Şimdi Ara

en iyi psp modeli hangisi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
3.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar en kullanışlı ve en güzel psp modeli hangisi ?

• eski serileri boşver hocam, üzerinden 5 yıl geçmiş neredeyse fatlerin,
    slimler de fena değil ama 3000leri tercih ederim şahsen
    3000 kullanıyorum hiç bir eksiğini görmedim daha sadece batarya değiştirince veya tamamen kapatınca baştan kırmam gerekiyor.o da 2 3 haftada bir falan oluyor bazen 1 ay gittiği de oluyor
    psp 3000 tavsiye ediyorum
  • kardeşim SONY PSP 3004 SLIM LITE (En son version) Bir bucuk yil daha uluslararasi garantisi varmış Sony'nin orjinal memory stick pro duo 8GB'lik hafiza karti Ayrica yaninda orjinal kutusunda 5 adet oyun Ayrica 250 tl diyor alimmi ben daha acemiyim daha doğrusu hiç birşey bilmiyorum psp hakkında yeni heveslendim nasıl bu psp ?
  • valla fat alma da ne alırsan al
  • yardım edin işte hiç bişeyini bilmiyorum SONY PSP 3004 SLIM LITE nasl ?
  • bence güzel fiyat ama versiyonunu öğren alırken bir güncel derken 6.0 üstü olmasın, en fazla 5.03 olmasına dikkat et
    fiyat iyi orjinal memory stick ve 5 oyun da varmış..
    bence al derim ama versiyonunu öğren önce
  • SONY PSP 3004 SLIM LITE 5.03 versionmuş nasıl alimmi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: davil_erkan

SONY PSP 3004 SLIM LITE 5.03 versionmuş nasıl alimmi ?

al arkadaşım kendin kırıp kopya oyun oynayabilirsin ama psp yi komple kapattığında baştan kırmak zorunda kalırsın

bence oynabilirlik yönünden en iyisi psp fat
    ele çok rahat oturuyor ve kaymıyor psp yi çok iyi kavrıyorsunuz
    ağırlığıda oynanabilirlikte kendini belli ediyor zaten
    slimlerde oynana birlik tabiki fat a göre zor ama onada alışırsız tabi fat ın yerini tutmaz
  • Tamam versiyon da uyumlu hadi hayırlı olun..
    Fat konusuna katılmıyorum tamam alet ağır falan ele oturuyor ama hantal biraz ya.yani 5 senelik alet en basitinden umd açma yerini açarken bile farkedebilirsiniz.slimlerde elimizle açıyoruz ama bunlarda çatt diye butonla açılıyor.ha ekran farkı da var tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mk370 -- 22 Kasım 2009; 8:52:22 >
  • Hacklendikten sonra Psp Go
  • En sağlamı PSP FAT

Fat'ten hafif ama daha dayanıksız PSP Slim
  • Al 3000-5.03 bak keyfine.Kopya oyun da oynarsın
  • İyi de arkadaşlar ben 5.03 yüklettim yine de bu yeni çıkan oyunları açamıyorum 5.50 istediğini yazıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: eIgHt

İyi de arkadaşlar ben 5.03 yüklettim yine de bu yeni çıkan oyunları açamıyorum 5.50 istediğini yazıyor

indirirken isimlerinde fixed yazanlarını indir yada öyle arattır onlar çalışır Gen b.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.