|
En İyi Oyun İçi Ekran Görüntüleriniz (SS GALERİSİ) (3. sayfa)
-
-
-
Burada ilk görseldeki oyun hangisi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
GTA V hocam. -
quote:
Orijinalden alıntı: XanthiNYukarıdaki tüm 2 ve üstü resim içeren mesajların sayfa optimizasyonu yapıldı: 300 en boyutunda & 1080p'de satır başına 4 resim (adblock açık 5 resim) / 1440p'de satır başına 6 resim (adblock açık 7 resim)
Not: 1 ve 2 adet resim içeriyorsa boyutlandırmaya gerek yok, forum 480 en boyutuna ayarlayacaktır. 3 resim'de 400 en boyutuna, 4 ve üzeri resim için 300 en boyutuna ayarlayalım.
Tekrar
-
-
Güzel fotoğraflar var, paylaşan arkadaşlar isimlerini de ekleyebilir mi acaba oyunların.
Tüm donanımhaber bu konuyu bekliyormuş galiba. gözlerimiz bayram etti.
-
Assassin's Creed: Origins
-
Güzel konu bilgisayarda editlerim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Oyunların verdiği imkan dahilinde yaratmaya çalıştığım güzel kadın karakterler. (Başka bulabilirsem editleyip ekleyeceğim)
-
-
En güncelini atalım bakalım
-
2015 nisan alpha sürüm rust :) arkadaşı indirdiğimde yalvarıyor öldürme diye :( ah eski günler :) daha oynayamıyorum , foto piksel olsada anlamı büyük , pipiyi yok ettim adminlere belli olmuyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: farukclkkMükemmel gerçekten.
-
-
Keşke bir mesaja en fazla 3 tane SS ekleme sınırlaması falan olsa, konu destan gibi olmuş ilk sayfa in in bitmiyor bir mesajda 15-20 tane görüntü atan var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1F943E7C5 -- 5 Aralık 2020; 8:35:55 >
Hocam gözlüklü kızın olduğu oyun hangisi? Nası bi grafik yapmışlar ya araya gerçek foto karıştırdın sandım.
Edit: Death Stranding yazmışsın sonradan gördüm. :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JMaharaja -- 5 Aralık 2020; 8:46:21 >
Çok güzel bir konu olmuş. Teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X