Şimdi Ara

en iyi orjinal muzik sistemi hangi araçta var acaba (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
1
Favori
9.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: FAZLIKAZAK

Mercedes te bose vardi ama simdiki modellerinde harman kardon var...

ayrica ilk sinema ses sistemini dolby digital dts pro logic gibi standartlari otomobile mercedes getirmistir...

benim araba harman kardon ve 18 tane hoparlor var...

Harman Kardonun en gelismis sistemi Logic 7 de bile 13 hoparlor var

Yanlis saymis olmayasin.
  • audi ,yeni bang&olufsen müzik sisteminde çok iddialı ama dinlemedim bilemiyorum.
    bendeki laguna 2 deki, cabasse müzik sistemide oldukça iyi.
    en kötüsü ise 2008 model ford focus collection daki. açmıyorum müziği hiç bu yüzden :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: kanoute

audi ,yeni bang&olufsen müzik sisteminde çok iddialı ama dinlemedim bilemiyorum.
    bendeki laguna 2 deki, cabasse müzik sistemide oldukça iyi.
    en kötüsü ise 2008 model ford focus collection daki. açmıyorum müziği hiç bu yüzden :)

Audi için BOSE yazıp duruyorsunuz da bose acoustimas taki kalite inanın audideki dsp sistemde yok. Bu arada DSP bir çeşit ses genişletme efektidir. Açıp Kapanabilen bir ayardır yani ( on/off)

Bang/olufsen ise hifi sistemler arasında görsel olarak inanılmaz işlere imza atmış bir markadır. Ve en ünlü yanı fiyatlarının çok uçuk olmasıdır. Buda tasarımdan ileri geiyor sanıyorum : Mesela kendime telsiz telefon sormuştum B/O 6ooo dolar istemişti. Keza aksesuar ve hifi sistemleri de bir o kadar tuzlu. Ses karakteri kalındır.

Araçtaki B/O sistemi dinlemek istiyorum ama , hangi araçta kullanılacak acaba ?

• quote:

Orjinalden alıntı: desiya

bmw 1den sonra ancak o tarz audi gider . iyi bir sportback alınabilir yada üzerine biraz daha koyarak yeni a4 1.8 turbo alınabilir

2 hafta olmadı bizim bir arkadaş aldı audi a4 1.8t quattro
    şimdi bende ondan alırsam aynı yerde çalışıyoruz olmaz ..yanlış anlaşılır
  • quote:

Orjinalden alıntı: metoprolol

quote:

Orjinalden alıntı: desiya

bmw 1den sonra ancak o tarz audi gider . iyi bir sportback alınabilir yada üzerine biraz daha koyarak yeni a4 1.8 turbo alınabilir

2 hafta olmadı bizim bir arkadaş aldı audi a4 1.8t quattro
    şimdi bende ondan alırsam aynı yerde çalışıyoruz olmaz ..yanlış anlaşılır

sen aile babasının ozaman avantını bekle
    1.8t avant alabilirsin bence sedandan daha güzel hemde doktor ve aile babasına iyi gider . hem bagaj derdin olmaz hemde daha keyifli olur . boyutları korkutmasın sedandan belki çok az uzundur anca okadar
  • önden çekişli araba tercihlerimde 3 .sırada
    virajda arabanın hafif k.ç atması hoşuma gidiyor önden kaymasından ziyade
  • en iyi tesisat astrada olmadığı kesin.

İyi tesisatın yarısı olsa yeter , o bile yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: okanttnc

en iyi tesisat astrada olmadığı kesin.

