Bildirim
en iyi orjinal muzik sistemi hangi araçta var acaba
1 Kg - Dana Eti Sucuk Acısız - Afyonkarahisar : Amazon.com.tr: Gıda Ürünleri
https://www.amazon.com.tr/dp/B0C17NBTTX
13 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
159 un nasıldır
vw grubunun nasıldır ? -
cok fazla araca bindim ama 335 deki ses sistemi kadar iyisini (sonses bangirdamaktan bahsetmiyorum) kalite olarak gormedim..
birde yeni mitsubishi outlander daki rackford fostage cok iyiydi. -
quote:
Orjinalden alıntı: ceyhunberber
cok fazla araca bindim ama 335 deki ses sistemi kadar iyisini (sonses bangirdamaktan bahsetmiyorum) kalite olarak gormedim..
birde yeni mitsubishi outlander daki rackford fostage cok iyiydi.
60-65 milyar diyor sen ne aldın bakayım yine
Ona bakacak olursan escalade de BOSE var hepsini döver
Şaka bir yana passatın müzik sistemi gayaet başarılıdır -
önceki bmwnin iyiydi enazından fena değildi ..
acaba daha iyi ne olabilir hangisinde var diye araştırıyorum
arkadaşın 159 fena değil güzel
harman kardon filan orjinalinde olan yok galiba dimi o fiyat aralığında araçta
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metoprolol -- 3 Mart 2008; 22:07:37 > -
147lerde iyi baya
bose sistemlisi cidden çok çok iyi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desiya -- 3 Mart 2008; 20:53:41 > -
Vallahi bmw de istersen 1 serisi al istersen 760L al . Opsiyon listesinden aşşağıda yazacağım sistemi al . Üstüne yoktur. Araştırıp soruşturabilirsin.
BMW Professional HİFİ Logic 7 Harman/Kardon Sound System
13 Hoparlör + 2 düşük frekans driver .
DSP Ses Efekti . 13 Ayrı ses tonu , Kişiselleştirilebilir Ekolayzer ayarı .
Bakınız:
Hi-Fi Professional LOGIC7 [değiştir]Bu Hifi sistemi, tüm bilinen ses formatlarının 13 hoparlör üzerinden çok kaliteli bir şekilde verilmesini sağlar. 7 mid-range, 4 tweeter ve 2 adet merkezi yerleştirilmiş subwoofer ile hiçbir sistemle kıyaslanamayacak bir ses elde edilir. Tweeter'lar ve orta frekans hoparlörleri (100 mm çaplı) aluminyum membranlara sahip olup, subwoofer'lar seramik alaşımlıdır. 6 orta frekans hoparlörü dört kapıya ve arka cam önüne yerleştirilmiştir. Bu hopörlerlerin sonuncusu ise kokpitin tam ortasına monte edilmiştir. Subwoofer'lar (217 mm çaplı) ise ön koltukların altında bulunmaktadır. Bu merkezi bas kavramı ile bas seslerin tüm iç mekana eşit dağılımı sağlanmıştır. Bunu sağlamak için yüksek performanslı hoparlörler aracın tabanına yerleştirilmiştir. Böylece eşiklerde bulunan tüm boşluklar hacimli ses üretimi için kullanılmıştır. Bu düzenleme ile bagaj hacmi daraltılmamış, arka cam önünde oluşan titreşimler önlenmiş ve bas seslerin çok net bir şekilde elde edilmesi sağlanmıştır. onaylanmıştır
-
benimkindeki normal business cd çalar radyo fm tunerdi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metoprolol -- 3 Mart 2008; 21:52:51 > -
quote:
Orjinalden alıntı: Ozdamar
Vallahi bmw de istersen 1 serisi al istersen 760L al . Opsiyon listesinden aşşağıda yazacağım sistemi al . Üstüne yoktur. Araştırıp soruşturabilirsin.
