Şimdi Ara

Şahit olduğunuz en iyi ses sistemi hangi araçta idi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
148
Cevap
0
Favori
31.894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moueson

Renault Talisman

Renault Megane

Renault Clio

Hoşgeldin renocum,Reno ve Seat bayisinde isler yogun diye mi girmedin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Standart siztemler içinde Mazda 3. Bose vardı.

• Fiat egea hatchback

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Laichzeit

BMW F30 kasada Harman Kardon ses sistemi çok hoş. Sesini yarısına kadar anca açabiliyorsun. Yüksek sesten sesin bozulduğunu daha duymadım. Sadece basslar biraz az geliyor o da subwoofer olmadığına normal.

Edit: standart denmiş atlamışım. Standart olarak eski cherokeelerde limited donanımda Infinity ses sistemi var. En iyisi oydu opsiyonsuz ses sistemi olarak.

Chrooke demek için girmiştim konuya
  • Audi a6 bang&olufsen başka hiçbir arabada böyle bir ses sistemi yok, benim arabanın beats ses sistemi bile goldmaster gibi kalıyordu

• quote:

Orijinalden alıntı: Laichzeit

BMW F30 kasada Harman Kardon ses sistemi çok hoş. Sesini yarısına kadar anca açabiliyorsun. Yüksek sesten sesin bozulduğunu daha duymadım. Sadece basslar biraz az geliyor o da subwoofer olmadığına normal.

Edit: standart denmiş atlamışım. Standart olarak eski cherokeelerde limited donanımda Infinity ses sistemi var. En iyisi oydu opsiyonsuz ses sistemi olarak.

F30 Harman Kardon'da ön koltukların altında iki tane subwoofer bulunmakta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayrton_SENNA -- 29 Ağustos 2017; 19:09:21 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ufuk-34JD58 kullanıcısına yanıt
    Dacia lodgy ses sistemi clio ve megane'dan temiz ses veriyor

• Kendi araçlarımızdan örnek vereyim, Skoda Octavia A7 kasanın Optimal donanımdaki standart ses sistemi, Volkswagen Polo 6C Comfortline'ınkine kıyasla çok daha iyi geliyor bana.

Ayrıca;

Volvo S90'daki Bowers and Wilkins benim için kusursuz bir deneyimdi.

S90'dan bir şarkıyı kaydetmiştim.

• F10 kasa nbt ekranlı harman kardon ses benim için gayet iyiydi.

Onun dışında standart ses sistemli olarak kullandıgım avensis 10 hoparlarlü(twetter dahil) oda gayet iyi

• egea sahiplerini allah korusun sağır olup çıkarlar

• audi a6 allroad quatro bose
  • Moueson kullanıcısına yanıt
    Moueson ne zaman ban yiyecen ayol sen burda olduğun süreçte rahat duramıyorum herkesin gözüne girmişsin

• Kendi arabamin standart ses sistemi gayet iyi hangi arabada 4 tane twiter oluyor wofer yok ama tek sikintisi o

3 boyutlu surrond ses sistemi var ama sadece orjinal cd lerde kalite akiyor diger turlu vasat ^^

Arac imzada yaziyor zaten

• En iyiyi bilmem ama en kotusu fluence'di.
    Muhtemelen snopy ses sistemi daha iyi kalir yaninda.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • A6, Range Rover sport ve Porsche panamera diyebilirim. Harman kardonlu 3 de istediğim tınıları alabiliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41D8E7635 -- 29 Ağustos 2017; 20:32:38 >
  • Lexuslar o konuda çok iyi. Sahibi olduğum 99model lexus rx300 deki nakamichi marka orjinal ses sistemi bile efsaneydi. 18yasinda olmasına rağmen premiumlar dahil bütün d segment sıfır araçlardan daha iyi. Bas, tiz, netlik, ses yüksekliği vs vs. Sağ yolcu koltuğu altında amfisi vardı.

• Highline paket Golf6'm vardı bir ara çok iyi gelirdi. Dynaudio'lu Golf7'ye bindim harikaydı sonrasında arkadaşımın BMW aracını kullandım. Harman/Kardon Logic 7 Surround sistem vardı en mükemmeli oydu diyebilirim. Sesi açtıkça basslar dibinizde davul çalıyormuşçasına içinizi gümbürdetiyor aynı zamanda sesi gram bozmuyor
  • Amcamın arkadaşında Volvo XC90 var...

Ses konusunda bilgili ve bir tutkun olmamın yanı sıra(arabalar dışında) onlarca arabaya bindim...

Sinemada yok böyle ses. Bu kadar berrak, aynı zamanda güçlü, gövdeli, frekans aralığı geniş ve bir birinden ayırt edilebilir, noise floor'u yüksek bir ses sitemini duymamıştım.
  • Kipa geçen yıl bir kampanya ile Trust Tunebox bluetooth hoparlör verdi minicik bir alet hem de 30 liraya. 2010 model hyundai getz de onunla müzik dinliyordum.

Getzden sonra bindiğim tüm araçlar konser salonu hissi veriyordu.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.