Şimdi Ara

En İyi / Popüler Animasyon Filmleri [Videolu Liste]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Animasyon filmleri ailecek izlemek için en iyi seçimdir.Ayrıca yediden yetmişe herkes animasyonları sever çünkü filmlerde bulamadığımız eğlenceyi,hayatı animasyonlarda görürüz.Ben de 10dan fazla güzel animasyon filmini bir araya getirdim.Umarım beğenirsiniz.

• Video size ait ise gayet başarılı elinize sağlık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blue Cloud

Video size ait ise gayet başarılı elinize sağlık.

Evet videoyu ben hazırladım.Kanalımda bu tür videolar hazırlayıp yüklüyorum.Teşekkürler ilginiz için :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • megamind, mary and max, finding nemo, persepolis, the lego movie, big hero 6, kung fu panda, arabalar, monster inc

bunlar da başka bir liste olsun

ayrıca animasyonların devam filmleri de normal filmlerin aksine, hep güzel oluyor. hiç bir devam animasyon filmi görmedim ki ilkinden kötü olsun.

ayrıca şu şrek serisini de benden başka sevmeyen var mıdır merak ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kralahmet32

Animasyon filmleri ailecek izlemek için en iyi seçimdir.Ayrıca yediden yetmişe herkes animasyonları sever çünkü filmlerde bulamadığımız eğlenceyi,hayatı animasyonlarda görürüz.Ben de 10dan fazla güzel animasyon filmini bir araya getirdim.Umarım beğenirsiniz.

hocam madagascar penguinside koysaydın keşke

• Tavsiyelerinizi dikkate alıyorum arkadaşlar.Her videom 5.000 izlenmeye ulaşınca 2.sini çıkarmayı düşünüyorum daha izlenme 100 :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.