Bakınız:
Hi-Fi Professional LOGIC7 [değiştir]Bu Hifi sistemi, tüm bilinen ses formatlarının 13 hoparlör üzerinden çok kaliteli bir şekilde verilmesini sağlar. 7 mid-range, 4 tweeter ve 2 adet merkezi yerleştirilmiş subwoofer ile hiçbir sistemle kıyaslanamayacak bir ses elde edilir. Tweeter'lar ve orta frekans hoparlörleri (100 mm çaplı) aluminyum membranlara sahip olup, subwoofer'lar seramik alaşımlıdır. 6 orta frekans hoparlörü dört kapıya ve arka cam önüne yerleştirilmiştir. Bu hopörlerlerin sonuncusu ise kokpitin tam ortasına monte edilmiştir. Subwoofer'lar (217 mm çaplı) ise ön koltukların altında bulunmaktadır. Bu merkezi bas kavramı ile bas seslerin tüm iç mekana eşit dağılımı sağlanmıştır. Bunu sağlamak için yüksek performanslı hoparlörler aracın tabanına yerleştirilmiştir. Böylece eşiklerde bulunan tüm boşluklar hacimli ses üretimi için kullanılmıştır. Bu düzenleme ile bagaj hacmi daraltılmamış, arka cam önünde oluşan titreşimler önlenmiş ve bas seslerin çok net bir şekilde elde edilmesi sağlanmıştır. onaylanmıştır
bu şekilde 2005 -2006 model bmw lerde bulabilirmiyiz acaba
diyelim ki 2005 model bir bmw aldım bunu taktırsam bu şekilde bana maliyeti ne olur acaba
olurmu birde
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metoprolol -- 3 Mart 2008; 22:03:30 >
-
Sorması ayıp, ses sistemine göremi alıcağınız araca karar vericeksiniz? -
quote:
Orjinalden alıntı: mRcOLL
Sorması ayıp, ses sistemine göremi alıcağınız araca karar vericeksiniz?
e tabi oda bir etken
320 d sahipleri filanda hiç harman kardon sistemli araç almamışlarki hep 330ci 328 i vs model araçlarda orjinalinde var
arabayı alıp sonrada gidip ya şuna şunu tak filanda diyemem..bu bana ters
almışken iyi bir ses sistemi orjinalinde olan araç düşünüyorum
http://www.sahibinden.com/turkiye_de_tek_2001_model_3_20_ia_orjinal_ozel_yapim_bi_aletWQQaXQQ4709790WQQpXQQdisplayitem?keyword=harman
var bir tane ama araba modelli
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metoprolol -- 3 Mart 2008; 22:18:46 >
-
quote:
Orjinalden alıntı: over and under
quote:
birde yeni mitsubishi outlander daki rackford fostage cok iyiydi.
60-65 milyar diyor sen ne aldın bakayım yine
Ona bakacak olursan escalade de BOSE var hepsini döver
Şaka bir yana passatın müzik sistemi gayaet başarılıdır
son zamanlarda ytl leri euro gormeye basladim ben
seatlardaki ses sistemide harika
seat sound system 2003 toledo süperdi yaw.
-
rx8 deki bose ses sistemi de baya saglamdı(en azından benim hosuma gitmisti) -
quote:
seatlardaki ses sistemide harika
seat sound system 2003 toledo süperdi yaw.
sen birşeymi ima etmeye çalışıyorsun bakem -
2006 E270cdi gümgümbür ses vardı araçta. -
quote:
Bakınız:
Hocam bunun maliyeti ne kadar ve E46 larda varmı?
-
zafiranınmı daha iyidir touranınmı mesela ?
mercedes orjinalde ne kullanıyor muzik sistemi olarak
quote:
Orjinalden alıntı: forbest
2006 E270cdi gümgümbür ses vardı araçta.
ne yaptın sen :))
buna gücümüz yetmez
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metoprolol -- 3 Mart 2008; 22:49:41 > -
Bende ciddi ciddi cevap yazmışım yanlız -
quote:
Bende ciddi ciddi cevap yazmışım yanlız
evet abanmşsın -
quote:
Orjinalden alıntı: metoprolol
quote:
Bende ciddi ciddi cevap yazmışım yanlız
evet abanmşsın
yok açıklama copy/paste : ))
Benzer içerikler
- olimpia cam yorum
- bmw f30 paket sıralaması
- range rover evoque kronik sorunlar
- balata tozu neden olur
- supsan turbo yorum
- seat ateca 2024 fiyat listesi
- skoda slavia
- suzuki s-cross fiyat
- bmw fiyat listesi
- swm g05 pro yorumlar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X