Şimdi Ara

en iyi orjinal muzik sistemi hangi araçta var acaba

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
1
Favori
9.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar 60-65 milyara kadar alınabilecek ( d sınıfı ve mpv lerde özellikle ) araçlardan en güzel orjinal muzik sistemine sahip araç hangisi acaba
    vay be dedirten aklınıza gelen
    bmw mercedesten daha iyi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metoprolol -- 3 Mart 2008; 20:56:06 >

• 159 un nasıldır
    vw grubunun nasıldır ?
  • cok fazla araca bindim ama 335 deki ses sistemi kadar iyisini (sonses bangirdamaktan bahsetmiyorum) kalite olarak gormedim..

birde yeni mitsubishi outlander daki rackford fostage cok iyiydi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ceyhunberber

cok fazla araca bindim ama 335 deki ses sistemi kadar iyisini (sonses bangirdamaktan bahsetmiyorum) kalite olarak gormedim..

60-65 milyar diyor sen ne aldın bakayım yine

Ona bakacak olursan escalade de BOSE var hepsini döver

Şaka bir yana passatın müzik sistemi gayaet başarılıdır
  • önceki bmwnin iyiydi enazından fena değildi ..
    acaba daha iyi ne olabilir hangisinde var diye araştırıyorum
    arkadaşın 159 fena değil güzel
    harman kardon filan orjinalinde olan yok galiba dimi o fiyat aralığında araçta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metoprolol -- 3 Mart 2008; 22:07:37 >
  • 147lerde iyi baya
    bose sistemlisi cidden çok çok iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desiya -- 3 Mart 2008; 20:53:41 >
  • Vallahi bmw de istersen 1 serisi al istersen 760L al . Opsiyon listesinden aşşağıda yazacağım sistemi al . Üstüne yoktur. Araştırıp soruşturabilirsin.

BMW Professional HİFİ Logic 7 Harman/Kardon Sound System

13 Hoparlör + 2 düşük frekans driver .

DSP Ses Efekti . 13 Ayrı ses tonu , Kişiselleştirilebilir Ekolayzer ayarı .

Bakınız:

Hi-Fi Professional LOGIC7 [değiştir]Bu Hifi sistemi, tüm bilinen ses formatlarının 13 hoparlör üzerinden çok kaliteli bir şekilde verilmesini sağlar. 7 mid-range, 4 tweeter ve 2 adet merkezi yerleştirilmiş subwoofer ile hiçbir sistemle kıyaslanamayacak bir ses elde edilir. Tweeter'lar ve orta frekans hoparlörleri (100 mm çaplı) aluminyum membranlara sahip olup, subwoofer'lar seramik alaşımlıdır. 6 orta frekans hoparlörü dört kapıya ve arka cam önüne yerleştirilmiştir. Bu hopörlerlerin sonuncusu ise kokpitin tam ortasına monte edilmiştir. Subwoofer'lar (217 mm çaplı) ise ön koltukların altında bulunmaktadır. Bu merkezi bas kavramı ile bas seslerin tüm iç mekana eşit dağılımı sağlanmıştır. Bunu sağlamak için yüksek performanslı hoparlörler aracın tabanına yerleştirilmiştir. Böylece eşiklerde bulunan tüm boşluklar hacimli ses üretimi için kullanılmıştır. Bu düzenleme ile bagaj hacmi daraltılmamış, arka cam önünde oluşan titreşimler önlenmiş ve bas seslerin çok net bir şekilde elde edilmesi sağlanmıştır. onaylanmıştır

• benimkindeki normal business cd çalar radyo fm tunerdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metoprolol -- 3 Mart 2008; 21:52:51 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ozdamar

Vallahi bmw de istersen 1 serisi al istersen 760L al . Opsiyon listesinden aşşağıda yazacağım sistemi al . Üstüne yoktur. Araştırıp soruşturabilirsin.

