Oyun içi anıları paylaşmak adına güzel bir konu olmuş :) |
En İyi Oyun İçi Ekran Görüntüleriniz (SS GALERİSİ) (2. sayfa)
-
-
-
Üstteki Amnesia: Rebirth altta ki RAGE 2
-
Buralarda bir laf vardır Joe NO SS NO GÜVEN ( forumda eski cevap kısmını geri getiremiyorum fotograf yüklerken özelleştirme imkanı kayboldu eski alanı nasıl geri getirebiliriz ?
-
Yukarıdaki tüm 2 ve üstü resim içeren mesajların sayfa optimizasyonu yapıldı: 300 en boyutunda & 1080p'de satır başına 4 resim (adblock açık 5 resim) / 1440p'de satır başına 6 resim (adblock açık 7 resim)
Not: 1 ve 2 adet resim içeriyorsa boyutlandırmaya gerek yok, forum 480 en boyutuna ayarlayacaktır. 3 resim'de 400 en boyutuna, 4 ve üzeri resim için 300 en boyutuna ayarlayalım.
-
Fotoğraf yüklerken özelleştirmeden kastın nedir Barış? Boyutu ayarlamak ise, düzenle diyip köşesinden çekersen ön-izleme boyutunu ayarlayabilirsin.
Şu an sadece mini versiyon eski editörü destekliyor:
-
ets2 :D
-
-
Karlı görseller hangi oyuna ait hocam?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mesaj dursun editlerim.
-
Arkadaşlar çok sayıda ss atmadıysanız oyunun ismini de yazar mısınız?
NFS Payback
-
The Crew oynarken bi ara merak salmıştım şehirleri fotoğraflamaya. Arşivimde saklıyordum, güzel bir konu olmuş ben de paylaşıyım bari.
-
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X