Şimdi Ara

En iyi ön kameralı telefon iPhone 15 Pro Max oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iPhone 15 Pro Max, DxOMark testlerinde 154 genel puanla oldukça güçlü bir kamera puanı elde etti. iPhone 15 Pro Max’in almış olduğu bu genel puan, onu Huawei P60 Pro'nun sadece iki puan gerisinde ikinci sıraya yerleştiriyor. Ancak özçekim veya ön kamera tarafındaysa işler değişiyor. Geçen yıl olduğu gibi bu sene de zirvede bir iPhone var: iPhone 15 Pro Max.

Ayrıca Bkz.En iyi kameralı telefonlar (2023)

Ön kamerada lider iPhone 15 Pro Max

Geçtiğimiz yıl iPhone 14 Pro Max, selfie performansında 145 puan elde ederek zirveye oturmuştu. Bu yıl çıkan iPhone 15 Pro Max ise bu skoru geliştirmeyi başarıyor. DxOMark’a göre iPhone 15 Pro Max, 149 puan ile liderlik koltuğunda.

Öte yandan hem iPhone 15 Pro Max hem de iPhone 14 Pro Max, 1/3,6 inç sensör boyutunda otomatik odaklama ve optik görüntü sabitleme özelliklerine sahip aynı 12 megapiksel ön kameraya sahip. Ancak DxOMark, iPhone 15 Pro Max'in yüksek performansını yeni A17 Pro çipine ve görüntü sinyal işlemcisine (ISP) bağlıyor.

Aktarılanlara göre iPhone 15 Pro Max’in ön kamerası doğru pozlama, hızlı ve hassas otomatik odaklama, geniş dinamik aralık ve gün ışığında yüksek detay seviyesi ile ön plana çıkıyor. DxOMark ayrıca, kullanıcı kayıt sırasında hareket etse bile sorunsuz çalışan etkili video sabitlemeyi de övüyor.

Ancak kameranın kusurları da yok değil. Telefonun sensörü geniş bir alan derinliğini tercih ediyor, ancak bu aynı zamanda iyi aydınlatma koşullarında bile görüntülerde görünür parazite (noise) yol açabiliyor. Kamera zaman zaman renk hataları da sergileyebiliyor ve video kaydı sırasında kareler arasında zaman zaman keskinlik farklılıkları oluşuyor.

Kaynak:https://www.dxomark.com/apple-iphone-15-pro-max-selfie-test/

• "Bu kadar kötü haberler yapmayın dostlar, acık da övün bizi"

• Dandroidçiler seri üzgün

• Meanwhile DANDROID Loosers

En iyi ön kameralı telefon iPhone 15 Pro Max oldu
  • Mate 50 pro daha iyi değil mi?

• aynı kamera ile 14pro dan iyi ? çok enteresan

• Benim gözümde problem var herhalde 14 pm kullanıyorum ama huawai daha iyi çıkmış.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • HUAWEİ daha iyi görünüyor ama kıyaslamalar farklı yapılıyor. Doğallık ön planda tutuluyor gibi gibi gibi şartlarda kıyaslama yapıyorlar. Lakin kullanıcının gözüne iyi gelen hangisi ise (kötü bile olsa) iyi o oluyor...

• Noise Show

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu dandroid yazan görgüsüzler yüzünden bende 14 pro almıştım, normal bi telefon hiçbi fark yok :) Ama işte sokakta görüyoruz pro bile yetmiyor bizim görgüsüzlere pro max anca kesiyor

• Haha dxoya bk atan çöpple fanları halaya durmuş.

• Bir yerlerde yağlı boya gibi fotoğraflar görürsem kesin samsungdur gerçeğe yakınsa iPhone‘dur diyorum hep doğru çıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8C6C2F44B -- 12 Ekim 2023; 16:16:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 80 bin lira ödeyip alanların içini rahatlatmışlar yoksa kalpten gider iosculat

• En iyisi her zaman son aldığın telefondur

• aliyil62 kullanıcısına yanıt

valla hocam kendimi bildim bileli android kullandım en son s20 fe şimdi iPhone 15’e geçtim çağ atlamış hissediyorum her konuda iPhone’a fiyatından dolayı tüm ön yargılarım değişti diğerlerinden çok farklı kamerası sistemi herşeyi başka bir dünya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kamera her zaman çok iyi iPhone da. Bana göre değil. Torrentten film müzik indirip izlemek fln gibi şeyler için Android devam

• PeTeRPaNN kullanıcısına yanıt
    Pahallı be hacı:)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.