Şimdi Ara

EN IYI OYUN ????? (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
193
Cevap
0
Favori
4.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gene hortlattın topici
  • en iyi pinball oyunu nedir şu anda masa çeşitliliği bakımından tavsiyeleriniz varmı arkadaşlar?
  • Benim en sevdigim oyunlar (en iyileri olmayabilir)

FPS ------------------------------------
    Quake III - cok hizli, hic durmadan ortaligi dagitabiliyorsun tam bana gore
    Quake II
    Serious Sam - biraz fanatastik ama, o da oyuna ayri bir espri katiyor
    Half Life - Efsanevi oyunun II'si henüz cikmadigindan fikir yürütemem
    Delta Force I - digerlerinde ilkindeki atmosferi bir türlü bulamadim. Sadece DF Black Hawk Down oynadim o fena degildi
    Unreal Tournament I
    Blood

CS tarzi --------------------------------------------
    CS :) - ya arkadaslar bu illetten bir yolunu bulup kurtulan varsa solesin bize de yeter ama elli senedir

STRATEJi ---------------------------------------------
    Always #1 StarCraft - arkadaslarin tum solediklerine bir o kadar da benden
    Age of empires de satranc oynar gibi kastiriosun, dolayisiyla oldukca yavas kaliyor yani IMHO AOE out!

RPG -------------------------------------------
    Exile III -www.spidweb.com sadece single playeri var, garfikler bmp olarak (ne de olsa 97 yilinda fln cikmis) Ama icine adamlar resmen dunyayi sigdirmislar. Fazla acele etmeden oynarsan Ultima oynar gibi oyunu aylarca oynayabilirsin. (yavas da oynasan herhalde 1 aydan az surede bitmez :) )
    Diablo I - II'sinin grafikler iyi ama I'deki havayi yakalayamiyor
    Ve Baldur's Gate serisi

BULLET TIME özellikli oyunlar -----------------------------
    Max Payne - Bu oyunda New York Minute modunu hile yapmadan oyundaki high time'dan (yanlis hatirlamiyorsam 46 dk kusur) daha kisa sürede bitirebilen varmi arkadaslar ? Süre bitmeden bitirmeyi kastetmiyorum - bu yapilabiliyor .
    Enter the Matrix - biraz garip de gelse bence fena degil

YARIS -------------------------------------------------------
    NFS III
    Colin McRae Rally
    Ve RollCage Stage II - Bu oyunun III'u fln varsa soleyin arkadaslar, cok super bi oyun araba yarisi degil sanki uzay yarisi (gerci Japonlar yapmis galiba)

GTA serisini de unutmamak lazim. Her tur psikopatligi yapip stres atabilirsiniz.

Ve aklima gelmeyen daha bir cok oyun.

• kesinlikle starcraft gerç, gostla attılar kazığı sadece konsollar için diye zaten halfliffe bozması birşeymiş gereksiz ah bir sc de yakın plan çekimler olacaktı offf ki offf
  • tek kelime ile Diablo II - Lord of Destruction
  • gta vıce cıty
  • komik gelebilir ama ben ta atari zamanlar?ndan beri i?im oyunlad?r el atarilerinden o siyah kutu atariden tutunda nintendo game boy(zaman?n?n play station 2 siydi pek kimsede yoktu)sega genesis play station pc fln her?eyi oynad?m o yüzden ?u ana kdr en tutalan sevilen zaman?n?n oyunu mario dur bu kdr basit.?u an derseniz mafia ho?uma gitti yapay zekas? iyi oynanabilirlikte half life vs. ise wolfenstein dan türeyen oyunlar o zamanda wolf iyiydi half life gibi.
  • Benim için her zaman 1 numara DESPERADOS
    2 commandos serisi
    3 starcraft, diablo serisi
    4 aof serisi
    yeterli sanırım
  • Gta vice city ve arkadaşlarınızla oynadığınız COUNTER STRİKE!!!
  • SC = #1
  • max2
  • olm aa
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by seecanwar</i>
    <br />olm aa
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>aa
  • bunlar fasa fiso işler yoq neymiş en iyi oyunmuş millet gelmis rütbe yükseltmek için abuk sabuk seyler yazıyo

[^][saek]
    buda onlardan bitanesi :)
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by seecanwar</i>
    <br />bunlar fasa fiso işler yoq neymiş en iyi oyunmuş millet gelmis rütbe yükseltmek için abuk sabuk seyler yazıyo [dont] bitli piyade yapmasınlar seni

[^][saek]
    buda onlardan bitanesi :)
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>[dont]
  • bitli piyade yapmasınlar seni
  • ~ THE FİNAL ~ [dont]

[gitar] [rockbnd] [rockbnd] [rockbnd] [stmd][stmd][stmd]
    [sml2k] [sml2k]
  • whatta
  • lem melih sence iyi bir bilgisayar nasıl olmalı
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.