Şimdi Ara

en iyi powerbank (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
142
Cevap
6
Favori
43.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet memnunum.Hem şık ve ince hemde kullanışlı.Sony garantisi altında olmasıda ayrıca önemli benim için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hepsiburadadan almıştım 90 küsür tl ye 10000lik romoss. çok memnunum hem 1A çıkışı var hem de 2A yani ipad şarj edebiliyor. tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: thadcastle

acaba kullandığınız ürünlerden memnun musunuz ? bende bir tane edinmek istiyorum da.

ttec 11200 kullaniyorum 2 tane var gayette memnunun uzun suredir pproblem yaratmadi gecende sony nin 10.000 mahligini aldim ttec e gore daha dusuk geldi performansi powerbanka gore

• 4 gün önce bi arkadaş tavsiye etti 10,400 lük powerbank yeni çıkmış fiyatıda oldukça uygun buldum ve aldım. fiyatına göre gayet güzel bi urun . note2 kullanıyorum ve tam şarj ettim ve 4 kademe ışığından hiç azalma olmadı.http://www.hepgelsene.com/yeni-nesil-powerbank-10400-mah-tasinabilir-sarj-aleti.html burada indirimde ve 65 tl ye alınabilcek f/p olark en ideal cihaz. tavisye ederim
  • bu şekilde dahili kablosu olan powerbank öneriniz var mı? çanta kullanmadığım için cebimde hem kablo hem şarj kalabalığı yapmak istemiyorum açıkcası.

en iyi powerbank

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andruil -- 30 Mayıs 2015; 9:07:42 >
  • trust markası nasıldır bilen kullanan var mı??
  • quote:

Orijinalden alıntı: prydzsnare

Xiaomi ile olumsuzluk yasayan oldumu? 10400 lukler 60 70 liralara kadar indi

Ben Xaomi 10400 mah kulanıyorum. Çok mmnunum. Tavsıye ederim.
  •  en iyi powerbank

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BE73ABCD2 -- 3 Haziran 2015; 0:24:04 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben iohone 5s kullaniyorum ttecin 11200 mahlkk var sarja taktigimda ucak moduna sokuyorum bu sekilde 7 - 8 defa dolduruyor telefon elimde oynarken taktigimda 5 6 kere maksimum 7 oluyor fiyati 169 tl D&R online magazasindan alirsan 149 tlye geliyor

• Ttec powerup alacaktım kı bu konuyu gordum..bıraz daha arastırayım bakalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: number352

Xiaomi kullanıyorum çok memnunum.

bende de 10400 lük olanı var. telefonun şarjını bazen %97 de felan bırakıyor. tekrar açtığımda otomatik olarak %100 oluyor. bu bir sorun mu tam anlamadım
  • dj_alper_ D kullanıcısına yanıt
    Bilgisayardan aldığınız gücün amperi düşük oluyor. Bu yüzden de normalden daha fazla sürer şarj etmeniz.

10400'lük için fişe takıldığında 10 saat falan diyor tam dolma süresine..

Ayrıca kullanım kılavuzunda düşük amperli kaynaklardan doldurmayın diyor. Yani bilgisayardan şarj etmeniz zarar veriyor olabilir.
  • System32.dll S kullanıcısına yanıt
    haklısınız direk prizden şarj etmek daha ideal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyoruk

Ttec powerup alacaktım kı bu konuyu gordum..bıraz daha arastırayım bakalım.

Araştırdık kararımı degıstrmeyecegım.
    D&r internet sıtesınden 5.200mAh ttec alacağım

• quote:

quote:

Ttec powerup alacaktım kı bu konuyu gordum..bıraz daha arastırayım bakalım.

Araştırdık kararımı degıstrmeyecegım.
    D&r internet sıtesınden 5.200mAh ttec alacağım

Ttec oneririm bende iki tane 11200 mah ligi var d&r aldim senesi doldu gibi bisey hala sorun yasamadan kullaniyorum

• ben xioami aldım 10400 lük modeli iphone 6 cihazımı tam 4 kere %10 dan % 100 kadar doldurdum daha da son led yanıyordu hala olukça hızlı dolduruyor çok memnunum. yalnız piyasada sahtesi çok fazla ben güvenemedim 5-10 fazla verip hepsiburadadan aldım
  • Sony 10.400 mahlığı kullanıyorum ,işini çok iyi yapıyor .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0173FC748 -- 1 Kasım 2015; 11:36:52 >
  • ARKADAŞLAR,

WİNİXCO POWERBANK ÜZERİNDE YAZILAN mAh DEĞERLERİ GERÇEK. 10800 mAh KAPASİTELİ ÜRÜN TELEFONUMU TAM 5 DEFA ŞARZ ETTİ. SÜPER BİR ÜRÜN. ÜSTELİK ÇOK UYGUN. HERKESE TAVSİYE EDERİM. winixco.com adresinden mesaj atıyorsun, istediğin ürünü sana gönderiyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Andydiyn

ARKADAŞLAR,

WİNİXCO POWERBANK ÜZERİNDE YAZILAN mAh DEĞERLERİ GERÇEK. 10800 mAh KAPASİTELİ ÜRÜN TELEFONUMU TAM 5 DEFA ŞARZ ETTİ. SÜPER BİR ÜRÜN. ÜSTELİK ÇOK UYGUN. HERKESE TAVSİYE EDERİM. winixco.com adresinden mesaj atıyorsun, istediğin ürünü sana gönderiyorlar.

Bugün üye olmuş.
    3 mesajı var.
    3 mesajdada aynı şey yazıyor.
    Forumda kimse yemez böyle mesajları.
  • KALİTELİ VE UCUZ BİR ÜRÜN ARAMIYONUZ MU? BEN TAVSİYEMİ YAPTIM. İSTEYEN ALSIN. HERKES SAHTE KAPASİTEDEN ŞİKAYETÇİ. BEN SİZE ORJİNAL VE UCUZ ÜRÜN TAVSİYE ETTİM. HANGİ BAŞLIĞA BAKSAM HEPSİ AYNI SORUNDAN MÜZDARİP.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.