|
En İyi Oyun İçi Ekran Görüntüleriniz (SS GALERİSİ) (3. sayfa)
-
-
-
Burada ilk görseldeki oyun hangisi?
-
GTA V hocam. -
quote:
Orijinalden alıntı: XanthiNYukarıdaki tüm 2 ve üstü resim içeren mesajların sayfa optimizasyonu yapıldı: 300 en boyutunda & 1080p'de satır başına 4 resim (adblock açık 5 resim) / 1440p'de satır başına 6 resim (adblock açık 7 resim)
Not: 1 ve 2 adet resim içeriyorsa boyutlandırmaya gerek yok, forum 480 en boyutuna ayarlayacaktır. 3 resim'de 400 en boyutuna, 4 ve üzeri resim için 300 en boyutuna ayarlayalım.
Tekrar
-
-
Güzel fotoğraflar var, paylaşan arkadaşlar isimlerini de ekleyebilir mi acaba oyunların. -
Tüm donanımhaber bu konuyu bekliyormuş galiba. gözlerimiz bayram etti.
-
Assassin's Creed: Origins
-
Güzel konu bilgisayarda editlerim -
Oyunların verdiği imkan dahilinde yaratmaya çalıştığım güzel kadın karakterler. (Başka bulabilirsem editleyip ekleyeceğim)
-
-
En güncelini atalım bakalım
-
2015 nisan alpha sürüm rust :) arkadaşı indirdiğimde yalvarıyor öldürme diye :( ah eski günler :) daha oynayamıyorum , foto piksel olsada anlamı büyük , pipiyi yok ettim adminlere belli olmuyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: farukclkkMükemmel gerçekten.
-
-
Keşke bir mesaja en fazla 3 tane SS ekleme sınırlaması falan olsa, konu destan gibi olmuş ilk sayfa in in bitmiyor bir mesajda 15-20 tane görüntü atan var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1F943E7C5 -- 5 Aralık 2020; 8:35:55 > -
Hocam gözlüklü kızın olduğu oyun hangisi? Nası bi grafik yapmışlar ya araya gerçek foto karıştırdın sandım.
Edit: Death Stranding yazmışsın sonradan gördüm. :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JMaharaja -- 5 Aralık 2020; 8:46:21 > -
Çok güzel bir konu olmuş. Teşekkürler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X