Şimdi Ara

En iyi pizza'yı hangi makada yediniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben en güzel tadı Sbarro pizzada aldım arkadaş şuan üstüne tanımam.

• Sbarro nun her subesinde guzel olmuyor. Dominos guzel, bide little ceasarsta kenarlarinin ici kasar dolu oluyodu o tur pizzalari seviyorum ben.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FtnBttL

Sbarro nun her subesinde guzel olmuyor. Dominos guzel, bide little ceasarsta kenarlarinin ici kasar dolu oluyodu o tur pizzalari seviyorum ben.

ben trabzon forumda yemistim Sbarro'dan hem lezzetli hemde notmaldi fiyatı tabi başka subesinden yemedim daha.
  • Pizza Hut , Sbarro
  • Vagabondo's Yeniköy. Diğer şubeleri kapandı, İstiklalde Gino vardı mesela, 2 şubesi daha vardı isimlerini unuttum şu an tek Yeniköy kaldı.
  • Kesinlikle dominos hep ordan söylüyorum hem hızlı hemde lezzetli bol malzemos tavsiyemdir
  • Domino's Pizza
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Buyuk pizza zincirleri arasinda en iyisi kesinlikle Little C.
  • anket ekleseydin keşke.. ben en iyi pizzayı little caesars dan yedim. domino's ta ise en kötüsünü. pizzadan soğumuştum.
  • Bir kac yil once dominos pizzanin en iyi oldugu donemlerde dunyanin en iyi subesi secilen yerde yani sislide yedim. Simdi sakin gitmeyin tadi ayni degil ciddiyim.
  • Yorumlardan anladığım kadarıyla lezzet yer yer değişiyor.
    Yediğim en iyi pizza Dominos, en kötüsü Sbarro ve Pizza Hut...
  • Başlık sakat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Susanoo -- 21 Ekim 2011; 14:25:16 >
  • ben dominosta yedim valla.
  • Pizza Hut
  • Lidil çizirs tek qecerim
  • Eskiden pizzalar daha guzeldi simdi hepsi berbat yapiyor mesela galeria da pizza hut cok guzel yapardi ama simdi cok bozdu ayni sekil dominosta oyle cok bozdu.

• Villa Grilla
  • quote:

Orijinalden alıntı: CaSsErDoDo

Eskiden pizzalar daha guzeldi simdi hepsi berbat yapiyor mesela galeria da pizza hut cok guzel yapardi ama simdi cok bozdu ayni sekil dominosta oyle cok bozdu.

Aynen katiliyorum dedigine.

• quote:

Orijinalden alıntı: mobile prof.

quote:

Orijinalden alıntı: CaSsErDoDo

Eskiden pizzalar daha guzeldi simdi hepsi berbat yapiyor mesela galeria da pizza hut cok guzel yapardi ama simdi cok bozdu ayni sekil dominosta oyle cok bozdu.

Aynen katiliyorum dedigine.

Kesinlikle katılıyorum.

Pizza pizzanın pizzası bile fena değildi zamanında.
  • hepsinden yedim.Ama little ceasers çiftlik ten daha iyisini görmedim arkadaş.Bide masalarda ya da yanlarında verdikleri çeşni ile mükemmel bir tat alıyorsun.Ama sonunda ağzın sarımsak kokuyor o ayrı

Sonuç olarak Little Ceasers>Pizza Hut>Dominos>Sbarro
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.