Şimdi Ara

Güzel Mekanlarda çekilen film tavsiyesi istiyorum,sahil tropikal bir yer gibi gibi...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar... Bir örnekle açıklıyım nasıl bir film istediğimi." Nights in Rodanthe " adlı filmdeki mekan ( ABD-Kuzey Carolina-Rodanthe ) beni kalbimden vurmuştu orda yaşamak resmini eklediğim otelde kalmak istemiştim

Güzel Mekanlarda çekilen film tavsiyesi istiyorum,sahil tropikal bir yer gibi gibi... Güzel Mekanlarda çekilen film tavsiyesi istiyorum,sahil tropikal bir yer gibi gibi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ginga Eiyuu -- 5 Temmuz 2014; 21:12:47 >

• Savages 2012
  • quote:

Orijinalden alıntı: Offret

Savages 2012

listeme aldım umarım istediğim gibi çekildiği mekanla dikkat çeken bir filmdir
  • quote:

Orijinalden alıntı: histrio

quote:

Savages 2012

Savages'ı listeden çıkartabilirsiniz . Yazdıklarınızı yanlış yorumlamışım siz alıntı yapınca fark ettim.

Mekanla dikkat çeken filmlere gelirsek Tarkovsky filmleri genellikle mekan ile dikkat çeken filmlerdir.Tarkovsky'nin Stalker (1972) filmi aradığınız kritere uygun ama Tarkovsky'nin diğer filmlerine bakmanızı da öneririm.
  • Bi Küçük Eylül Meselesi - Bozcaada'nın ne kadar güzel bir yer oldugunu görüyorsunuz ve etkileyici bir yapım.
    Chasing Mavericks - Amerika'nın deniz kıyısı bir eyaletinde geçiyor film ve deniz'in güzelliğini keşfediyorsunuz, sağlam bir drama filmidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sipaly

Bi Küçük Eylül Meselesi - Bozcaada'nın ne kadar güzel bir yer oldugunu görüyorsunuz ve etkileyici bir yapım.
    Chasing Mavericks - Amerika'nın deniz kıyısı bir eyaletinde geçiyor film ve deniz'in güzelliğini keşfediyorsunuz, sağlam bir drama filmidir.

Chasing Mavericks i izlemiştim daha önce diğerine gelince yerli film izlemiyorum
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: histrio

quote:

Savages 2012

Savages'ı listeden çıkartabilirsiniz . Yazdıklarınızı yanlış yorumlamışım siz alıntı yapınca fark ettim.

Mekanla dikkat çeken filmlere gelirsek Tarkovsky filmleri genellikle mekan ile dikkat çeken filmlerdir.Tarkovsky'nin Stalker (1972) filmi aradığınız kritere uygun ama Tarkovsky'nin diğer filmlerine bakmanızı da öneririm.

malesef bu kadar eski filmler izlemiyorum adamın en yeni filmi 1986da çıkmış

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1986'da öldüğü için sonrasında film çekmek zor olmuştur onun için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

1986'da öldüğü için sonrasında film çekmek zor olmuştur onun için.

anladım zor tabi :D bu arada bahsetti diye nasıl yapılıyor cahilce oldu ama ? :D
  • Hocam bence önyargınızı kaldırın ve izleyin, o izlediğiniz klasik yerli yapımlardan değil farklı bir film.
  • Beach
  • Sipaly kullanıcısına yanıt
    tamam o zaman bakıyım bir
  • gigaerman kullanıcısına yanıt
    bakıcam buna
  • Free Time kullanıcısına yanıt
    buna da bakıcam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.