Şimdi Ara

En İyi Premium Antivirüs Ya da Internet Security Hangisidir? (2014)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
5.810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

3 yıldır Kaspersky Internet Security kullanıyorum. Bu yıl ki lisansımın bitmesine 17 gün kaldı. Kaspersky'da devam etmeyi istedim ama, 5 ay önce bilgisayarıma bulaşan bir virüs, programı kapattı ve ister istemez soğudum. Ayrıca Kaspersky çok pahalı satmaya başladı.

Norton 360 almayı düşünüyorum ama herkes çok kastığını ve yavaş tarama yaptığını söylüyor. Bit Defender'ı tavsiye edenler var. Topten Reviews'da da Bit Defender birinci sırada gelmiş. Siz ne tavsiye edersiniz? Bu konuyla ilgilenenleri bu başlıkta toplayalım...
     En İyi Premium Antivirüs Ya da Internet Security Hangisidir? (2014)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HanKaĞaN -- 3 Temmuz 2014; 1:16:06 >

• Avira tavaiye ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben 6 yıldır g data internet security kullanıyorum a ve b motoru mevcut ve her türlü koruma çocuk koruması dahil ve 6 yıldır bir tek virüs ile karşılaşmadım bir tek virüs ile uğraşmadım sistemimde o yüzden şiddetle tavsiye ederim hangi ülkenin dersen bu antivrüs almanyanın
  • Araştırmalarınızda Comodo İnternet Security'i eklemeyi unutmayın.İlk kurulumdan sonra bazı uyarılarla kullanıcıyı bıktırsa da, bir süre sonra varlığını unutturuyor.Tam sistem taraması yaptıktan sonra Garanti'yi etkinleştiriyor.Sorun durumunda internet üzerinden yardım ediliyor.Yazıcıyı bilgisayara tanıtamayanların bile Comodo Geekbuddy ekibinden yardım aldıkları geyiği yapılıyordu.Comodo Security DNS güvenlikte ek bir hizmet.Comodo Dragon internet üzerinden yapılacak alışveriş ve banka işlemlerinde sağlam bir destek.Sanal Masaüstü uygulaması ile, bodoslama internete dalma işlevi mevcut:)).Güvenlik Duvarı zamanından beri güçlüdür.Sandbox işlevi ile şüpheli uygulamaları kısıtlı bir şekilde çalıştırma özelliği var.
    Ben memnunum.Belki sizde memnun kalırsınız.
  • Yıllardır Trend Micro kullanırım. Onlsrca müşterime de kurdum. Hiç bir sıkıntı yaşamadım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nod32 smart security
  • Bitdefender antivirüs plus ..kaspersky bu ürünler oldukça başarılıdır.Ek olarak yardımcı anti malware kullanın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hiç bir antivirüs %100 güvenlik sağlamaz hepsi bir kaç işlem sonucunda geçilebiliyor. En iyi antivirüs bilgili ve bilinçli kullanıcının kendisidir. Hangi virüs programı iyidir diye sorarsanız bizim o yıllarda geçmekte en çok zorlandığımız 3 antivirüs vardı. Bunlar avira internet security, g data ve kasperskydı.(Bit defenderıda ekleyebiliriz zira o da kasperskyla aynı motoru kullanıyorlardı). Aviraya gelince eğer yüklerseniz direk yüklendiği şekliyle değil bir kaç optimizeyle şuana kadar deneyimlediğim en iyi antivirüs olmuştur kendisi. Yaklaşık 4 seneden beri antivirüs kullanmadım o açıdan güncel sürümleri değişmiş olabilir tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ray Kurzweil -- 3 Temmuz 2014; 3:53:01 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • John Stark: Hocam ben Antivir'in daha önce ücretsiz sürümünü kullanmıştım, hoşuma gitmemişti. Belki Pro sürümü iyidir bilemem ama 3 PC lisansına yıllık 80 dolar istiyorlar. Kaspersky'dan bile pahalı...

