Şimdi Ara

Şahit olduğunuz en iyi ses sistemi hangi araçta idi? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
148
Cevap
0
Favori
31.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Nemésis

Şimdiki aracım Audi'de Bang Olufsen var, önceki aracım BMW'de de Harman Kardon ses sistemi vardı. Bu tarz sistemler zaten ses ne kadar yüksek olursa olsun bozulma yapmazlar, deneyimi daha farklı olur. Bang Olufsen de oldukça kaliteli olmasına rağmen, BMW'deki Harman Kardon bir tık daha iyiydi sanki, ikisi de hoparlör sayısı, Watt değerleri neredeyse aynı olmasına rağmen. Özellikle BMW'de surround olayı çok başarılı idi, özel surround formatında müzikler ile tabi. Audi'nin bir tık daha zayıf kalmasını iç akustiğe bağlıyorum. (BMW sedan, Audi ise iki kişilik Coupe.)
    Bang Olufsen hi-fi/hi-end dunyasinda HK dan daha prestijli ve pahali bir markadir fakat arac ses sistemlerinde bence hayal kirikligi , gecen hafta A5 sportback test surusu gerceklestirdim , Bang Olufsen sistemli , cidden ses yuksekligi,siddeti enteresan sekilde cok dusuktu , biraz sese yuklendiginiz vakit basslar bildigin distorsiyona ugruyup ugultulu degisik bir sey cikiyor ortaya ve kapali caliyordu , BMW Harman kardonu ise daha acik net ve daha kuvvetliydi

• Hardtouch kullanıcısına yanıt
    Yazınızda göremedim ama her kullandıgınız aracın yanında ses sistemi markalarına yazsaydınız bilgimiz olurdu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Moueson kullanıcısına yanıt
    Sen hiç gerçek arabaya bindin mi
  • Fordların geneli iyidir ses sistemi konusunda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BMW 5 F10 Harman Kardon oldukça başarılı, tizler yerinde baslar koltuk altında olduğundan içinizi hoplatıyor resmen

İkincisi ve bence Harman'dan daha başarılı olan BMW 5 G30 B&W. Daha üstüne herhangi bir ses duymadım. Aşırı ötesi iyi, her yönüyle.
  • Paynırlı Şahin

• VAG grubunda standart ses sistemi gayet iyi oluyor bence. Daha önce uzun süre Golf 6 Highline kullandım kısa bir süre A3 Ambition kullandım ve şu an Golf 7 kullanıcısıyım eğer söz konusu standart ses sistemleriyse kesinlikle VW ve gruplarında tatmin ediyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Antikaruh

Amcamın arkadaşında Volvo XC90 var...

Ses konusunda bilgili ve bir tutkun olmamın yanı sıra(arabalar dışında) onlarca arabaya bindim...

Sinemada yok böyle ses. Bu kadar berrak, aynı zamanda güçlü, gövdeli, frekans aralığı geniş ve bir birinden ayırt edilebilir, noise floor'u yüksek bir ses sitemini duymamıştım.
    Hocam o aracta Bowers Wilkins vardir. O standard ses sistemi degil XC90nin. Ki baya pahali bir opsiyon.

Konu sahibine cevap verirsek cogu standart ses sistemi iyi degil Ozellikle premium markalarda markali ses sistemini satmak icin standarda ortalama bir koyuyorlar.
    Ama simdi en basit opsiyon bile markali olmaya basladi. Harman Kardon, Beats, Alpine, Meridian, boss gibi bir cok sistem var opsiyon gibi gozukup br cok aracta bulunan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hemican -- 13 Eylül 2020; 22:18:46 >
  • Eski Volvo V40 aracımdaki standart ses sistemi harika idi. Markasını bilmiyorum ancak High Performance adında bir sistemdi.
    Şu anki aracımda oldukça güçlü Bose sistem var. Aracın fabrikaston ses sistemi.
    Volvo'nun orijinal sistemi kadar tar vermiyor...

