Bildirim
Güzel Mekanlarda çekilen film tavsiyesi istiyorum,sahil tropikal bir yer gibi gibi...

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Savages 2012 -
quote:
Orijinalden alıntı: Offret
Savages 2012
listeme aldım umarım istediğim gibi çekildiği mekanla dikkat çeken bir filmdir -
quote:
Orijinalden alıntı: histrio
quote:
Savages 2012
listeme aldım umarım istediğim gibi çekildiği mekanla dikkat çeken bir filmdir
Savages'ı listeden çıkartabilirsiniz. Yazdıklarınızı yanlış yorumlamışım siz alıntı yapınca fark ettim.
Mekanla dikkat çeken filmlere gelirsek Tarkovsky filmleri genellikle mekan ile dikkat çeken filmlerdir.Tarkovsky'nin Stalker (1972) filmi aradığınız kritere uygun ama Tarkovsky'nin diğer filmlerine bakmanızı da öneririm. -
Bi Küçük Eylül Meselesi - Bozcaada'nın ne kadar güzel bir yer oldugunu görüyorsunuz ve etkileyici bir yapım.
Chasing Mavericks - Amerika'nın deniz kıyısı bir eyaletinde geçiyor film ve deniz'in güzelliğini keşfediyorsunuz, sağlam bir drama filmidir. -
quote:
Orijinalden alıntı: Sipaly
Bi Küçük Eylül Meselesi - Bozcaada'nın ne kadar güzel bir yer oldugunu görüyorsunuz ve etkileyici bir yapım.
Chasing Mavericks - Amerika'nın deniz kıyısı bir eyaletinde geçiyor film ve deniz'in güzelliğini keşfediyorsunuz, sağlam bir drama filmidir.
Chasing Mavericks i izlemiştim daha önce diğerine gelince yerli film izlemiyorum -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: histrio
quote:
Savages 2012
listeme aldım umarım istediğim gibi çekildiği mekanla dikkat çeken bir filmdir
Savages'ı listeden çıkartabilirsiniz. Yazdıklarınızı yanlış yorumlamışım siz alıntı yapınca fark ettim.
Mekanla dikkat çeken filmlere gelirsek Tarkovsky filmleri genellikle mekan ile dikkat çeken filmlerdir.Tarkovsky'nin Stalker (1972) filmi aradığınız kritere uygun ama Tarkovsky'nin diğer filmlerine bakmanızı da öneririm.
malesef bu kadar eski filmler izlemiyorum adamın en yeni filmi 1986da çıkmış
-
1986'da öldüğü için sonrasında film çekmek zor olmuştur onun için.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
1986'da öldüğü için sonrasında film çekmek zor olmuştur onun için.
anladım zor tabi :D bu arada bahsetti diye nasıl yapılıyor cahilce oldu ama ? :D -
Hocam bence önyargınızı kaldırın ve izleyin, o izlediğiniz klasik yerli yapımlardan değil farklı bir film. -
içimdeki denizhttp://www.imdb.com/title/tt0369702/ -
Beach -
tamam o zaman bakıyım bir -
bakıcam buna -
buna da bakıcam
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X