Şimdi Ara

en iyi powerbank (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
142
Cevap
6
Favori
43.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam ben şahsen romoss un orjinal sailing 5 modelini kullanıyorum. Hiç sorun yaşamadım ve tavsiye ederim.
    ayrıca xiaomi nin modelleri de çok övülüyor. altta linkini verdiğim arkadaşın ürünleri orjinal çekinmeden alabilirsin...ben mi band aldım, aynı markanın...

http://www.sanalpazar.com/Xiaomi-16000mah-Sarj-Aleti__isp36773463

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekksl6 -- 31 Ocak 2015; 10:06:33 >
  • Bende sizler gibi uzun süredir araştırma içerisindeyim.Tam ixaomi 5000ve 16000 lik almaya karar vermişken biraz daha araştırınca sony almaya karar verdim.İxaomi belki 5000 liği yinede tercih edebirim piller farklı çünkü. Ama yüksek kapasitelide tercihim Sony 10.000 lik. Bu arada N 11 sitesinde orijinal sony 2 yıl garantili ve faturalı olarak 99 TL
    hepsiburada sitesinde 125 TL çünkü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi destina-68 -- 2 Şubat 2015; 1:05:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: destina-68

Bende sizler gibi uzun süredir araştırma içerisindeyim.Tam ixaomi 5000ve 16000 lik almaya karar vermişken biraz daha araştırınca sony almaya karar verdim.İxaomi belki 5000 liği yinede tercih edebirim piller farklı çünkü. Ama yüksek kapasitelide tercihim Sony 10.000 lik. Bu arada N 11 sitesinde orijinal sony 2 yıl garantili ve faturalı olarak 99 TL
    hepsiburada sitesinde 125 TL çünkü

ya sonyi bilmiyorumda ttec 11200 luk suan bende cok memnunum bitane daha almayi dusunuyorum o yuzden yuksek mahli olsun diyorum ama sony benimde suanda kafami kurcaliyor

• Hocam merhaba,

Sana bu konuda en iyi ürünün xiaomi olduğunu kesinlikle söyleyebilirim, gerek kalite gerek performans açısından 16.000 mah 10.400 mah 5.200 mah ve 5 000 mah modelleri mevcut, şuan yorumla çok seni yormama gerek yok her ürünün incelemesini youtube kanalımda yaptım satın alma linkleri de mevcut açıklama kısmında

16.000 inceleme
    10400&5200 inceleme

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Mophie Apple sitesinde satılıyor. Bana hediye geldi kaçlık bilmiyorum ama 1 tam ve üzerine %30 yapacak şekilde şarj ediyor. D&R 'de satılıyor sanırım 130 TL civarlarında olan benimki. Üründen çok memnunum.
  • gokceonur kullanıcısına yanıt
    satin alma linkini goremedim hocam

• 5200 lük philips var çok memnunum dünyada kolaylik varmiş kasmadan telefon kullaniyorum artik

• quote:

Orijinalden alıntı: ydn06

quote:

Orijinalden alıntı: muhammetasmaz

Su an kendim xiaomi 10400 Mah kullanıyorum zamanında hepsi burada dan 120 tl ye almıştım simdi 90 tl ye kadar dustu aynı markanın 16000 Mah cikti onu tavsiye ederim Bendeki 10400 Mah iPhone 5 i 4 kere sıfırdan full sarj ediyor orjinal ürün aldığın siteye dikkat et yüksek Mah Olanları iyi araştır bence cogu sahtedir

hocam 10400 mah'lık powerbank iphone 5'i nasıl 4 kere tam şarj ediyor anlamadım. iphone 5'in pili 1500 mah civarında diye biliyorum. 1500x4=6000 mah eder. e geri kalan 4400 mah nerede yahu

kendi sitesinde oyle yazıyor bende anlamadım acıkcası iphone için 4,5 defa tam sarj yazıyor

• evet bende sizden sonra baktım 4.5 kez diyor , doğru dikkatlerden kaçmış

• Sony yada philips bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: FXXK

satin alma linkini goremedim hocam

buyurun hocam

http://www.sanalpazar.com/urunalin__selSemers gokceonur referansıyla aldım derseniz sevinirim geribildirim kısmında
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ydn06

quote:

