Şimdi Ara

EN İYİ OTOMATİK DIZEL YARDIM LUTFEN (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • nasıl sıfır otomatık dızel yok. otomatok yok tamam da dızel sıfır arac var. yakında otomatıgı de olacak ve en fazla 33000 ytl den satısa sunulacak kasım cıvarında
  • punto al hocam
  • 30 u veren 33ü verir mantiğiyla gidersen zaten 34 e dizel otomatik yaris var....
    quote:

Orjinalden alıntı: unal.korkmaz

nasıl sıfır otomatık dızel yok. otomatok yok tamam da dızel sıfır arac var. yakında otomatıgı de olacak ve en fazla 33000 ytl den satısa sunulacak kasım cıvarında
  • quote:

Orjinalden alıntı: ceyhunberber

30 u veren 33ü verir mantiğiyla gidersen zaten 34 e dizel otomatik yaris var....
    quote:

nasıl sıfır otomatık dızel yok. otomatok yok tamam da dızel sıfır arac var. yakında otomatıgı de olacak ve en fazla 33000 ytl den satısa sunulacak kasım cıvarında

BEN O MANTIKTA GITMEDIM EN FAZLA 33 DEDIM OPELDEN BAHSEDIYORUM. OPEL CORSA YENI KASASI 33DEN FALAN PIYASAYA CIKACAKMIS GALIBA. O MANTIKTAN OLA CIKMADIM BEN VEREMEM ACIKCASI ZATEN KASMISIM KENDIMI 3 MILYAR DAHA VEREMEM BEN
  • kesinlike 33 ten fazla olur dizel otomatiği yeni corsanın... sınıfındaki arabalardan asaği olamaz yari otomatik bile 34.. corsa 35 -36 asagi olmaz zaten....

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ceyhunberber

30 u veren 33ü verir mantiğiyla gidersen zaten 34 e dizel otomatik yaris var....
    quote:

BEN O MANTIKTA GITMEDIM EN FAZLA 33 DEDIM OPELDEN BAHSEDIYORUM. OPEL CORSA YENI KASASI 33DEN FALAN PIYASAYA CIKACAKMIS GALIBA. O MANTIKTAN OLA CIKMADIM BEN VEREMEM ACIKCASI ZATEN KASMISIM KENDIMI 3 MILYAR DAHA VEREMEM BEN

• Tiptronik, easytronik, ASM, vs... olanlara bakabilirsin. Hem otomatik, hem fazla yakmaz. İstediğin zaman manuel olarakta kullanabiliyorsun. Kullanımı da oldukça keyifli. Tavsiye ederim.
  • ARKADASLAR BEN ZATEN SU AN CORSA EASYTRONIC KULLANICISIYIM VE GERCEKTEN DUZ VITESE GORE DAHA AZ YAKAR. BUNUN SEBEBIDE FAZLA DEVIR YUKSELMEDEN OTOMATIK OLARAK ATAR. AMA GECISLER SORUNLU. SU ANDA ARAC 87,OOO KM GELDI COK SORUN YASAMADIM AYDA 3000 KM YAPIYORUM. SANIRIM YENI CIKAN CORSA YINE EN IYISI OLACAK.

SAGOLUN
  • hocam sana bı soru sorıyım o zaman almayı dusunuyoruz corsayı ama bı kronik sorunlar sen de var mı aracın kac model.

vitese gelınce.

easytronic viteslerde otomatıge aldıgında 2000 devıde vıtesı atıyor duz vıtese alınca kac devıre kadar cıkıyosun mesela. geçişler sorunlu demıssın oraya katılıyorum otobus vıtesı gıbı bır sıstemı var bence. otomatık otobuslerde vıtes gecerken araba kendını arkaya atarya onun gıbı bır dezavantajı var yanlıs mıyım acaba kullanıcısından ogrenmek ıstedım
  • kronik direksiyon kutusu problemi var.... vites gecislerinde eğer gaza cok yuklenirsen sadece 1 ve 2 de sarsiyor geriye kasiliyor gibi... onada gaz pedalina alisinca sorunsuz gecis sağliya biliyorsun.. sonucta elektronik pedal alismak lazim...

quote:

hocam sana bı soru sorıyım o zaman almayı dusunuyoruz corsayı ama bı kronik sorunlar sen de var mı aracın kac model.

vitese gelınce.

easytronic viteslerde otomatıge aldıgında 2000 devıde vıtesı atıyor duz vıtese alınca kac devıre kadar cıkıyosun mesela. geçişler sorunlu demıssın oraya katılıyorum otobus vıtesı gıbı bır sıstemı var bence. otomatık otobuslerde vıtes gecerken araba kendını arkaya atarya onun gıbı bır dezavantajı var yanlıs mıyım acaba kullanıcısından ogrenmek ıstedım
  • Asla opel tavsiye etmem. Bizim arabanın (astra) vites topuzundaki düğme fırladı tamiri 300 YTL civarıymış sanırım. Bizde düğmeyi yerine oturtup kadın çorabı geçirdik. Herneyse başın ağrır hocam. İstediğin rakama yakın sana toyota D-4D yaris öneririm ama ondaki şanzıman biraz garip. Bişeytronik ama ney. Neyse dezavantajı yokuşta arkaya kayıyor. Otomatiğe tek benzer yönü giderken vites değiştirmiyorsun.
  • toyota multimode kullaniyor :) seybisey dediğin o

yokusta easytronicte kayiyor ayni mantik tiptronik vites cunku bunlar... hem manuel hem otomatik kullanabiliyorsun cok hizli vites değistiren bir otomatik sanjumandir kendisi... tavsiye ederim

quote:

Orjinalden alıntı: Fahricin

Asla opel tavsiye etmem. Bizim arabanın (astra) vites topuzundaki düğme fırladı tamiri 300 YTL civarıymış sanırım. Bizde düğmeyi yerine oturtup kadın çorabı geçirdik. Herneyse başın ağrır hocam. İstediğin rakama yakın sana toyota D-4D yaris öneririm ama ondaki şanzıman biraz garip. Bişeytronik ama ney. Neyse dezavantajı yokuşta arkaya kayıyor. Otomatiğe tek benzer yönü giderken vites değiştirmiyorsun.

• ceyhun kardeş merci. Uğraştım hatırlayamadım.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.