Bildirim
En iyi PC portu olabilir! PlayStation özel oyunu Ghost of Tsushima PC'de!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Güzel optimize etmişler Rog Ally ile 1080p orta grafik fsr dengeli ile 40 fps sabit şekilde oynuyorum akıcı şekilde gayet güzel.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aynen en iyi pc portu. Ps4 gpu'sundan neredeyse 2 kat güçlü olan gtx1050ti 20 fpslerde sürünüyor. Ha eski bir ekran kartı kaldırmasın bir zahmet ama portun durumunu anlamak için önemli. Tabi öyle kötü de değil, 2023/2024 özelinde çok başarılı, nixxes yine yapmış dedirtiyor ama böyle en iyi port felan çok saçma geliyor. Pcie bant genişliğine dayalı kamera takılmaları var oyunda. İşin özü ps4 sürümü göz önüne alınınca besbelli bruteforce açıyoruz.
Bol bol reklamını yaptığınız dlss'den daha önemlisi, fsr3 te bu oyunda çok güzel ve framegen bağımsız bir şekilde çalışabiliyor.
-
Rx590 max ayarlarda 55 fps, %99fps olarak da 38-45 arası stabil alıyorum hocam. Bence çok iyi optimizasyonu ama en iyisi mi ben bilmiyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mükemmel bir oyun, bazı eksiklikleri var mesela diyalogları atlayamıyorsunuz. Sürekli tekrar eden animasyonları atlatmak için gereklidir bence... Birde oyunu oynayacaklar direk ana göreve odaklanacağınıza haritayı komple gezin, yan görevleri bitirip daha sonra ana göreve odaklanın kesinlikle oyun zevkiniz x2 olur.
-
Bu ps4 sürümü değil hadi öyle bile olsa sen olayı çok yanlış anlamışsın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Açıklasana o zaman hocam neyi yanlış anlamışım? Ps4 versiyonu ile ps5 arasındaki farkı da açıklarsın bir zahmet. Sanki herhangi bir grafik değişikliği mevcutmuş gibi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X