< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
YouTube'un en ucuz reklamsız planı 'Premium Lite' sonlandırılıyor (2. sayfa)
-
-
Var zaten benim ki aile
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Reklamların savunulacak bir yanı yok. Eğer bir siteye girdiğimde fanlar hızlıca dönmeye başlıyorsa onlar da benim işlemcimin ömründen çalıyorlar. Sadece YouTube değil reklama tamamen karşıyım çünkü reklam engelleyici kapatınca reklam fışkırıyor resmen. Reklam yokken de bu siteler para kazanıyordu şimdi onlar daha çok kazansın diye işlemcime çökülmesine müsaade edemem. Kararında reklam olsa neyse ama gerçekten suyu çıktı eski nesil işlemcin varsa zaten işlemci %100 görür rahat.
79,99₺ ödüyorum bende aile olarak ama burada daha ucuz yazılmış
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
gerçek hırsız Youtube'un kendisi. elde ettiği reklam gelirlerinin çok çok az bi kısmını yayıncılara koklatıyo.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yayıncıların gelirini youtube düşünsün. 10 milyon tane reklam izlemek rahatsız ediyor. Üstüne bütün verilerin alınıp sana ''tüketim aracı'' olarak geri dönüyor. O kadar çok seviyorsanız yayıncıyı aylık para atar geçersiniz.
Çok boş duyar kasmaşsınız vesselam. Burası Türkiye, 9500 TL'lik çöplerin insanlara büyük bir nimet gibi sunulduğu bir memleket.
-
Aylık bireysel abonelik, aylık aile aboneliği ve yıllık bireysel abonelik var. Ancak yıllık aile aboneliği yok. Sizinki de muhtemelen aylık aile aboneliği.
-
YouTube web sitesi yerine App Store üzerinden abone olduğunuz için aylık 79,99 lira ödüyorsunuz. YouTube web sitesindeki aylık aile aboneliği ücreti geçen kasım ayından bu yana 59,99 lira.
-
Zaman ayırıp bilgi verdiğiniz için teşekkür ederim.
Peki bunu düzeltme şansım var mıdır.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
App Store üzerinde bulunan premium aboneliğinizi iptal edip YouTube web sitesi üzerinden yeniden abone olursanız aylık ödemeniz 59,99 liraya düşer.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nForcer -- 27 Eylül 2023; 8:31:27 > -
Yalnız değilsin
Hocam, bir sorum daha olacak sizlere..
Şimdi AppStore üzerinden üyeliğimizi iptal ettikten sonra sizin dediğiniz gibi YouTube Web üzerinden üyeliği yeniden aldığımız zaman aylık ödemeyi telefon faturasına yansıtma durumumuz oluyor mu ?
Çünkü ben AppStore'dan aldığımda telefon faturasına otomatik yansıtıyorum. Kredi kartından çekmesini istemiyorum.
-
Maalesef öyle bir durum yok. Mecburen kart bilgisi girmeniz gerekli.
Sanal kart oluşturup sanal kartın aylık kullanım limitini YouTube Premium ücretine göre ayarlayabilirsiniz.
-
Cevabınız için çok teşekkür ederim. Çok sağolun.
-
Biseyleri çalmak için bahane uydurmak çok mantıklı değil
her millet layık olduğu şekilde yönetilir
Sorunun cevabını Google'da bulabilirsin cevap yazılacak değerde bir soru değil iyi günler
Şimdi bunca sene reklamsız verip belli bir dönemde içerik üreticilerini içeri çekip reklam yayınlamaya başlayan ve popülerliğini artıran, içerik üreticilerine bu gelirden pay sağlama vaadi veren günümüzde de youtube premium adı altında reklamsız içerik izlemek istersen bunu kullanacaksın diye direten youtube.
Ben de gerek yok arkadaşım ben internette bulunan reklam engelleyicilerle işimi çözebiliyorum.
Youtube un gelir modemi youtube ve içerik üreticileri arasında bu bizi ilgilendirmez.Ben son kullanıcıyım ve bulduğum alternatifden yürüyeceğim,ya da reklam izleyeceğim. bunu engellemek , içerik üreticilerin gelirini düşünmek , aldığı karardan kaçacak olan kullanıcıları da düşünmek youtube ve çatı firmasının un sorumluluğu.
Kısaca benim kişisel verilerimi sızdırdığında google herhangi bir şekilde bana hesap vermiyorsa bende içerik üreticileri nasıl geçiniyor diye düşünmek zorunda değilim o alphabetin sorumluluğu.Velevki benim kişisel verimin değeri 2 tirilyon ordan düşsün.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZaalKoris vas Qwib-Qwib -- 27 Eylül 2023; 21:0:41 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X