|
Bildirim
"Bu kadar kötü haberler yapmayın dostlar, acık da övün bizi"
|
Dandroidçiler seri üzgün
|
Mate 50 pro daha iyi değil mi?
|
aynı kamera ile 14pro dan iyi ? çok enteresan
|
Benim gözümde problem var herhalde 14 pm kullanıyorum ama huawai daha iyi çıkmış. |
Bu dandroid yazan görgüsüzler yüzünden bende 14 pro almıştım, normal bi telefon hiçbi fark yok :) Ama işte sokakta görüyoruz pro bile yetmiyor bizim görgüsüzlere pro max anca kesiyor
|
Torrentle uğraşacak vakti nasıl buluyorsunuz anlayamıyorum.... |
Her apple haberi altında nedense dandroidciler floodluyor nedir bu kin nefret anlam veremiyorum 😃
|
valla hocam kendimi bildim bileli android kullandım en son s20 fe şimdi iPhone 15’e geçtim çağ atlamış hissediyorum her konuda iPhone’a fiyatından dolayı tüm ön yargılarım değişti diğerlerinden çok farklı kamerası sistemi herşeyi başka bir dünya |
|
|
|
|
Benim gözümde problem var herhalde 14 pm kullanıyorum ama huawai daha iyi çıkmış. |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8C6C2F44B -- 12 Ekim 2023; 16:16:30 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
valla hocam kendimi bildim bileli android kullandım en son s20 fe şimdi iPhone 15’e geçtim çağ atlamış hissediyorum her konuda iPhone’a fiyatından dolayı tüm ön yargılarım değişti diğerlerinden çok farklı kamerası sistemi herşeyi başka bir dünya < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |