Şimdi Ara

en iyi powerbank (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
142
Cevap
6
Favori
43.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende ixaomiden vazgeçip sony 5000 mah olanı aldım boyutları ixaomiye göre daha ince ve şık. 2 yıl garantili olmasıda
    etken tabii. Şimdi sony 10.000 lik olanı alacağım. N 11 sitesinde 10.000 lik olanın kullanıcı deneyimleri olumlu.Bu arada hb den daha ucuz 99 tl ye 2 yıl garantili almak mümkün

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • destina-68 D kullanıcısına yanıt
    dostum sony'nin kendi magazasinda 94-95 lira gibi bisey. netten alabiliyorsunuz. isterseniz yardimci olabilirim. indirime girmis sanirim
  • ydn06 kullanıcısına yanıt
    iphone 4, samsung tab4, nokia 525 ve zenfone 6da çalışıyor. Dolayısıyla çalışacaktır.
  • teşekkürler. galiba sony'deki piller polimermiş. oolimer pillerin ne gibi avantajı var bilmiyorum ama iyi bir şeydir umarım :)
  • sony hangi mağazada ben siyah istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim tabii.

• Tekrar teşekkürler. Kısa süreli indrimler var bu ara.

• Bugun sony 10.000 mah ını aldım120 liraya yarın elime gecer heralde merakla bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Mar00N

Ttec yada sony tavsiye ederim.

+1

• Romoss kullanıyorum memnunum şuanlık
  • F/p şampiyonu xiaomi 10400 Mah

• Hayırlı olsun biraz pahallı almışsınız .Güle kullanın

• mahmudf2 M kullanıcısına yanıt
    Bilgi için teşekkürler ama 230 TL'lik fiyattan emin misiniz? Yani, powerbank olarak Mophie'nin hiçbir ürününü (2000 mAH üzerinde olan diyelim...) o rakama görmedim TR'de de!???
  • Romoss solo 5 + iPhone 5s ile sabahtan aksama kadar disarda kalabiliyorum uzun zamandır bittiğini gormedim..ne yaptın diye soracak olursanız.ingress oynadım yani ekran 3G ve gps hic kapanmadı.yari yolda bırakmadı kendisi

• quote:

Orijinalden alıntı: destina-68

Hayırlı olsun biraz pahallı almışsınız .Güle kullanın

Sagol ya 74 tl yede vardı gitti gidiyorda satıcı bursadan urun yorumları bıraz kotu geldi gozume guvenemedım bıraz fazla verıyım ıyısı olsun gozuyle bakarak verdım bıraz fazla

• quote:

Orijinalden alıntı: ekdellal

Gereksiz, usb kabloyu cepte taşımak en ucuz ve en garantili yol, arabalardan tut da tv'lere kadar her yerde 5v usb çıkış var artık.

1. Adam bunu sormamış
    2. Saçmalamışsın. Herkes senin gibi bütün gün masasında oturmuyor. Dışarda çok dolaşıp telefonu elinden düşürmeyen ergenler için elzem. Sen ben gibi moruklara gereksiz tabi.

• Ben de bi xiomi 10400 mah sipariş verdim, bakalım.

• mafaky kullanıcısına yanıt
    Evet eminim hocam o civarda ama tam 230 değilde 249 falandı diye hatırlıyorum. Çok güzel ürün, tavsiye ederim.

• En iyisinden bahsediyorsanız Apple Store'da satılanlara bakabilirsiniz. Fiyatları gerçekten yüksek ama kaliteli olduğu kesin. Ben Urban Revolt kullanıyorum çok memnunum.
    Linkte Apple Store satılan powerbankler var:http://store.apple.com/tr/accessories/all-accessories/charging-devices
  • mahmudf2 M kullanıcısına yanıt
    Haklısınız kardeşim. Bugün ben de oraya uğradım: ürün gayet güzel dediğiniz gibi ve fiyatı da 249 TL.

Gerçi o fiyatın yarısına veya %60'ına Philips'in 10.400 mAH kapasitelilerini de alabiliyorsunuz piyasada ama AppleStore'da satılan powerbanklar arasında, Mophie'nin bu modeli en fiyat/performanslı olanı gözüküyor. Yeterince derli toplu ve küçümen sayılır, cepte taşımak için. Bunların içinde hala silindirik Li-Ion bataryalar mı yoksa yassı türden bataryalar mı kullanıyorlar, merak ediyorum...

Fakat, söz aramızda, içinde Samsung olmayan bataryalar kullanılan, epeyce yassı (aşağı yukarı iP6+ boyutlarında ama haliyle ondan biraz daha kalın) bir ürün gözüme ilişti, Perpa'da. 13.000 mAH kapasiteli, çift çıkışlı, vs. Fiziki görünümü de çok şık... Valla gidip yerinden alırsanız 100 TL gibi bir fiyat telaffuz edildiydi...

Yani bu powerbank işinin ucu bucağı YOK!...

Teşekkürler.

• mafaky kullanıcısına yanıt
    Yorumunuz için teşekkürler hocam. Aslında dediğiniz gibi daha ucuza bu ürünleri bulmak mümkün ama yine de tasarımsal olarak güzel, sade ve küçük duruyor diğer ürünlere nazaran. Powerbank işi zaten bir patlama yaptı, gidiyor. İki sene önce power bank arasak bulamazdık şimdi çinli üreticiler bile power bank adı altında ürünler yapıyorlar fakat tabi ki bu ürünü kullanmaya korkarsın orası ayrı mesele Sony'de bu işin öncülerinden herhalde ve ürünleri gerçekten çok güzel. Daha önce silindir şeklinde Sony'nin 2000 mAh bataryalı silindirik bir şarj aleti vardı ve güzel cihazdı. Fiyatları da çok iyi baktığımız zaman ama yine de 10.000 mAh kapasiteli ürünü, bahsettiğimiz Mophie'den büyük. Fakat yine de güvenilir markadan alındıktan sonra sıkıntı çıkacağına ihtimal vermiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmudf2 -- 9 Şubat 2015; 23:29:32 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.