Şimdi Ara

Şahit olduğunuz en iyi ses sistemi hangi araçta idi? (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
148
Cevap
0
Favori
32.870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
    A4 A6
    C180 Amg

Hepsi iyiydi almanlar bu işi biliyor. Almanlarla çalıştım elektronik sektöründe çok disiplinli ve çok çalışkanlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • shkoksal kullanıcısına yanıt
    Demek istediğim şuydu aslında. Volvo standart ses sistemlerinde dahi marka kullanıyor. Bunun reklamı yapılmıyor ama böyle. Şu anki araçlarında "Standart" sistem, ismi geçmese bile Alpine diye biliyorum. Veya önceki kasalarda da dediğim gibi dynaudio kullanılırdı standart sistemde dahi. Eski s40/v40'larda da philips vardı. Standart sistem philips, opsiyon olan üst sistem de philips idi.
    Standart ile üst seviye opsiyon arasında ise amfiler-ses işlemcileri farklı, hoparlörler farklı, subwoofer ekleniyor vs.
  • Leon mk3 standart ses sisteminden bile memnun olsam da BMW F30 ses sisteminden çok ciddi etkilenmiştim. Çok çeşitli araca binmedim, bindiğim en pahalı araç f30 zaten.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • nacker kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle haklısınız, Volvo'nun standart sistemleri bile iyi. B&W'yi hayal bile edemiyorum:)

• BMW M paket 5 serisinde gördüğüm Harman/Kardon, Mercedes'in Burmester'ından bir gömlek daha üstün, şu ana kadar en çok onu beğendim.

• valla ben bu kıyası bugüne kadar kullandığım araçlar arasından yapabilirim. düzenli kullandığım araçlar (minimum 1 ay kullandım) şöyle: fiesta, egea, doblo,corsa, kango, astra, cerato, gulietta, focus, megane, renegade, 2008, octavia ve X1

bunların içinde bana göre en iyisi octavia'nınkiydi. ikinci sırada ise renegade olur.

• Merhaba,

Volvo XC40'ın standart ses sistemi bir çok insanı fazlasıyla mutlu edecek düzeyde. Test sırasında beni mutlu etmişti. Aracımı sipariş verirken opsiyonel Harman/Kardon donanımı ekledim. Biraz daha fazla bass veriyor ama modifiye ses sistemlerinin yerini tutmuyor.

Dinlediğim en iyi ses sistemi ise Mercedes E serisinde idi. Kapıları kapatınca dışarıdan gelen ses büyük ölçüde azaldığı için sadece hoparlörün sesini duyuyorsunuz, kulağınız burada çalan müziğe odaklanıyor.

Saygılarımla.

• Bmw X3 E83 kasa business ses sistemi. 10 hoparlör vardı... Tabletten film açıyordum. resmen dolby sinema salonu gibi izliyordum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D-Assault -- 26 Mart 2022; 16:19:2 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.