Bildirim
YouTube'un en ucuz reklamsız planı 'Premium Lite' sonlandırılıyor
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ben niye ilk defa duyuyorum la
-
Bu bi vardı başımıza gelmeyen. Sanada helal olsun Yotube
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Boş konu adblock bas geç
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yasal olarak kullanmanın karşılığı çalmak olamaz (hırsızlık zeka gostergesi değildir)
Kimsenin YouTube videosunu veya hesabını çalmadım hocam
Burdanda zeki olmadığımı zaten anlarsınız artık
Boş cevap geç
Listede Türkiye yok bize ne ki
YouTube gelir modelini biliyorsanız eğer izlediğiniz reklamlar üzerinden yayıncıların kazanç elde ettiğini bilirsiniz takip ettiğiniz ya da sevdiğiniz insanların videolarını reklamsız izleyerek onların kazancını çalıyorsunuz yaptığınız şeyin ne olduğunu bilip yaparsanız daha doğru olur.Buna devam etmek tabi sizin kararınız
Kimsenin kazancı çalmıyorum. Maaşımın %27 sini gelir vergisi adı altında devlet benden çalıyor. Aklınıza gelebilecek her alanda ÖTV KDV adı altında en büyük hırsızlığı devlet yapıyor.
Yaşanabilir refah seviyesi yüksek bir gelirde seviyede olduğumda YouTube premium u bende almak isterim.
Bu ülke vatandaşları için boş bir bilgilendirme geç.
Allahtan zam gelmeden yıllık üyeliğini yeniledim seneye düşünürüm artık. Dolar kuru 2025'te 40 lirayı aşabilir"
Türkiye için dolar kuru tahmininde de bulunan S&P Global, dolar/TL'nin 2023'te ortalama 24,70, 2024'te 35,00, 2025'te 41,30 ve 2026'da 42,60 olmasını bekliyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Vergi ile konunun ne alakası var birinin sizden çalması sizi haklı çıkarmaz. Gelir seviyeniz yeterli geldiğinde ahlak ve diğer inandığınız değerlere uygun bir kullanım yapmanızı temenni ediyorum. Verginin konumuzla alakası olmamasına rağmen söylediklerinize katiliyorum
YouTube Premium'a en kısa zamanda yıllık aile aboneliği planı gelmeli.
-
DonanımHaberdeki aile konusu sağolsun hesap başı 10 liraya kullanıyoruz
reklam üzerinden değil izlenme başına gelir elde ediyorsunuz, esas sizin youtube gelir modelini bilmediğiniz ortada. youtube da reklam ücretlerini bu model üzerinden reklam verenlere kesiyor. reklamları atlamak hırsızlıksa lütfen bundan sonra tv de radyoda reklam çıkınca da kanalı değiştirmeyin onlar da öyle para kazanıyorlar. boş ahlak güzellemelerinizi kendinize saklayın, insanlara kendi doğrularınızı diretemezsiniz.
Youtube'a verdigim her kuruş helal olsun.
puhahahahahaahhaahahahhaha
çalmakmış hadi ordan
benim verilerim ne olacak benden habersiz ya da haberli (!) işlenen ?
bomboş karşılıksız alınan parayı millet övüne övüne savunuyor ya çok komik
reklam izlememek için kimeye haraç ödemem
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B-2 Spirit -- 26 Eylül 2023; 17:58:57 > -
Kafan çok güzelmiş güle güle kullan
Video Lite kullanın, reklam falan görmeyin.
-
ben niye ilk defa duyuyorum la
|
Boş konu adblock bas geç
|
Kimsenin kazancı çalmıyorum. Maaşımın %27 sini gelir vergisi adı altında devlet benden çalıyor. Aklınıza gelebilecek her alanda ÖTV KDV adı altında en büyük hırsızlığı devlet yapıyor.
Yaşanabilir refah seviyesi yüksek bir gelirde seviyede olduğumda YouTube premium u bende almak isterim. Bu ülke vatandaşları için boş bir bilgilendirme geç. |
Kimsenin YouTube videosunu veya hesabını çalmadım hocam
Burdanda zeki olmadığımı zaten anlarsınız artık Boş cevap geç |
Yasal olarak kullanmanın karşılığı çalmak olamaz (hırsızlık zeka gostergesi değildir)
|
puhahahahahaahhaahahahhaha çalmakmış hadi ordan benim verilerim ne olacak benden habersiz ya da haberli (!) işlenen ? bomboş karşılıksız alınan parayı millet övüne övüne savunuyor ya çok komik reklam izlememek için kimeye haraç ödemem |
Listede Türkiye yok bize ne ki
|
gerçek hırsız Youtube'un kendisi. elde ettiği reklam gelirlerinin çok çok az bi kısmını yayıncılara koklatıyo.
|
Youtube reklam gostermiyor ekrana siciyor. Reklam oyle olmaz. Tv de 20 dk video izleyecem 30 kere reklam giriyor ve reklamı gec cogunda aktif degil.
Eline kamera alanin video cektigi, gotumumu cukumumu ceksem daha çok izlenir zihniyetine koyulan youtuber etiketi isterse acliktan ölsün. Pc de ablock var dunya yansa vazgecmem. Adblock parali olursa onu satin alirim evimi pislikten koruyor. |
Benzer içerikler
- udf dosyası nasıl açılır
- instagram hesabım çalındı
- biyografi sözleri
- konumsal ses nedir
- whatsapp tema değiştirme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X