Şimdi Ara

Şahit olduğunuz en iyi ses sistemi hangi araçta idi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
148
Cevap
0
Favori
31.894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Marka yada opsiyon olan ses sistemlerini sormuyorum standart donanimda ses kalitesi ve bass olarak en iyi ses sistemi hangi aractaydi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Amcamın arkadaşında Volvo XC90 var...

Ses konusunda bilgili ve bir tutkun olmamın yanı sıra(arabalar dışında) onlarca arabaya bindim...

Sinemada yok böyle ses. Bu kadar berrak, aynı zamanda güçlü, gövdeli, frekans aralığı geniş ve bir birinden ayırt edilebilir, noise floor'u yüksek bir ses sitemini duymamıştım.
    20 liraya da, 5.000 liraya da Sennheiser marka kulaklık olduğunu düşünürsek, marka bazlı değil de, model bazlı seçimler doğru olacaktır. Aksi halde, Mazda 3'te yer alan Bose marka ses sistemi ile Infiniti M'de yer alan Bose marka ses sistemini aynı olarak düşünme hatasına düşeriz.

Benim bugüne kadar deneyimlediğim en iyi ses sistemi, 2014 Lexus LS600'deki ses sistemiydi. Markasını şu anda hatırlamıyorum ve araştırmaya da üşeniyorum ama kesinlikle çok kaliteli bir ses sistemi kullanılmıştı.
    Kendi araçlarımızdan örnek vereyim, Skoda Octavia A7 kasanın Optimal donanımdaki standart ses sistemi, Volkswagen Polo 6C Comfortline'ınkine kıyasla çok daha iyi geliyor bana.

Ayrıca;

Volvo S90'daki Bowers and Wilkins benim için kusursuz bir deneyimdi.

S90'dan bir şarkıyı kaydetmiştim.

Yapay Zekanın Yanıtı

Araçlarda En İyi Ses Sistemleri

Arabanızda sürüş keyfini artırmak için yüksek kaliteli bir ses sistemine sahip olmak çok önemlidir. Piyasadaki çeşitli ses sistemleri arasından en iyisini seçmek zor olabilir. Bu nedenle, en iyi araç ses sistemlerini sunan araçları araştırdık.

En İyi Ses Sistemi Markaları:

• Bose: Otomotiv ses sistemleri alanında lider bir marka olan Bose, etkileyici bir ses kalitesi ve derin bas sunar.
    • Harman Kardon: Lexus ve BMW gibi lüks araçlarda bulunan Harman Kardon, kristal netliğinde ses ve gelişmiş ses kalitesi sağlar.
    • Bang & Olufsen: Audi ve Aston Martin gibi üst düzey araçlarda kullanılan Bang & Olufsen, benzersiz ve güçlü bir ses deneyimi sunar.

En İyi Ses Sistemi Arabalar:

• Lexus LS: Harman Kardon Mark Levinson Premium Surround Ses Sistemi ile donatılmış olan Lexus LS, sürükleyici bir ses deneyimi sunar.
    • BMW 7 Serisi: Bowers & Wilkins Diamond Surround Ses Sistemi ile gelen BMW 7 Serisi, olağanüstü netlik ve doğruluk sağlar.
    • Mercedes-Benz S-Serisi: Burmester High-End 3D Surround Ses Sistemi ile donatılmış Mercedes-Benz S-Serisi, konser salonu kalitesinde bir ses deneyimi sunar.

En İyi Araba Ses Sistemi Özellikleri:

• Güçlü amfi: Yüksek ses çıkışı ve netlik sağlar.
    • Yüksek kaliteli hoparlörler: Geniş bir frekans aralığını yeniden üretir.
    • Gürültü önleme: Motor ve yol gürültüsünü azaltır.
    • Gelişmiş sinyal işleme: Optimize edilmiş ses performansı sağlar.
    • Kişiselleştirilebilir ayarlar: Kişisel tercihlere göre sesi ayarlama olanağı sunar.

