Şimdi Ara

En iyi Ram Markası ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kingstonmu en katiteli markaymis oturma organimla gulerim buna

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam asus teknik servisi bizzat 8 gb ram takabileceğimi söyledi !

ben ise toplamda 16 gb desteklendiği okudum dedim sizde desteklemez dediniz tamam dedim. ama asus 8 gb takabileceğimi söylediği için cihazı 12 gb yapabileceğim anlamına gelmiyormu

Ayrıca verdiğiniz anakart linkindede tek slotta en fazla 8 gb destekliyor diyor cihazda 4gb onboart anakarta gömülü zaten. tek slotada 8 gb takarsam 12 gb olmazmı ?

ben asus teknik servisinin bana söylediğini yapıyorum bunun hiç bir yanı komik değil. Tuoni hocam verdiğiniz bilgileri dikkate alıyorum bu konuda bilgim olmadığı için buraya başvurdum aklımdaki sorulara yanıt almam gerek haksızmıyım ,?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sky Han -- 7 Temmuz 2015; 21:29:40 >
  • pegasus1881 kullanıcısına yanıt
    Güleceğine en kaliteli markayı söylede bilelim hocam konuyu boşa açmadık sonuçda
  • notebook gibi ram konusunda hassas bir alete 4+8 gb ram takmak bence saçma.gömülü 4gb varsa yanına 4gb takacaksın mis gibi çalışacak.8gb ile 12gb arasında fark olsa hani uğraştığına değse diyecem ama notebook için 8gb yeterlidir eskitir o aleti 12gb'nin faydasını görmeye başladığında makinenin zaten işi bitmiş olur.sen bilirsin sonra olmadı mavi ekran alıyorum deme bana.
  • Corsair veya Gs-Kill

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu ram olayı çok karışık ya biosdan overlock falan yapıyolla bilen biri anlatsın plox
  • quote:

Orijinalden alıntı: pegasus1881

Kingstonmu en katiteli markaymis oturma organimla gulerim buna

Bozulan, sıkıntı çıkaran, uyumsuzluk yapan bir kingston ram gördün mü hiç hayatında?

Ben hiç görmedim. Ssd konusunda zamanında vukuatları var tamam ama ram konusunda kingston en eski ve baba markalardan biridir. gskill yokken kingston vardı.
  • Peki hocam o zaman sizi dinlicem ramlere dokunmayacağım 4+4 kullanıcam. teşekkür ederim verdiğin bilgiler için.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.