Bakınız:

Hi-Fi Professional LOGIC7 [değiştir]Bu Hifi sistemi, tüm bilinen ses formatlarının 13 hoparlör üzerinden çok kaliteli bir şekilde verilmesini sağlar. 7 mid-range, 4 tweeter ve 2 adet merkezi yerleştirilmiş subwoofer ile hiçbir sistemle kıyaslanamayacak bir ses elde edilir. Tweeter'lar ve orta frekans hoparlörleri (100 mm çaplı) aluminyum membranlara sahip olup, subwoofer'lar seramik alaşımlıdır. 6 orta frekans hoparlörü dört kapıya ve arka cam önüne yerleştirilmiştir. Bu hopörlerlerin sonuncusu ise kokpitin tam ortasına monte edilmiştir. Subwoofer'lar (217 mm çaplı) ise ön koltukların altında bulunmaktadır. Bu merkezi bas kavramı ile bas seslerin tüm iç mekana eşit dağılımı sağlanmıştır. Bunu sağlamak için yüksek performanslı hoparlörler aracın tabanına yerleştirilmiştir. Böylece eşiklerde bulunan tüm boşluklar hacimli ses üretimi için kullanılmıştır. Bu düzenleme ile bagaj hacmi daraltılmamış, arka cam önünde oluşan titreşimler önlenmiş ve bas seslerin çok net bir şekilde elde edilmesi sağlanmıştır. onaylanmıştır

bu şekilde 2005 -2006 model bmw lerde bulabilirmiyiz acaba
    diyelim ki 2005 model bir bmw aldım bunu taktırsam bu şekilde bana maliyeti ne olur acaba
    olurmu birde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metoprolol -- 3 Mart 2008; 22:03:30 >

• Sorması ayıp, ses sistemine göremi alıcağınız araca karar vericeksiniz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: mRcOLL

Sorması ayıp, ses sistemine göremi alıcağınız araca karar vericeksiniz?

e tabi oda bir etken
    320 d sahipleri filanda hiç harman kardon sistemli araç almamışlarki hep 330ci 328 i vs model araçlarda orjinalinde var
    arabayı alıp sonrada gidip ya şuna şunu tak filanda diyemem..bu bana ters
    almışken iyi bir ses sistemi orjinalinde olan araç düşünüyorum

http://www.sahibinden.com/turkiye_de_tek_2001_model_3_20_ia_orjinal_ozel_yapim_bi_aletWQQaXQQ4709790WQQpXQQdisplayitem?keyword=harman

var bir tane ama araba modelli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metoprolol -- 3 Mart 2008; 22:18:46 >

• quote:

Orjinalden alıntı: over and under

quote:

cok fazla araca bindim ama 335 deki ses sistemi kadar iyisini (sonses bangirdamaktan bahsetmiyorum) kalite olarak gormedim..

60-65 milyar diyor sen ne aldın bakayım yine

Ona bakacak olursan escalade de BOSE var hepsini döver

Şaka bir yana passatın müzik sistemi gayaet başarılıdır

son zamanlarda ytl leri euro gormeye basladim ben

seatlardaki ses sistemide harika

seat sound system 2003 toledo süperdi yaw.

• rx8 deki bose ses sistemi de baya saglamdı(en azından benim hosuma gitmisti)
  • quote:

seatlardaki ses sistemide harika
    seat sound system 2003 toledo süperdi yaw.

sen birşeymi ima etmeye çalışıyorsun bakem
  • 2006 E270cdi gümgümbür ses vardı araçta.
  • quote:

Vallahi bmw de istersen 1 serisi al istersen 760L al . Opsiyon listesinden aşşağıda yazacağım sistemi al . Üstüne yoktur. Araştırıp soruşturabilirsin.

Bakınız:

Hocam bunun maliyeti ne kadar ve E46 larda varmı?

• zafiranınmı daha iyidir touranınmı mesela ?
    mercedes orjinalde ne kullanıyor muzik sistemi olarak

quote:

Orjinalden alıntı: forbest

2006 E270cdi gümgümbür ses vardı araçta.

ne yaptın sen :))
    buna gücümüz yetmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metoprolol -- 3 Mart 2008; 22:49:41 >
  • Bende ciddi ciddi cevap yazmışım yanlız
  • quote:

Bende ciddi ciddi cevap yazmışım yanlız

evet abanmşsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: metoprolol

quote:

Bende ciddi ciddi cevap yazmışım yanlız

evet abanmşsın

yok açıklama copy/paste : ))
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.