İyi tesisatın yarısı olsa yeter , o bile yok.

sendeki kasada çok iyi değil evet . ama tam ön konsolun en önünde ortada havalandırmanın önünde olan kolon cidden çok işe yarıyo . aslında gayet berrak vede iyi ses çıkıyo araçtan
    sistem markası blaupunkt

sanırım cosmo donanımdaki sistem daha iyi
    opera30 adlı sistem var
    vede mp3 çalmıyo bildiğim kadarıyla sadece cd vede çok daha berrak bir ses ile daha güçlü hoparlörler var bildiğim kadarıyla ama gayet iyi yinede bence njoy donanımdaki sistem
    en azından golfün sistemden iyi onu biliyorum

bu arada alfa 159lardada ses gayet iyi gibi geldi bana
    ama ben yinede yeni a4 1.8 derim
    arkadan çeker istersende 2.ellere bakmak zorunda kalacaksın doktor emmi

• Oooo VOLVO yu nasıl unuturum. İncelemesini geçtiğimiz senelerde okumuştum. Özellikle son kasa S80 .

Volvo Premıum Sound. Açıklamada Cabrio olan bir model kullanılmıştı ve açık hava senfoni orkestrası yazıyordu.

Oda iddaalı bir sistemdi ama bence logic7 den iyi değil .

Bu arada illa en iyisi diye şartlama yapmayalım. BMW de Professional almaya lüzum yok. Hifi paketi ( Business DSP ) de iş görür. Oldukça berrak bir ses verir üstelik.

Oda 2002 ( bende ) 10 hoparlör vardı. Son güncel sistemde neler var bilemiyorum ..

: )
  • quote:

Harman Kardonun en gelismis sistemi Logic 7 de bile 13 hoparlor var

Yanlis saymis olmayasin

Evet ben yanlis saymis olabilirim irili ufakli bir suru sey var..

bendeki harman kardon logic7

demekki 13 tane ...

duzeltme icin tesekkur ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ozdamar

Oooo VOLVO yu nasıl unuturum. İncelemesini geçtiğimiz senelerde okumuştum. Özellikle son kasa S80 .

Volvo Premıum Sound. Açıklamada Cabrio olan bir model kullanılmıştı ve açık hava senfoni orkestrası yazıyordu.

Bu arada illa en iyisi diye şartlama yapmayalım. BMW de Professional almaya lüzum yok. Hifi paketi ( Business DSP ) de iş görür. Oldukça berrak bir ses verir üstelik.

Oda 2002 ( bende ) 10 hoparlör vardı. Son güncel sistemde neler var bilemiyorum ..

Professional olmayanların basları zayıf kalıyor. Digerlerine gore

• Yenilenen Volvo S40’ta isteğe bağlı olarak Alpine marka amplifikatör, Dolby® Pro Logic II Surround ve Danimarkalı Dynaudio firmasının ürettiği hoparlörlerden oluşan birinci sınıf ses sistemi de sunuluyor. MP3 veya WMA türnde dosyalarında çalınmasına olanak sağlayan ses sistemleri High Performance ve Premium Sound modelleri ile standart olarak sunuluyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: attractivegipsy

quote:

Orjinalden alıntı: Ozdamar

Oooo VOLVO yu nasıl unuturum. İncelemesini geçtiğimiz senelerde okumuştum. Özellikle son kasa S80 .

Professional olmayanların basları zayıf kalıyor. Digerlerine gore

Düşük frekans logic 7 'da da çok tatminkar değil kuvvet olarak . Kalite hedeflendiği için amaç farklı yani . Fazlasını isteyen bagaja sub koyuyor da , senfoni dinlemek için logic 7 biçilmiş kaftan.

Örneğin , bir ara foruma koyduğum bir video vardo logic 7 menüsünü gezerken , o araçta Ray Charles Canlı Konser dinlemiştim ; İnanılmazdı.

• güncel
  • ORTA SINIFTA ALFA 159 VE MAZDA 6 DA OLAN BOSE MÜZİK SİSTEMİ GAYET BAŞARILI.
    AYRICA C SEGMENTİ LANCER 1.8 CVT STANDART ANFİ VE SUBWOOFER (ROCKFORD) İLE GELİYOR.
  • Sene olmuş 2017 orjinal ses sistemi ile bir adım öne çıkan araç varmı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.