yeni telefon alacağım arkadaşlar ama ihtiyacıma uygun telefonu bir türlü bulamyorum. Mevcut telefonumla hiç oynamadığım için telefon oyunlarına pek ilgim kalmadı sanırım. Önemli olan internete hızlı girmesi whatsapp ile problem yaşamaması, gürültülü değil ama kaliteli hoparlörünün olması, iki dakika fotoğraf çekip internette takılınca şarjının hemen bitmemesi, birde ön kamerasının(selfie) çok iyi olması benim için. Mesela galaxy s4 te sanırım efekt özellikleri vs çok iyi şeyler ön kamerada varmış ama 1000 liranın üzerine çıkmak istemiyorum çünkü oyun oynamaktan ziyade ön kamera-internet-whatsapp üçlüsü önemli benim için. Önerileriniz var mı yardım edebilir misiniz kısaca?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anuiel -- 27 Haziran 2014; 10:43:29 >

• Bende merak ediyorum bilgisi olanlar yazarsa iyi olur. Lg g2 falan demeyin ortalama alti onun kamerasi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Discovery Elite Gerçekten, 8MP kamerası var.

Not : Gelir şimdi önemli olan MP değil lensciler, kaliteli lense sahip inceledim. Ve lensin MP'den önemli olduğunu da biliyorum
  • Htc one m8
    Gerçekten müthiş bir kameraya sahip.
    Not: yazıyı okumadan direkt başlığa bakarak cevap verdim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elite lite 16 gb modeli 1000 tl

8 ön 16 mp arka kameraya sahip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • elite..

En iyi ön kameralı telefon En iyi ön kameralı telefon En iyi ön kameralı telefon En iyi ön kameralı telefon En iyi ön kameralı telefon En iyi ön kameralı telefon En iyi ön kameralı telefon En iyi ön kameralı telefon

• Arakadaşım zopo zp980+ yı öneririm sana. Daha fazla bilgi içinwww.zopo.com. tr ye bakabilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.