Şimdi Ara

en iyi pizza yapan yer hangisi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
14.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git

en iyi pizza yapan yer hangisi

(En Son Oy Tarihi: 29.3.2021)
Giriş
  • bırakın dominoyu hut'ı ev yapımı pizza yeyin homemade rulz
  • Dominos
  • arkadaşlar pizza hut'ın gerisi yalan ...
    2 kere hayatımda dominos yedim 1'si denemek içindi , 2. si paramız yoktu mecburi pizza huta gidemedik dominos yiyek dedik..

Ya pizza hut'ın tüm şubeleri full çekiyor , bu dediğiniz ilginç ilginç acayip isimli pizzaları nerelerde buluyorsunuz anlamıyorum ? düşünsene kız arkadaşını almışın dominos a gidion..

shadow_shot da pizza hutı kötülemiş , dominos yiyorum ben dio ..
    ağladım ya.. bu saydığınız pizzacılar satıyormu ? full çekiyormu oda tartışılır , damak zevkini bilen , kaliteyi bilen pizza hut'A gider. asgari ücretle geçiniyorum beni aşar diyen varsa go go dominos , kıl pizza , zart pizza zurt pizza..

• Little Caesars keinlikle
  • quote:

Orjinalden alıntı: M®t

arkadaşlar pizza hut'ın gerisi yalan ...
    2 kere hayatımda dominos yedim 1'si denemek içindi , 2. si paramız yoktu mecburi pizza huta gidemedik dominos yiyek dedik..

Ya pizza hut'ın tüm şubeleri full çekiyor , bu dediğiniz ilginç ilginç acayip isimli pizzaları nerelerde buluyorsunuz anlamıyorum ? düşünsene kız arkadaşını almışın dominos a gidion..

shadow_shot da pizza hutı kötülemiş , dominos yiyorum ben dio ..
    ağladım ya.. bu saydığınız pizzacılar satıyormu ? full çekiyormu oda tartışılır , damak zevkini bilen , kaliteyi bilen pizza hut'A gider. asgari ücretle geçiniyorum beni aşar diyen varsa go go dominos , kıl pizza , zart pizza zurt pizza..

dominos a mı ucuz diyosun?www.yemeksepeti.com girip fiyatları karıştır.pizza hut ın full çekmesinin sebebi sınırsız olayı.ki ordada koladan geçiriyolar zaten.

neyse.evlere siparişte dominosun aşırı üstünlüğü var.ama denemedim daha.dominos daha pahalı

• snopy pizza bi alt menü alıyorum tıka basa doyuyorum olsada yesek
  • quote:

Orjinalden alıntı: red a!ert

quote:

Orjinalden alıntı: Şekerkızhamdi

evde yaptığını tarifi nasıl?

özel birşey yok

pideciden iki tane çiğ hamur (tek kişi için,sonraki her kişi için bir hamur ekle) alıp mümkün olduğunca hafif yağlanmış tepsiye yayıyorsun..incecik olcak çünkü çıtır çıtır oluyor..ekmek gbi sevmiyorum hamuru..

sonra üstüne salça olayını sürüyon (salça,kekik ve çok az nane)

sonra üstüne kaşar

sonra üstüne istediğin malzeme

sonra üstüne yine kaşar..sür fırına

dışarıdakiler halt etmiş

işte bu tarife hiç biişeyi degismem cok süper oluyor herkez yapmayı denesin yesin bi daha dısarıya para vermez... dısarıda yedigin para ile evde 3 tepsi yaparsın miss gibi yersin:D

• Bunlar gerçek pizza değil arkadaşlar,
    yıllar önce bakırköyde bi pizzacıya gturmustu babam kardeşimi beni bide amcamın oğlunu orda odun fırınında pişen tahta altlıkta sunulan gerçek bol malzemeli mükemmel pizzalar vardı, fırında pişmesi geleneksel tadı yakalamasına engel.. Gerçek italyan taş fırınında odun ateşinde uzun sürede pişen pizza en güzel pizzadır, istanbulda bikaç yer var DA MARIO, PAPER MOON, NUM NUM(6 SAATTE PİŞİYOR), MİSS PİZZA FİYATLAR 16-45 LİRA ARASINDA AMA BENCE GERÇEK PİZZA BUNLARDIR...
  • Ankara pizza il forno da pizza yemeyen pizza yedim demesin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence pizzaci mukerrem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hani Papa john's ?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.