myo_1433: Hocam G-Data'yı sen söyleyene kadar duıymadım ama şöyle bir araştırdım, kullanan herkes; "virüs bulma yeteneğine çok iyi, bu zamana kadar hiç bir antivirüsün bulamadığı virüsleri buldu ama makineyi çok kasıyor, çok sık güncelleme yapıyor ve güncelleme dosyaları çok büyük olduğu için intermeti çok yavaşlatıyor, Avira'dan bile çok kasıyor, bu yüzden kaldırmak zorunda kaldım" demiş. Ben lisansım dolduğunda deneme sürümünü bi kullanıp test etmeyi düşünüyorum. Sen diğer kullanıcıların bu düşünceleri için ne dersin?

korop: Ben Comodo'yu çevrimdışı yani sadece tarama yapıldığında çalışan bir antivirüs sanıyordum ama sizin tavsiyenizle araştırdığım kadarıyla Internet Security'de üretiyormuş. Ancak 3 PC lisansı veren bir sürümünü bulamadım hocam ve tek PC lisansına 80 dolar+ KDV istiyorlar ki bu mebla çok bence...

KillForYou!: Kaspersky kullanmadan önce eski bilgisayarımda 1 yıl TrendMicro Titanium Security kullanmıştım hocam. Hiç kasma yapmıyordu ama 1 yıl boyunca hiç virüs yakaladığını da hatırlamıyorum. Açıkçası bu benim iyi kullanıcı olduğumu mu yoksa TrendMicro'nun kötü antivirüs mü olduğunu gösteriyor bilemedim...

Pofesör Extreme: Bit Defender bi çok karşılaştırmada birinci olmuş hocam. Kaspersky ile aynı motoru kullanıyor diye duydum ama fiyatı Kaspersky'a göre baya ucuz. Kullanıcılar gayet mennun. Deneme sürümünü kullanıp test edeceğim. Ama aklıma takılan ayrıca anti-malware kurmamı neden tavsiye ettiniz? Alacağım antivirüste anti-malware olmayacak mı? İki tane antivirüs kurarsam sistemde çakışma olmaz mı?

skidproof: Dediklerinize aynen katılıyorum hocam. Biliyorum sizin gibi profesyoneller asla antivirüs kullanmazlar. :) Kırılamayacak bi antivirüsün olmadığını da biliyorum ama, interneti çok fazla kullanıyorum ve çıkarılabilir diskleri çok bağlıyorum makineme. Bendeki bu antivirüs bağımlılığı bile 2008'de bir USB bellekten bulaşan bir tane Win.32 malware virüsünün bütün sabit diske yayılıp 3008 tane çoğalıp makinemi felç etmesinden sonra başladı. Çoğu arkadaşımda sizin gibi herşey sende bitiyor antivirüs kullanma para verme diyor ama bilirsiniz sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer. Yılda 30-40 lira bişey değil deyip satın alıveriyorum...

• - KULLANDIĞIM ANTIVIRUSLER-

Norton-Bence Norton alma. Benim
    Norton 360 lisanslı Sürümüm vardı. Bir virus onu bloke etti.

BitDefender- internet security nin koruması iyi ama pcyi çok kasıyor.

Eset-Nod 32nin Koruması oldukça iyi ama benim pcmde tam tarama bitmek bilmedi.

Avg internet security-Firewall özelliği oldukça iyi . Ancak koruması yetersiz.

Microsoft Security Essentials- Pcyi hiç kasmıyor ama koruması yetersiz.

Avira internet security -Pcyi kasmıyor. Koruma özelliği çok iyi olmasada yeterli.

