Şimdi Ara

En İyi çakma iPhone hangisi telefon alıcam...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
0
Favori
20.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • En İyi çakma iPhone hangisi telefon alıcam...

• valla nette bakıyodum gördüğüm en iyileri bunlar gps ve wifi var yani
  • ya öyle yazdığına bakma çoğu sorunlu oluyor menüsü eksik telefonlar bile var hemde hepsiburada satıyor..şöyle birisinin kullandığı ben kullandım baya iyi diyebileceği bir ürün varmı?
  • bunların 1e 1 olanı yok mu ya ekstra özellik istemiyorum, amalar koymuşlar içine 1 metre anten eğer ben onu alırsam madara, rezil rusfa olurum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mavim205

ya öyle yazdığına bakma çoğu sorunlu oluyor menüsü eksik telefonlar bile var hemde hepsiburada satıyor..şöyle birisinin kullandığı ben kullandım baya iyi diyebileceği bir ürün varmı?

çin malının iyisi yok arkadaşım.en sorunsuz denileni alsan bile sorun çıkacağını bil...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Niye çakma iPhone alıyorsun ki?
  • bu telefonlar gayet iyi gibi
    ben de almayı düşünüyorum
  • 3g Wi-Fi ve GPS diyor herifler dokunmatik ekran tv iphone kasalı hemde

• Arkadaşın verdiği 2.linkteki telefon çok çok iyi gibi duruyor, fiyatı da mükemmel..
  • bu vericegin 300-400 tl ye 100 tl daha ekle 2. el 2g 8gb gerçek ıphone al sana tavsiyem kesinlikle uzak dur çin malından ufak bir sorun olsa yapma şansın yok neredeyse
  • KARDEŞ GİT ANYCOOL V900 AL PİŞMAN OLMUYCAKSIN FİYATLARINI BİLMİYORUM AMA BAYA KURCALADIM KUZENİMDE VAR TELEFONA AŞIK OLDUM HERŞEY YAPILIYO HERŞEY VAR...BAYADIRDA KULLANIYO WİFİ FALAN MÜKEMMEL

alttaki üründeki bütün özellikler var tek olmayan 3G
    http://urun.gittigidiyor.com/ANYCOOL-V900-CIFT-HAT-TV-JAVA-MSN-WI-FI-3G-NG_W0QQidZZ18020697

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi martinist -- 20 Ağustos 2009; 17:58:45 >
  • electro world de 399 tl n78 in fiyatı

En İyi çakma iPhone hangisi telefon alıcam...

ÜRÜN BROŞÜRÜ

http://www.electroworld.com.tr/UrunBrosuru2.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swat882 -- 20 Ağustos 2009; 18:11:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Method Man

http://www.sahibinden.com/w500_wireless_-_navigasyon_-_cift_hat_-_tv_-_radyo_-_full-33WQQaXQQ16123180WQQpXQQdisplayitem?source=promotion_hpva

bu ikisinden birini tercih et.

bu biraz daha iyi gibi sanki
  • quote:

Orijinalden alıntı: erhanmehmet

bu vericegin 300-400 tl ye 100 tl daha ekle 2. el 2g 8gb gerçek ıphone al sana tavsiyem kesinlikle uzak dur çin malından ufak bir sorun olsa yapma şansın yok neredeyse

ben de bunu yazmak için girmiştim konuya.
    çin malı telefonların SAR oranı normalin üzerinde oluyor,sağlık herşeyden önemli
  • bence çin malından zak durmak gerekir ekranı berbat ve baktığında hemen çakma olduğunu anlıosun 2g al bence
  • Abi bence hiç bulaşma derim. Arkadaşımda var. Ne illet birşey yahu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kahve uzmanı -- 22 Ağustos 2009; 15:28:30 >
  • KESİNLİKLE AL PİYASANIN EN İYİ TELEFONU DÜNYA BÖYLE TELEFON GÖRMEDİ....SANKİ NOTEBOOK MÜTHİŞ BİRŞEY DÜNYADA İNSANLAR 3G DENİLEN HIZLI İNTERNETTEN VE GÖRÜNTÜLÜ KONUŞMA GİBİ GERİ TEKNOLOJİLERİN YERİNE BÖYLE BİR TEKNOLOJİ HARİKASI KESİNLİKLE ALINIR.HOCAM SEN TELEFONU KACIRMA.......(HER NE KADAR 3G Lİ DANDİK TELEFONLAR 300-400 ARASI OLSA BİLE)...MUTLAKA ALMALISINKİ BU ÇAĞIN TEKNOLOJİK ALETİNİ KAÇIRMAMALISIN.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FKRKN -- 22 Ağustos 2009; 15:39:18 >

• Bunlarda multitouch var mı?
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.