Bildirim
EN İYİ OTOMATİK DIZEL YARDIM LUTFEN
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
opel corsa -
valla dizelde cok seceneğin yok 30.000 e dizel otomatik bulabilirsen anca corsa bulabilirsin oda kampanyadan dolayi bitti sanirim... -
ikinci el astra 1.3 90 lardan belki bulabilirsin ama o da biraz güçsüz hele otomatik girince pek yürümez gibime geliyoquote:
Orijinalden alıntı: ceyhunberber
valla dizelde cok seceneğin yok 30.000 e dizel otomatik bulabilirsen anca corsa bulabilirsin oda kampanyadan dolayi bitti sanirim... -
Otomatik Vites almayın. Yakıt fazla yakıyorlarquote:
Orijinalden alıntı: Başar AKTEN
ikinci el astra 1.3 90 lardan belki bulabilirsin ama o da biraz güçsüz hele otomatik girince pek yürümez gibime geliyo
Alıntıları Göster -
opel bu konuda aştı kendını acayıp az yakıyorquote:
Orijinalden alıntı: MULTIJET13
Otomatik Vites almayın. Yakıt fazla yakıyorlar
Alıntıları Göster -
Genede asla vitesli opel kadar az yakamazquote:
Orijinalden alıntı: Ünal
opel bu konuda aştı kendını acayıp az yakıyor
Alıntıları Göster
Ayda 3000 KM yol yapılacaksa Vitesli derim. Neden alıştıktıktan sonra vitesli araçta pratik oluyor -
quote:
Orijinalden alıntı: Başar AKTEN
ikinci el astra 1.3 90 lardan belki bulabilirsin ama o da biraz güçsüz hele otomatik girince pek yürümez gibime geliyo
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: agiegas
1.3 astra otomatik dizel yok.
-
Var ama Türkiye de yok. Sanırım gelmeyecek de...quote:
Orijinalden alıntı: Sephirothquote:
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: Akincl
quote:
-
1.4 16v twinprt düz makinaquote:
Genede asla vitesli opel kadar az yakamaz
Ayda 3000 KM yol yapılacaksa Vitesli derim. Neden alıştıktıktan sonra vitesli araçta pratik oluyor
Alıntıları Göster
sehir içi.7.9
şehir dışı.4.7
ortalama5.9
otomatiği
şehir dışı.4.5
şehir içi.7.7
ortalama.5.7
1.3 cdti düz vites
şehir dışı 3.8
şehir içi 5.7
ortalama 4.5
otomatiği
şehir dışı 3.7
şehir içi 5.5
ortalama 4.4
opel com.tr den alıntıdır
-
Yakıt Tüketimi kullanıma bağlıdır. Vitesli aracı kullanırken otomatik araca göre yakıttan rahatlıkla tasarruf yapılabilir.quote:
1.4 16v twinprt düz makina
sehir içi.7.9
şehir dışı.4.7
ortalama5.9
otomatiği
şehir dışı.4.5
şehir içi.7.7
ortalama.5.7
1.3 cdti düz vites
şehir dışı 3.8
şehir içi 5.7
ortalama 4.5
otomatiği
şehir dışı 3.7
şehir içi 5.5
ortalama 4.4
Alıntıları Göster
-
easytronicler performans olarak düz vitesin gerisinde fakat son hızları aynı,quote:
sehir içi.7.9
şehir dışı.4.7
ortalama5.9
otomatiği
şehir dışı.4.5
şehir içi.7.7
ortalama.5.7
1.3 cdti düz vites
şehir dışı 3.8
şehir içi 5.7
ortalama 4.5
otomatiği
şehir dışı 3.7
şehir içi 5.5
ortalama 4.4
Alıntıları Göster
Düz vitesden çok az bir miktar daha az yakar easytronikler...
