Şimdi Ara

En iyi poke yapan mid şampiyonu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Varus ezrael jayce azir arasinda kaldim.Birini alicam.Ezreal daha once oynamistim sevmistim.Jayca gelen bufflardan sonra guzel hala geldi hep de almak istemisimdir.Varus zon 1 ayda inanilmaz isler yapiyor.Aziri soylemeye gerek yok ama alirsam beceremem gibi geliyor.Ne onerirsiniz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Zerat ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Syndra

• Zerat

• tarican10 kullanıcısına yanıt
    Fiddlesticks troll game için i deal
  • quote:

Orijinalden alıntı: tarican10

Varus ezrael jayce azir arasinda kaldim.Birini alicam.Ezreal daha once oynamistim sevmistim.Jayca gelen bufflardan sonra guzel hala geldi hep de almak istemisimdir.Varus zon 1 ayda inanilmaz isler yapiyor.Aziri soylemeye gerek yok ama alirsam beceremem gibi geliyor.Ne onerirsiniz ?

Sana en iyi poke yapan şampiyonu söyliyim mi ? Velkoz

• eski nidalee
    ziggs xerathdan başka yok tamamen poke olarak
  • Varus mid gamede kanser ediyor

• Varus alırsan ilk 12 dakika bi şeyimi dürtemezsin kolay kolay.. Yani plat ve üstünde az çok dodgelanıyor o Q..

Ziggs, eski Q genişliği olmadığı için kolay dodgelanıyor.. Metada değil uzun zamandır, buff alır yakında

Xerath, tamamen yetenek üzerine. Diyorsan ki var bende biraz al oyna alış. Pozisyon almayı biliyorsan taşırsın elo fark etmeksizin. Assassinler tek ctsi ve devir assassin devri değil.

Syndra, e nerf'ü çok vurdu ama hala kitelıyosun ve hayvani mesafeye E atıyosun. Diyorsan ki W'sini efektif kullanırım, earlyde de öyle aman aman tokatlanmam Q yu iyi atarım al.

Ezreal, bana hep yamuk geldi bu eleman. Midde oynayanı lanede bezdiriyor cidden o W ile, Q'dan hiç bahsetmiyorum.. Eski blue build ile damage ap karışık build çıkınca hayvani bir kite çıkıyor ortaya. Yakaladım diyosun E atıyor falan.. Sen bilirsin

Azir, çok geniş mekaniklere sahip. Çekikler bile zor oynuyor, Faker bile ben daha tam bilmiyorum diyor mesela, heh. Sen şimdi buna günlerini haftalarını ayırırsan şöyle bi 100 normal atsan bununla az çok çözersin ya. Bu senin eloboost karakterin olur.

Uzun uzun yazdım okursan işini görür, bu seçenekleri gözden geçir öyle karar ver

• Kogmaw tabikide.

• smite ezreal
  • öğrendiğin zaman azir seni diamonda kadar götürür öyle bi potansiyeli var
  • Tf cass

• Tf Xerath al.Tek atıcam dersen Viktor.
  • kimse zerat dememiş
  • şımerat
  • Tf güzel wave clear var poke iyi durumda

• Ziggs al geç safe op

• xerath ve azir .
  • Xerath azir kogmaw

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.