Bildirim
en iyi psp modeli
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Psp de model olarak
Psp Fat
Psp Slim 2000
Psp Slim 3000
var
senin bahsettiğin 2.1 yazılımı oluyor onlardanda en günceli hangisiyse o iyidir.En günceli heralde 5.0 olması lazım -
Yazılım olaylarını konuşmak bu forumda yasak.
Fakat şu kadar söyleyeyim; en güncel versiyon 5-01m33-3
(: -
arkadaşın demek istediği şu galiba, psp-2001 psp-2004 gibi numaralar var kutu üzerinde bunlar arasındaki farkı soruyor sanırsam, bu numaraların farklı olması hiç bir şeyi değiştirmez bütün satılan psp'ler aynıdır, sondaki numaraların farklı olmasının nedeni ise bölge farklılığıdır, hangi numara hangi bölgede satılıyor bilmiyorum ama mesela psp-2001 numarasına sahip psp'ler japonyada satılan, psp-2003 numarasına sahip psp'ler amerika kıtasında satılan, psp-2004 numarasına sahip psp'ler ise avrupada satılan ürünler anlamına gelmektedir.
Örneğin avrupada yaşayan biri psp-2001 numaralı aleti alırsa avrupadan aldığı orjinal :) oyunlar onun psp'de çalışmaycaktır -
quote:
Orjinalden alıntı: goxel1989
Örneğin avrupada yaşayan biri psp-2001 numaralı aleti alırsa avrupadan aldığı orjinal :) oyunlar onun psp'de çalışmaycaktır
hayır oyunlarda bölge kodu farketmiyor o dediğin filmlerde. -
Misal kutuda 1004k.Bu nedir? -
teknik özelllik olarak kesinlikle tartışmasız en iyi psp , psp 3000 dir. Ama ülkemiz gibi oyun almakta zorlanan insanlar için en iyi psp kırılabilen psp dir... -
quote:
SamJam Tarih 4 Nisan 2009; 15:35:56
Misal kutuda 1004k.Bu nedir?
psp 1000 fat ve 4 Avrupa bolge koduna sahip.
quote:
teknik özelllik olarak kesinlikle tartışmasız en iyi psp , psp 3000 dir. Ama ülkemiz gibi oyun almakta zorlanan insanlar için en iyi psp kırılabilen psp dir...
katilmiyorum su anda en iyi psp PSP SLIM 200X serisi 5.0m33-6 yazilimi dir. -
quote:
Orjinalden alıntı: jiwago
teknik özelllik olarak kesinlikle tartışmasız en iyi psp , psp 3000 dir. Ama ülkemiz gibi oyun almakta zorlanan insanlar için en iyi psp kırılabilen psp dir...
Kesinlikle katılıyorum -
bendeki ondan iste psp daxter edition 2001 5.00 m33-6 birine yüklettim.Karumda ps3 oyunları takas yapıyo ve psp oyunları orj ve sahte var -
psp 3004 kırılmış versiyonunu inşaallah 1 hafta içinde alıcam hem psp 3000 serisi kırdırılıyo sadece psp go ve psp E1000 serisi kırdırılmıyo -
quote:
Orijinalden alıntı: teknoadam88
psp 3004 kırılmış versiyonunu inşaallah 1 hafta içinde alıcam hem psp 3000 serisi kırdırılıyo sadece psp go ve psp E1000 serisi kırdırılmıyo
emin misiniz? -
en iyi model 3k serisidir elbette,go dan şikayet eden çok -
quote:
Orijinalden alıntı: teknoadam88
psp 3004 kırılmış versiyonunu inşaallah 1 hafta içinde alıcam hem psp 3000 serisi kırdırılıyo sadece psp go ve psp E1000 serisi kırdırılmıyo
Hepsi kırdırılıyor hocam sen yanlış biliyorsun -
kırılabilen teknik özelliği en iyi olan slim model hangisi-kafam karıştı vallahi -
quote:
Orijinalden alıntı: ismail_abi
kırılabilen teknik özelliği en iyi olan slim model hangisi-kafam karıştı vallahi
Herkes 3000 serisi iyidir diyor ve 3000 serisi kirilabiliyor ben bir kac gun once aldim ve kendim kirdim oyunlari yukledim yigen oynuyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
psp fat serisi vardır psp 1000 diye geçer
psp 2000 serisi vardır slim diye geçer
psp 3000 serisi vardır slimdir psp 2000 den farkı güneşte ve ekran piksel görüntüsü olarak psp 3000 daha nettir.
psp 3000 den sonra 3001+3008 ve benzeri sonralındaki 8-4 rakamları yani psp 3004 buradaki 4 rakamı nerede üretildiğini gösteriri 4 amerika ise 3008 8 : ingilterede mesela....
kırdırma olayı diye psp 3000 lerde versiyona bağlı ama ufak bir program kuruyorsun psp hafıza kartına ps3 kullanıyorsun gaia manager tarzında bir sanal program hafızayı kandırıyor -
ben psp alcamda en iyisi 3000 modeli dimi çbk bozulmuyor dimi -
quote:
Orijinalden alıntı: saffare2012
ben psp alcamda en iyisi 3000 modeli dimi çbk bozulmuyor dimi
psp ile ne yaptıgına baglı bozulup bozulmaması :) ama bende 5 senedir var canavar gıbı -
Tamam iyi hoş da kimse bataryadan şarjdan bahsetmiyor ? Kaç saat gidiyor, kaç saatte tam doluyor ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X