-
quote:
sehir içi.7.9
şehir dışı.4.7
ortalama5.9
otomatiği
şehir dışı.4.5
şehir içi.7.7
ortalama.5.7
1.3 cdti düz vites
şehir dışı 3.8
şehir içi 5.7
ortalama 4.5
otomatiği
şehir dışı 3.7
şehir içi 5.5
ortalama 4.4
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: unal.korkmaz
sehir içi.7.9
şehir dışı.4.7
ortalama5.9
otomatiği
şehir dışı.4.5
şehir içi.7.7
ortalama.5.7
1.3 cdti düz vites
şehir dışı 3.8
şehir içi 5.7
ortalama 4.5
otomatiği
şehir dışı 3.7
şehir içi 5.5
ortalama 4.4
Bu veriler eski corsa için.yenisinin ağırlığı arttığı için yakıt tüketimi de arttı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sephiroth -- 5 Ekim 2006; 10:19:38 >
-
dogru ama sen viteslıde devir yukselterek vıtes degıstırırsın ama otomatıkte 200 devırden sonra kendısı atar daha ekonomık olsun dıye tabı bu easy tronic vıtesler hem duz hem otomatık duz vıtese gecınce o zaman ıstedıgın devırde vıtes degıstırırsın. otomatıgın devır dusukken vıtes degıstırmesı yuzunden bıraz daha ekonomık bana gore viteslılerın de ekonomıgı var hem de cok ama otomatık dizelı tercıh ederım.quote:
Yakıt Tüketimi kullanıma bağlıdır. Vitesli aracı kullanırken otomatik araca göre yakıttan rahatlıkla tasarruf yapılabilir.
Alıntıları Göster
sizin gorusunuzede saygı duyarım
saygılar. selamlr
-
quote:
Orijinalden alıntı: Sephirothquote:
sehir içi.7.9
şehir dışı.4.7
ortalama5.9
otomatiği
şehir dışı.4.5
şehir içi.7.7
ortalama.5.7
1.3 cdti düz vites
şehir dışı 3.8
şehir içi 5.7
ortalama 4.5
otomatiği
şehir dışı 3.7
şehir içi 5.5
ortalama 4.4
Bu veriler eski corsa için.yenisinin ağırlığı arttığı için yakıt tüketimi de arttı
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: Akincl
quote:
sehir içi.7.9
şehir dışı.4.7
ortalama5.9
otomatiği
şehir dışı.4.5
şehir içi.7.7
ortalama.5.7
1.3 cdti düz vites
şehir dışı 3.8
şehir içi 5.7
ortalama 4.5
otomatiği
şehir dışı 3.7
şehir içi 5.5
ortalama 4.4
opelın turkıye sıtesınden aldıgım ıcın bu verılerı verdı bana yenı verılerı bulamadım opelın almanca sıtesıne gormedım almancam yok malesef turkıye sıtesınden aldım bu verılerı. 2006 kasa ıcın gecerlı bunlr zaten
-
Arkadaşım dediklerine katılıyorum. Tamam ama alışkanlık işte. Otomatik itici geliyor bana bu benim şahsi görüşüm özellikle dizelde daha da kullanımı rahatsız gibi oluyor.. alıştık düz vites kullanmaya,quote:
dogru ama sen viteslıde devir yukselterek vıtes degıstırırsın ama otomatıkte 200 devırden sonra kendısı atar daha ekonomık olsun dıye tabı bu easy tronic vıtesler hem duz hem otomatık duz vıtese gecınce o zaman ıstedıgın devırde vıtes degıstırırsın. otomatıgın devır dusukken vıtes degıstırmesı yuzunden bıraz daha ekonomık bana gore viteslılerın de ekonomıgı var hem de cok ama otomatık dizelı tercıh ederım.
saygılar. selamlr
Alıntıları Göster
quote:
dogru ama sen viteslıde devir yukselterek vıtes degıstırırsın ama otomatıkte 200 devırden sonra kendısı atar daha ekonomık olsun dıye tabı bu easy tronic vıtesler hem duz hem otomatık duz vıtese gecınce o zaman ıstedıgın devırde vıtes degıstırırsın. otomatıgın devır dusukken vıtes degıstırmesı yuzunden bıraz daha ekonomık bana gore viteslılerın de ekonomıgı var hem de cok ama otomatık dizelı tercıh ederım.