Su an kendim xiaomi 10400 Mah kullanıyorum zamanında hepsi burada dan 120 tl ye almıştım simdi 90 tl ye kadar dustu aynı markanın 16000 Mah cikti onu tavsiye ederim Bendeki 10400 Mah iPhone 5 i 4 kere sıfırdan full sarj ediyor orjinal ürün aldığın siteye dikkat et yüksek Mah Olanları iyi araştır bence cogu sahtedir

hocam 10400 mah'lık powerbank iphone 5'i nasıl 4 kere tam şarj ediyor anlamadım. iphone 5'in pili 1500 mah civarında diye biliyorum. 1500x4=6000 mah eder. e geri kalan 4400 mah nerede yahu

kendi sitesinde oyle yazıyor bende anlamadım acıkcası iphone için 4,5 defa tam sarj yazıyor

Üzerinde yazan Mah lar hikaye zaten, 1-2 markayı bende kullandım tatmin etmedi. En son arkadaşım Sword diye bişey önerdi onu aldım 7800mah. 4 kere tam şarj ediyor. bazen 3,75 şarj da denebilir ama altına hiç düşmedi, 4 aydır kullanıyorum tavsiye ederim. (Iphone 5s kullanıyorum)

http://www.ebrarbilgisayar.com/sword-powerbank-7800-mah-tasinabilir-sarj-cihazi-kirmizi-pmu332973

• quote:

Orijinalden alıntı: gokceonur

Hocam merhaba,

Sana bu konuda en iyi ürünün xiaomi olduğunu kesinlikle söyleyebilirim, gerek kalite gerek performans açısından 16.000 mah 10.400 mah 5.200 mah ve 5 000 mah modelleri mevcut, şuan yorumla çok seni yormama gerek yok her ürünün incelemesini youtube kanalımda yaptım satın alma linkleri de mevcut açıklama kısmında

16.000 inceleme
    10400&5200 inceleme

buyuk ihtimallw xioami olucak ya cok arastirdim en cok tercih edilen urun bu marka

• Bulabilirsen , en iyisi ibattz ' dir.

Ces 2014 fuarında en yenilikçi powerbank seçilmişti. 2015 yılında ki fuarda iphone 6 ' yı 15 dakikada 0'dan 100' e getiren bir powerbank tanıtmışlar .
  • Sony 2 tane 5bin mah 150 tl
     en iyi powerbank

• Apple Retail Store'da, Mophie Juice Pack Powerstation XL var. 12.000 mAh ve birisi 2.1A diğeri 1A olmak üzere iki usb çıkışlı. Cihaz hem küçücük hemde tasarımı hoş, Apple onaylı olması da cabası. Birde açıklama kısmında şarj ederken oluşan enerji kayıpları azaltılmıştır yazıyor, güzel ürün yani ben memnunum. 230tl civarı bir fiyatı var.

Unutmamak gerek bu bahsedilen şarj ünitelerinin hepsinin pil kapasitesi 3.7 volt bandında olarak hesaplanmış ve cihazlar bu gücü 5v usb standardına çevirirken hem kayıplar yaşıyor hemde üreticinin söylediği kapasitenin çok daha azı kullanılabilir oluyor. Yani 3000 mah kapasiteye sahip bir ürün 1550 mah kapasitedeki pile sahip 5s'i bir kere şarj eder, onun için ürünü alırken en yüksek kapasiteye sahip olan ve bilindik markalardan almakta fayda var.

Edit: Ürün sadece fiziki mağazada mevcut ve Türkiye Online Store'da bulunmuyor ama US Apple Online Store'dan incelemek isterseniz link:http://store.apple.com/us/product/HE110ZM/A/mophie-juice-pack-powerstation-xl-external-battery-for-ipad-iphone-and-ipod

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmudf2 -- 4 Şubat 2015; 19:25:16 >

• Xiaomi ile olumsuzluk yasayan oldumu? 10400 lukler 60 70 liralara kadar indi

• şu ürün hakkında bilgisi olan var mıdır? kullanan vs.

http://www.sony.com.tr/electronics/tasinabilir-sarj-cihazi/cp-v10
  • ydn06 kullanıcısına yanıt
    Sonynin küçük boyutlu olan modelini kullanıyorum, tavsiye ederim.
  • iPhone'lara uyumlu mudur peki sony şarj cihazları? bilginiz var mı?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.