• Henüz görmedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hardtouch

Şimdiye kadar sahip olduğum, ya da uzun sure kullandığım araçlar içinde halihazırda kullandığım C30 premium sound açık ara en iyisi sonrası sırasıyla

1-Volvo C30 (Şu anda mevcutta kullanmaya devam ediyorum)
    2-2016 Audi A3 (Şirket aracı halihazırda kullanmaya devam)
    3-2010 Ford C-Max (Babamın aracı 2010 da sıfır aldık hala bizde)
    4-2014 VW Scirocco (3 Yıldır kardeşimin aracı haftada en az 2 kere biniyorum)
    5-2013 Polo GTI (2 yıl kadar sahiplik)
    6-2005 Astra H GTC (Yaklaşık 3 yıl sahiplik)
    7-2011 Fiat Punto (Yaklaşık 1 yıl sahiplik)
    8-2013 Seat İbiza Cupra (Kardeşimin eski aracı 2 yıl kadar sahiplik)
    9-2006 Peugeot 307 (Yaklaşık 3 yıl sahiplik)
    10-2012 Megane 3 Coupe (Yaklaşık 4 ay sahiplik)

Sahip olduklarım arasında Megane açık ara kötüydü, Sahip olmadığım araçlar içinde de en çok bayii de test ettiğim xc90 (opsiyonlu) etkilemişti beni bu kadar berrak net ve temiz araç içi ses sistemiyle karşılaşmamıştım.
    Markaları;
    1-Volvo High performance Sound
    2-Audi baz paket OEM
    3-Fabrikasyon Sony
    4-VW OEM opsiyonsuz
    5-Vw Oem opsiyonsuz
    6-Opel OEM
    7-Punto Lounge paket OEM
    8-Seat OEM
    9-Peugeot OEM Blackpunt teyp
    10-Arkamys 3D OEM

• 0km leon exelannce donanımda bi araç aldım sesi çevremdekileri tatmin ediyor ama ben pek tatmin olmadım özellikle bmw 3.20d full paketle yanyana getirip denediğimizde bmw daha iyi geldi ama aracımda standart donanım var seat sound diye opsiyon taktırsam nasıl olur bilmiyorum

Şikayetim ise son ses seviyesi ve o seviyedeki basslarla kaltenin bozulması onun dışında sed berraklık olarak alt seviyede bass tokluğu olarak gayet iyi

Ama soru en iyisi hangi araçtaydı denmiş cevap verem q7 de bose sistemi benim acayip hoşuma gitmişti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BOLDVIPER -- 14 Eylül 2020; 11:10:49 >
  • BOLDVIPER kullanıcısına yanıt
    Leon un OEM ses sistemi kendi klasmanına göre iyidir, Leon ile Audi A7 nin ön kapı hoparlörü aynıdır mesela.
  • integral77 İ kullanıcısına yanıt
    O dönemki volvolarda dynaudio vardı sanırım. Daha öncesinde de philips kullanılıyordu. Şimdilerde de B&W malum.
    Gerçi markası pek fark etmiyor, volvo standart ses sistemleriyle bile ortalama üstü kalite sunuyor senelerdir. Ses sistemi konusunda gerçekten iyiler.

• Harman Kardon lu bmw ler de guzel oluyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk arabam ford focus 2 ghia daki ses sistemi (Sony) gibi güzelini görmedim.
  • Bmw x3

• En iyisini bilmem ama en kötüsü kullandığım Fluence in ses sistemi. Evdeki 2+1 çok daha kaliteli ses veriyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • renolar kötü gerçekten ama megane icon donanın olan ve talismanın ses sistemi gerçekten iyi ben senelerdir ses sistemi ile haşir neşirim beni bile kesiyor valla opsiyon falan değil bu arada. ama meganın joy paketindeki ses sistemi snoppy abi net.
  • nacker kullanıcısına yanıt
    Dynaudio opsiyon. Bunu anlamak için göğüs ortasında ızgara olup olmadığına bakabilirsiniz. Şayet yoksa 'high performance sound' vardır. Tabii en dolu pakete bakıyosanız.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.