Şimdi Ara

En iyi reklam engelleme programı hangisidir ? (ücretlilerde dahil)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nedeni ile beraber açıklarsanız tüm okuyanlar açısından daha sağlıklı olacağına inanıyorum.Şimdiden teşekkürler

• **Block Plus kullanıyorum.
    nedeni hem ücretsiz hem de bugüne kadar en ufak sorun yaşamadım reklam engelleme konusunda.

** yazan yerde ne olması gerektiğini sanırım anlamışsınızdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seviyeli Yarbay -- 17 Ocak 2016; 13:29:44 >
  • Hocam ben de ** Block Plus kullanıyorum fakat pek de memnun değilim.Evet ücretsiz doğru lakin film izlemek için girdiğim sitelerde vs. hiçbir reklamı kaldırmıyor.
  • adguard kullandım en iyisi ve kasmayanı ister eklenti olarak kullan ister programını indir
  • adguard piyasanın en iyisi kesinlikle kullanın
  • Opera Browser yeterli.
  • Konuma bekliyorum. Ayrıca kendi yaptığım hosts dosyasını da konuda bulup indirebilirsiniz.

https://forum.donanimhaber.com/admuncher-bedava-reklamlara-son--98559574#98559574
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Az önce Bluhell firewall denedim bu forumdaki reklamları bile engelliyor.
    https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/bluhell-firewall/
  • 1. Aşağıdaki linkte kendim hazırladığım hosts dosyasını C:\Windows\System32\drivers\etc dizinine yapıştırın ve çıkan uyarıya evet diyin.
    https://yadi.sk/d/3nw9IjPA32CXvu

2. ubl0ck origin eklentisini muhakkak kullanın ancak mutlaka ayarlardan güncelleme yapın ve Türkçe filtreleri yükleyin. Aşağıdaki ss gibi:

En iyi reklam engelleme programı hangisidir ? (ücretlilerde dahil)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hgwxx/7 -- 6 Haziran 2017; 0:56:24 >

• Ben internet sağlayıcısının DNS'ini kullanıyorum. Reklam falan yok.
  • Adguard şuanda en iyisidir. Bu benim şahsi fikrim ve uzun zamandır kullanımdaki tecrübemdir. Katılmayabilirsiniz.

Neden en iyisi?

+ En başta yazılmalı TÜRKÇE FiLTRE için kaynak ayıran ve sürekli güncelleyen tek eklenti ve programdır. A dbl ock Pl us ve ya A d Blo ck ile kullandığınızda gelen Türkçe filtrenin geliştirilmesi uzun zaman önce durmuştur ve geçen yıl Adguard'tan kuralları kopyalayıp alarak filtreyi güncellediklerini iddia etmektedirler. Bu olaydan sonra A dbl ock Pl us ve A d Blo ck ile işim bitmiştir.

+ Türkçe sitelerde en iyi reklam engelleyicisidir. Yukarıdaki mesajda bir arkadaşın Türkçe filtreyi mutlaka etkinleştirin yazısını gördüm. O filtre Adguard'ın Türkçe filtresidir, örneğin.

+ Sosyal medya filtresi, A dbl ock Pl us ile gelen sosyal medya filtresinden iyidir. (Yine Türkçe sitelerde test edebilirsiniz.)

+ Dizi sitelerinde reklam görmediğim tek eklenti Adguard'dır.

+ Tüm tarayıcıları desteklemektedir. (Edge için eklenti yakında sunulacak diye umuyorum)

Adguard Windows (ücretli - Pro ne derseniz) uygulamasını deneyebilirsin. Para vereceksen, karşılığını çok iyi alacağına garanti veririm.

+ Eklentide bile çok iyi olan destek ekibi, Windows için kullandığında seni yüzüstü bırakmayacaktır.
    + Bildiridiğim engellenmemiş reklamlar için birkaç gün içinde yeni kurallar ekleyerek filtrelerini güncellemeleri çok iyidir. Bunu A dbl ock Pl us filtrelerini geliştiren editöre gönderdiğimde "Türkçe sitelerdeki reklamları engelleyemem" gibi bir cevap vermiştir. Bu nedenle Adguard.

+ Windows Adguard, tüm tarayıcılar ile çalışır (Edge dahil) Ayrı ayrı her tarayıcıya eklenti kurmanız gerekmez.

+ Phishing (Kimlik Hırsızlığı) ve zararlı barındıran siteleri engeller. Bu özellik eklentide de mevcuttur.

+ Ebeveyn koruması bulunur, çocuklarınızın bilgisayarında etkinleştirebilirsiniz.
    ve daha birçok özellik gelişmiş ayarlarda bulabilirsiniz.

Adguard Android

+ Root işlemi artık yeni çıkan cihazlarda (OEM sebebiyle) daha zorlaşıyor ve garanti kapsamına çıkardığı için uzak durulması gerekebilir. Bu durumda Adguard Android ROOT (kök erişim izni) gerektirmeden reklamlarınızı engeller.

+ Adguard içindeki VPN, alışılagelmiş VPN tanımı gibi çalışmaz. Normalde bilgisayrımıza kurduğumuz VPN'ler uzakta başka bir ülkede sunucuya bağlanır. Ve trafiğimiz bu ülkeden akar.
    Ancak Adguard VPN sunucusu direkt telefonunuzda kuruludur. Yani uzak sunuculara trafiğiniz iletilmez. Yani gizlilik konusunda endişe edilecek durum yoktur.

+ İnterneti kapattığınızda Adguard otomatik kapanır ve sürekli çalışmaz, ne zaman telefonunuz bir ağa bağlanırsa Adguard otomatik etkinleşir. Bu da batarya tasarrufu sağlar.

Tavsiyem her platformda Adguard'dır. Test ettiğim için öneriyorum.
    Sizde deneme sürümlerini kullanıp bakabilirsiniz. Hemen satın almayın. Deneyin beğenirseniz süre sonunda satın alırsınız.
    Ben Android için satın aldım ve hiç pişman değilim. Teknik destek çok iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lugo_cloud -- 21 Ocak 2017; 0:6:3 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.