Şimdi Ara

en iyi pizza yapan yer hangisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
14.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki

en iyi pizza yapan yer hangisi

(En Son Oy Tarihi: 29.3.2021)
Giriş

• Uzun zamandır seni arıyorum.Hamdi;sen 2005'te Donanımhaber'e üye miydin?Knight Online bölümüne bakıyor muydun?
  • bence dominos extravaganzza
  • Bence Domino's Pizza. Nasıl oluyor da Pizza Hut'ın kalın hamurlu pizzaları iyi görülüyor bilmiyorum. İnce diye bir seçenekleri olması ise saçmalık. Normal pizzanın hamuru incedir, "kalın" diye bir seçenek vardır. Ayrıca kullanılan peynirler de çok kalitesiz.Yine Domino's Pizza'da hamur içinde chedar peynirli extravaganzza güzel gidiyor.
  • ben little kingten söylüyorum tam istediğim gibi orta boy karışık yetiyo.Dominos-pizza hut pizzanın içine soğan koyuyor hiç sevmem soğanı hem kazık hem lezzetsiz tadım pizzaya da çok gittim ama little king gibisi yokmuş
  • quote:

Orjinalden alıntı: oeste

ben little kingten söylüyorum tam istediğim gibi orta boy karışık yetiyo.Dominos-pizza hut pizzanın içine soğan koyuyor hiç sevmem soğanı hem kazık hem lezzetsiz tadım pizzaya da çok gittim ama little king gibisi yokmuş

Benden başka Little King'i bilen yok sanıyordum. =) Cidden pizzaları güzeldi ancak çok yağlı yapıyorlar bence.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Şekerkızhamdi

bence dominos extravaganzza

Kesinlikle
  • dominos bu aralar çıkışta. :D ama gerçekten güzel yapıyor adamlar. ince hamur kağıt gibi gidiyor valla.
  • little ceasers bir oturuşta lezzetinden mega boyu yiyebilirsiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: DVDRip

Tartışmasız Pizza Hut!

yane
  • dominos çok pahalı değil mi ya?22.5orta boy pizza?pizza hutta 16.50 mi ne?birde extravaganza dan istemediğimiz şeyleri çıkartsak fiyat düşmez mi
  • kesinlikle ve kesinlikle little ceasers...

nefis kenarlı tavuk tavuk olsada yesek.. Susamlı nefis kenar olayı çok süper lezzet mükemmel ama malesef bariz diğerlerinden pahalı...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Shadow_Shooter

quote:

Orjinalden alıntı: oeste

ben little kingten söylüyorum tam istediğim gibi orta boy karışık yetiyo.Dominos-pizza hut pizzanın içine soğan koyuyor hiç sevmem soğanı hem kazık hem lezzetsiz tadım pizzaya da çok gittim ama little king gibisi yokmuş

Benden başka Little King'i bilen yok sanıyordum. =) Cidden pizzaları güzeldi ancak çok yağlı yapıyorlar bence.

Little king diğerleri kadar büyük işletme olmasada işini bence harika yapıyor çok yağlıda değil ayrıca çok yağlı bile olsa biz Türk milleti olarak yağlı şeyleri severiz (bu arada little kingten orta boy pizza falan söylerseniz patates kızartması yolluyolar ketçap ve mayonezde içinde )

• Pizza hut
  • Hut
  • pizza hut bundan sonra son pizza alacağım yer hatta pizza yemem aç kalırım yine almam.

dominos pizza dan başka bi yerde pizza yemem tabi evde yaptığımda güzel oluyor.
  • Dominosun pizzları güzel ama öğrenci işi değil pahalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kerosen -- 17 Eylül 2008; 1:36:56 >
  • dominostan pizza yiyen bdaha pizza hut a bakmaz. Little caesars eskiden iyiydi ama beğenmiorum artık ayrıca tuzsuz oluyor pizzaları
  • Little ceasars sucukluÜstüne tanımam.
  • annem pizza
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.