Yüksek kaliteli bir araç ses sistemi, sürüş deneyimini önemli ölçüde geliştirir. En iyi ses sistemine sahip araçları araştırmak ve bütçenize ve ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçmek önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Audi A8

Audi A6

Audi A4

Vw Passat

• Renault Talisman

Renault Megane

Renault Clio

Seat ibiza

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moueson -- 29 Ağustos 2017; 17:30:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdem09

Audi A8

Audi A6

Audi A4

Vw Passat

daçyada olmadığı kesinşu arabaların ses sistemi daçyadan pahalıdır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moueson

Renault Talisman

Renault Megane

Renault Clio

Talisman ile Megane neyse de, Clio mu?
  • Opel astra,Vw jetta da fena değil..

• Peugeot 607 idare eder..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazloo

quote:

Orijinalden alıntı: Moueson

Renault Talisman

Renault Megane

Renault Clio

Talisman ile Megane neyse de, Clio mu?

Arkadaşımın bayisi var , bir kere clioyu test etmiştim sesin canlılığı,tonu,şiddeti,kalitesi çok üst düzeydeydi. Bende Fluence var onun ses sistemi clionun yanında tırt kalır.

• mahalleden çılgın bir arkadaş 93 model şahine bir ses düzeni kurmuştu sanki seçim otobüsü gibi tüm mahalleye yayın yapıyordu
    daha iyisini görmedim
  • BMW F30 kasada Harman Kardon ses sistemi çok hoş. Sesini yarısına kadar anca açabiliyorsun. Yüksek sesten sesin bozulduğunu daha duymadım. Sadece basslar biraz az geliyor o da subwoofer olmadığına normal.

Edit: standart denmiş atlamışım. Standart olarak eski cherokeelerde limited donanımda Infinity ses sistemi var. En iyisi oydu opsiyonsuz ses sistemi olarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Laichzeit -- 29 Ağustos 2017; 16:48:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Laichzeit

BMW F30 kasada Harman Kardon ses sistemi çok hoş. Sesini yarısına kadar anca açabiliyorsun. Yüksek sesten sesin bozulduğunu daha duymadım. Sadece basslar biraz az geliyor o da subwoofer olmadığına normal.

Standart mı o sistem o aracta?

• Standart denmiş atlamışım. Standart olarak eski cherokeelerde limited donanımda Infinity ses sistemi var. En iyisi oydu opsiyonsuz ses sistemi olarak.
  • Bu konu çok boyutlu, müzikten anlayan biri icin çoğu marka model çamurdur.

Bizde müzik dinliyoruz sanırız :)

• 3008 focal

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doblo'nunki cep telefonu gibi

• Sadece radyo dinliyorsanız ses sisteminin çok da önemi yoktur.

Saygılar...

• Chrysler aspen 2008 model

• Audi a6 bang&oluftsen di.

• 20 liraya da, 5.000 liraya da Sennheiser marka kulaklık olduğunu düşünürsek, marka bazlı değil de, model bazlı seçimler doğru olacaktır. Aksi halde, Mazda 3'te yer alan Bose marka ses sistemi ile Infiniti M'de yer alan Bose marka ses sistemini aynı olarak düşünme hatasına düşeriz.

Benim bugüne kadar deneyimlediğim en iyi ses sistemi, 2014 Lexus LS600'deki ses sistemiydi. Markasını şu anda hatırlamıyorum ve araştırmaya da üşeniyorum ama kesinlikle çok kaliteli bir ses sistemi kullanılmıştı.
  • Baz donanım standart ses sisteminden bahsetmiş arkadaşımız sanırım. Opsiyon olanlar bırakında güzel olsun bir dünya ekstra para veriliyor

B sınıfı Ford Fiesta

C sınıfı Vw golf

D sınıfı B8 kasa Audi A4

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.