Önerim

Pcnin özelliklerine göre bir antivirüs seç orn. Pcnin iyiyse bitdefender.Bunun yanında Malwarabytes anti malware kullan .
    Buna ek olarak da CCleaner ile pcyi temizleyip kayıt defteri hatalarını
    düzeltebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BosİslerGenelMuduru -- 3 Temmuz 2014; 20:19:25 >
  • HanKaĞaN kullanıcısına yanıt
    Acikcasi ben cok sevmistim Avirayi. Kullanimi karisik olabilir biraz ondab sevmemis olabilirsiniz. Norton deneyin?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Linux kullanın, antivirüslerle uğraşmayın.
  • biraz sistemin iyi olması lazım evet ama interneti yavaşlatıyor vs bunlar yalan o yazan kişilerin internetinde başka problemi vardır bende hiç net problemi kasma vs yok sık güncelleme yapıyor derken 3-4 günde bir oda 1-2 dakika bile sürmüyor hem dediğim gibi A ve B motoru mevcut ben sana şiddetle tavsiye ediyorum hee birde kullanmaya karar verirsen 6 aylık kampanyası mevcut ama kampanya almanca bu kötü işte ben kullandım almancada biraz fazla karışık değil zaten antivirüs bir kaç gün sonra neyin ne olduğunu ne işe yaradığını anlıyorsun birde antivirüsü kurunca Malwarabytes gibi programlara hiç kurmana gerek yok dediğim gibi her türlü özellik koruma mevcut web email firewall spam mesela ben hiç şu ana sayfa değişme eklenti virüsleri var ya onlardan yana hiç sıkıntı çekmedim mesela girdiğin site virüslü ise seni sokmuyor oraya amblemi çıkıyor sakıncalı diyor illada girmek istersen web korumayı kapatırsın :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myo_1433 -- 4 Temmuz 2014; 17:26:47 >

• Bence en iyileri
    1.##TREND MİCRO###
    2.NORTON
    ben bunları orjinan lisans ile kullandım gayet başarılı. ..

• Arkadaşlar 3 lisans kullanacağım için antivirüslerin kurulacağı makinelerin teknik özelliklerini söyleyeyim; Biri imzamda ki makine, ikincisi imzamdaki makineyle neredeyse birebir aynı sadece ekran kartı düşük, üçüncüsü ise i5 işlemcili, 4 GB RAM'li bir makine.

ClutchOne: Senin Norton'da yaşadığın sorunun aynısı benim de Kaspersky'da başıma geldi hocam. Tavsiyeni göz önünde bulunduracağım. MSE, AVG ve Avira kullanmayı zaten düşünmüyorum, ama belki bi ihtimal Avira Pro'nun deneme sürümü bi kullanırım. Eset hakkında ki görüşün şaşırttı beni. Benim gözümde en berbat, en kolay yazılmış trojanları yiyen antivirüs programı Eset'tir aslında. BitDefender favorilerim arasında. Bi değişiklik olmazsa deneme sürümlerini kullandıktan sonra BitDefender ya da G-Data almayı düşünüyorum. BitDefender yukarıda yazdığım makinelerde kasma yapar mı? Yanlış hatırlamıyorsam MalwareBytes'i sen bana bi konumda daha önermiştin. Ben sana tarama sonuçlarını gönderecektim. O aklımda fırsat bulamadım, tarana yapıp göndereceğim.

John Stark: Norton 360'ın deneme sürümünü bi kullanacağım hocam.

myo_1433: Hocam kampanyayı gördüm şuan 45 Dolar+KDV istiyorlar da, kampanyadaki ürün niye Almanca onu anlamadım. Normalde Türkçe'si var da onu kampayaya dahil mi etmiyorlar? Deneme sürümü var mı G-Data Premium'un?

• Önerilen programlar ağır programlardır bir tarama esnasında bilgisayarınızı oldukça yavaşlatıcaklardır PC nin kapanışını ve açılış hızlarınıda etkileyeceklerdir. Avira nın free versiyonunu kullanıyorum oldukça memnunum.

Bence Bitdefender yukardaki sistemde kasmaz.Benim sistemim iyi olmadığı için ben Bitdefender kullanırken bilgisayarda virüs falan var sanmıştım.Çünkü eskiden en yüksek ayarlarda oynadığım NBA 2k14
    kasıyordu. Bence Malwarabytes alırsan yanında Mcaafe bile kullanabilirsin.
    Ofisimdeki sunucumda da evdeki bilgisayarımda da kurulu şuan. Evdeki bilgisayar arada buluyor.
    Bence sizin iyi kullanıcı olmanızdan kaynaklanıyor.

BIS 2015 kullanabilirsin. Hiç kasma yok. Çok hafif. Çalıştığı bile belli olmuyor.
    Burada gdata ve escan 3 aylik ucretsiz kampanyasi var.
    www.gratisantivirus.com
    Gratis Antivirus International -
    http://www.gratisantivirus.com

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.