başlıkta dediğim gibi arkadaşlar hangisi?? bence s s motors olabilir.
brooklyn motors.
en lüks ve en kaliteli derken: mekan olarak mı? sattığı araçlar olarak mı? yaptığı işin düzgünlüğü olarak mı?
bu zamana kadar hiç çalışmadığım ancak etrafımdaki büyüklerimden ya da yaşıtlarımdan duyduğum kadarıyla;
Yeniköy Motors, Nasyonel, S&S Motors, GARAGE...
bu konu benimde dikkatimi çekmişti bir ara sahibindende hangi lüx arabaya baksam s s motors o zaman hatta adamlarda 200 tane araç ve adamlardaki en ucuz araba 40 50 milyarlık(küçük esnaf 50 milyarla galeri acıyor ) bişeydi yuh demiştim kendi kendime sermayeye bak
Bizim arkadaş hep Altunizade'de ki galerilere giderdi. O galericilerin sattıkları arabaların düzgün arabalar olduğunu söylerdi. Bunu söyleyen galericiden araba alınmaz diyen biri.
quote:
Orijinalden alıntı: topaz42
Bizim arkadaş hep Altunizade'de ki galerilere giderdi. O galericilerin sattıkları arabaların düzgün arabalar olduğunu söylerdi. Bunu söyleyen galericiden araba alınmaz diyen biri.
nerden alınır dostum ?
quote:
Orijinalden alıntı: ogameci
quote:
Orijinalden alıntı: topaz42
nerden alınır dostum ?
Normalde galericilerin güvenilmez insanlar olduğunu, fakat oradaki galericilerin güvenilir olduğunu, arabalarının da temiz olduğunu söylüyor. Yalnız biraz tuzluymuş oraların arabaları.
Benim fikrimi sorarsan, ben bundan sonra ikinci el arabayı ne galeriden, ne de oto pazarından alırım. Ben bundan sonra yetkili servislerin showroomlarından alırım. Bana oralar sanki daha güvenilir gibi geliyor.
"Ss motors , nasyonel , Yeniköy motors , Garage" bunlar en iyileri die biliyorum
quote:
Orijinalden alıntı: TechZone
en lüks ve en kaliteli derken: mekan olarak mı? sattığı araçlar olarak mı? yaptığı işin düzgünlüğü olarak mı?
bu zamana kadar hiç çalışmadığım ancak etrafımdaki büyüklerimden ya da yaşıtlarımdan duyduğum kadarıyla;
Yeniköy Motors, Nasyonel, S&S Motors, GARAGE...
yeniköy motors sait halim paşanın karşısında galiba doğrumu?
royal motors var fermas kuruçeşmenin hemen yanında ne zaman görsem bentley aston martin falan görüyorum
quote:
Orijinalden alıntı: jay jay justified
Nasyonel'e 100 lira koyuyorum.
1 e 100 de benden sahibini şahsen tanırım ara sıra sohbetleriz.
quote:
Orijinalden alıntı: TEPEE PREMİUM PACK
quote:
Orijinalden alıntı: jay jay justified
Nasyonel'e 100 lira koyuyorum.
1 e 100 de benden sahibini şahsen tanırım ara sıra sohbetleriz.
nasyonel , evimin yanı . bir kere alışverişim oldu gerçekten bilgililer
xclusive
quote:
Orijinalden alıntı: KYgt
xclusive
Aynen Adamlar Şipariş İle BUGATTİ VEYRON Getiriyolar...
quote:
Orijinalden alıntı: lewel123
quote:
Orijinalden alıntı: KYgt
xclusive
Aynen Adamlar Şipariş İle BUGATTİ VEYRON Getiriyolar...
Belirttiğim ifadesini anlamadınız sanırım.
Daha önce bir ilişkim olmadı ama bence Kosifler Otomotiv. Bildiğim kadarıyla Kadıköy/Bağdat Caddesi'nde Mini Cooper'ı ilk satan galeridir. Zamanında akide şekerleri gibi renk renk dizmişlerdi.