saygılar. selamlr
-
quote:
Arkadaşım dediklerine katılıyorum. Tamam ama alışkanlık işte. Otomatik itici geliyor bana bu benim şahsi görüşüm özellikle dizelde daha da kullanımı rahatsız gibi oluyor.. alıştık düz vites kullanmaya,
quote:
saygılar. selamlr
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: MULTIJET13
Arkadaşım dediklerine katılıyorum. Tamam ama alışkanlık işte. Otomatik itici geliyor bana bu benim şahsi görüşüm özellikle dizelde daha da kullanımı rahatsız gibi oluyor.. alıştık düz vites kullanmaya,
quote:
saygılar. selamlr
opelın otomatıgını kullanmıssındır belkı bılırsın nasıl vıtes degıstırdıgını otobusten farkı yok arabanın vıts degıstırırken ama duze gecınce cok sahane oluyor. bende duz vıtese alıstım ama otomatık bana bıraz daha cazıp gelıyor. cunku geri kacırma gıbı olaylarda oldugu bende bıraz kaldıramıyorum yavas yavas alısacaz duze alacaz bı tane bakacaz caremıze
-
Mesela Seri kullanımda opel otomatik kullanırken düz modeline göre seri kullanamadım ben. Düzde viteslere hakimiyetimiz daha fazla ve daha seri kullanabiliyoruz. Özellikle ışıklardaki kalkışlarda. PERFORMANS KULLANIMI %100 Düz viteste.quote:
Orijinalden alıntı: Ünalquote:
quote:
saygılar. selamlr
opelın otomatıgını kullanmıssındır belkı bılırsın nasıl vıtes degıstırdıgını otobusten farkı yok arabanın vıts degıstırırken ama duze gecınce cok sahane oluyor. bende duz vıtese alıstım ama otomatık bana bıraz daha cazıp gelıyor. cunku geri kacırma gıbı olaylarda oldugu bende bıraz kaldıramıyorum yavas yavas alısacaz duze alacaz bı tane bakacaz caremıze
Alıntıları Göster
-
quote:
Mesela Seri kullanımda opel otomatik kullanırken düz modeline göre seri kullanamadım ben. Düzde viteslere hakimiyetimiz daha fazla ve daha seri kullanabiliyoruz. Özellikle ışıklardaki kalkışlarda. PERFORMANS KULLANIMI %100 Düz viteste.
Alıntıları Gösterquote:
Mesela Seri kullanımda opel otomatik kullanırken düz modeline göre seri kullanamadım ben. Düzde viteslere hakimiyetimiz daha fazla ve daha seri kullanabiliyoruz. Özellikle ışıklardaki kalkışlarda. PERFORMANS KULLANIMI %100 Düz viteste.
evet
düz viteste aracı ıstedıgın sekılde kullanırsın ama otomatıkte malesef bellı devırde kullanabılırsın onun ustune cıkman zordur. opelde bunun gıbı.
düzde ayrıca istediğin kadar basabılıyosun viteste mesela bizim clio var 99 araba da en son gordugum 2. viteste 90 95 falandı. 3. vitese bakamadım yavaslamak icap etti malesef. bu araba düz vites
-
sonuçta zaten o paraya dizel otomatik yok sıfır acisindanquote:
Orijinalden alıntı: Ünalquote:
evet
düz viteste aracı ıstedıgın sekılde kullanırsın ama otomatıkte malesef bellı devırde kullanabılırsın onun ustune cıkman zordur. opelde bunun gıbı.
düzde ayrıca istediğin kadar basabılıyosun viteste mesela bizim clio var 99 araba da en son gordugum 2. viteste 90 95 falandı. 3. vitese bakamadım yavaslamak icap etti malesef. bu araba düz vites
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- kontak termiği arıza belirtileri
- 1.3 tce megane yakıt tüketimi
- audi a3 klima resetleme
- dizel araç stop ederken sarsıntı
- benzinden lpg ye geçerken sarsıntı
- renault logan
- togg servis ağı
- toyota corolla 2023 fiyat listesi
- opel grandland özellikleri
- mazda 2024
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X