Bildirim
En iyi ön kameralı telefon iPhone 15 Pro Max oldu
Samsung Galaxy S25: Yapay Zeka Parmaklarınızın Ucunda
https://www.amazon.com.tr/stores/page/92F263DE-74F5-45CA-B8EE-2FA578898A76?ref_=s25dh
Lepro LED el feneri LE2050 ultra parlak LED el feneri, klipsli, yakınlaştırılabilir kamp el lambası, 5 modlu, su geçirmez el feneri, kamp, dış mekan, doğa yürüyüşü, balık tutma, hediye, 2'li paket : Amazon.com.tr: Yapı Market
https://www.amazon.com.tr/dp/B0932X7YH6?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
9 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
"Bu kadar kötü haberler yapmayın dostlar, acık da övün bizi"
-
Dandroidçiler seri üzgün
-
Meanwhile DANDROID Loosers
-
Mate 50 pro daha iyi değil mi?
-
aynı kamera ile 14pro dan iyi ? çok enteresan
-
Benim gözümde problem var herhalde 14 pm kullanıyorum ama huawai daha iyi çıkmış.
-
HUAWEİ daha iyi görünüyor ama kıyaslamalar farklı yapılıyor. Doğallık ön planda tutuluyor gibi gibi gibi şartlarda kıyaslama yapıyorlar. Lakin kullanıcının gözüne iyi gelen hangisi ise (kötü bile olsa) iyi o oluyor...
-
Noise Show
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu dandroid yazan görgüsüzler yüzünden bende 14 pro almıştım, normal bi telefon hiçbi fark yok :) Ama işte sokakta görüyoruz pro bile yetmiyor bizim görgüsüzlere pro max anca kesiyor
-
Haha dxoya bk atan çöpple fanları halaya durmuş.
-
Bir yerlerde yağlı boya gibi fotoğraflar görürsem kesin samsungdur gerçeğe yakınsa iPhone‘dur diyorum hep doğru çıkıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8C6C2F44B -- 12 Ekim 2023; 16:16:30 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
80 bin lira ödeyip alanların içini rahatlatmışlar yoksa kalpten gider iosculat
En iyisi her zaman son aldığın telefondur
valla hocam kendimi bildim bileli android kullandım en son s20 fe şimdi iPhone 15’e geçtim çağ atlamış hissediyorum her konuda iPhone’a fiyatından dolayı tüm ön yargılarım değişti diğerlerinden çok farklı kamerası sistemi herşeyi başka bir dünya
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kamera her zaman çok iyi iPhone da. Bana göre değil. Torrentten film müzik indirip izlemek fln gibi şeyler için Android devam
Pahallı be hacı:)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
"Bu kadar kötü haberler yapmayın dostlar, acık da övün bizi"
|
Dandroidçiler seri üzgün
|
Mate 50 pro daha iyi değil mi?
|
aynı kamera ile 14pro dan iyi ? çok enteresan
|
Benim gözümde problem var herhalde 14 pm kullanıyorum ama huawai daha iyi çıkmış. |
Bu dandroid yazan görgüsüzler yüzünden bende 14 pro almıştım, normal bi telefon hiçbi fark yok :) Ama işte sokakta görüyoruz pro bile yetmiyor bizim görgüsüzlere pro max anca kesiyor
|
Her apple haberi altında nedense dandroidciler floodluyor nedir bu kin nefret anlam veremiyorum 😃
|
Torrentle uğraşacak vakti nasıl buluyorsunuz anlayamıyorum.... |
valla hocam kendimi bildim bileli android kullandım en son s20 fe şimdi iPhone 15’e geçtim çağ atlamış hissediyorum her konuda iPhone’a fiyatından dolayı tüm ön yargılarım değişti diğerlerinden çok farklı kamerası sistemi herşeyi başka bir dünya |
Benzer içerikler
- ios 18 fotoğraftan nesne silme özelliği açma
- gif yapma
- apple intelligence nasıl açılır
- snapchat st ne demek
- spotify apk çalışmıyor
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X