Şimdi Ara

en iyi rock çu!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
1.270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kral tv müzik ödüllerinde bayan eniyi rockçu
    kadın:pamela spency seçildi
    adaylar esra kahraman aslı ve pamela spency di

erkek:kıraç seçildi.
    adaylar:kıraç haluk levent,ogün şanlısoy,teoman

evet kıraç hakkını aldı yine ama ödülünü almaya gelmedi.Herkese selam söylediğini iletti.Sanırım popüler kültürü protesto ettiğinden dolayı olsa.Adama hastayım ya.

• yapma derkin popüler kültürle derdi olan adamın clipleri 365 gün video müzik kanallarında dönmez.böyle protesto mu olur madem delikanlısın o ödülü hiç alma reddet yada michael moore gibi o salonda derdini bağıra bağıra söyle.
  • quote:

Orjinalden alıntı: spotlightkid

yapma derkin popüler kültürle derdi olan adamın clipleri 365 gün video müzik kanallarında dönmez.böyle protesto mu olur madem delikanlısın o ödülü hiç alma reddet yada michael moore gibi o salonda derdini bağıra bağıra söyle.

aynen katılıyorum. İlk çıktığında sevmiştim bu adamı ama şimdi fazla kendini beğenmiş olduğunu düşünüyorum. Öyle ahım şahım bir müzik yaptığı da yok yani, piyasa saçma sapan tiplerle dolu olduğundan göze çarptı o kadar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: derkin

kral tv müzik ödüllerinde bayan eniyi rockçu
    kadın:pamela spency seçildi
    adaylar esra kahraman aslı ve pamela spency di

erkek:kıraç seçildi.
    adaylar:kıraç haluk levent,ogün şanlısoy,teoman

evet kıraç hakkını aldı yine ama ödülünü almaya gelmedi.Herkese selam söylediğini iletti.Sanırım popüler kültürü protesto ettiğinden dolayı olsa.Adama hastayım ya.

Kıraç Rockçu değildir aynı kategoriye almak saçma.Bir tarafını yırtsada haluk ve teoman gibi olamaz
    Pamela spency de rockçu değildir.Esra kahraman almalıydı bence çünkü tek rockçu o.
  • yiyorsa o adaylara şebnem ferahı koysalardı keşke ama kaset çıkarmadı ki
    bi de bu ödüllerin neye göre dağıtıldığını herkes biliyor sanırım
  • zokam kralın verceği ödüle
  • kesinlikle katılıyorumkimse anlamıyorum dolamışlar ağızlarına kıraç rockçı.rock yapan adam görmesek yutturacaklar yaf.aynen bir tarafını yırtsa onlar gibi olamaz ki adamın zaten olma gibi bir çabası yok tamamen farklı kulvarlardalar 3ü de.ama kesinlikle rock yapmıyor bu adammmmmm
    quote:

Orjinalden alıntı: Greenleaf

Kıraç Rockçu değildir aynı kategoriye almak saçma.Bir tarafını yırtsada haluk ve teoman gibi olamaz
    Pamela spency de rockçu değildir.Esra kahraman almalıydı bence çünkü tek rockçu o.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • adaylarda iş yok ki kazananlar bişiye benzesin
  • quote:

Orjinalden alıntı: pandacuum

zokam kralın verceği ödüle

+500
  • Kral TV'nin ödüllerine bakılırsa hiçbişi olmas.Hakedenlerin aldığına inanmıyorum emme neyse artık olan oldu
  • En iyi Rock'çu erkeklerden bence bizim evdeki kuş
    Acaip kafa sallar
  • quote:

zokam kralın verceği ödüle

bende bende
  • kıraç rockçı falan değildir üstelik son zamanlarda kantarın topuzunu kaçırdı ona buna sataşıp duruyo müzikleri ise malum tutturmuş aynı gamdan takılıp duruyo...
    kadın rockçı dersek; şebo album çıkarmadığı içindir yoksa tek geçerim ama özlem de super bi album yapmış... bu 2sinden ötesini tanımam aslı falan hikaye bence bi de esra kahraman kimdir ya... hatun sanki pc de kaydediyor şarkılarını insan titiz olur biraz...
  • Teoman,Kıraç rakçı filan değil,müziğe iki elektro,bateri tıkıştırmakla rakçı olunmaz benim bildiğim
  • quote:

Orjinalden alıntı: 57.ALAY

Teoman,Kıraç rakçı filan değil,müziğe iki elektro,bateri tıkıştırmakla rakçı olunmaz benim bildiğim

evet evet onlar rakçı değil rockçu onlar(kıraç rakçı mı ne senin dediğinden olabilir ama)
  • quote:

quote:

Teoman,Kıraç rakçı filan değil,müziğe iki elektro,bateri tıkıştırmakla rakçı olunmaz benim bildiğim

evet evet onlar rakçı değil rockçu onlar(kıraç rakçı mı ne senin dediğinden olabilir ama)

Merak etme kardeşim rakçının yazılışının ROCKER olduğunu biliyorum.Ama ROCKÇU yazmak ne kadar doğru ve ne kadar KOMİK o da ayrı bir mevzu!!!!!!

• yok Kıraçmış Esra Kahramanmış bunların yaptığına rock mı diyosunuz siz
    hele Esra Kahraman ,o ne öyle 70 lerden fırlamış gibi müzikler kıyafetler ,hiç modern rock soundu ile alakası yok o kadının.Özlem Tekin ve Şebnem Ferah varken diğer sözde bayan rockerlar solda sıfır
    Kıraç ise tutturmuş bi tarz gidiyor,bazen güzel şeyler de yaptığı oluyo ama ben sevmiyorum.Bi de önüne gelene sataşıp gündeme oturma huyunu kimden aldı acaba,Gülben ergen ve Hülya avşardan olmasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skeptisizm -- 11 Mayıs 2005, 15:18:01 >
  • quote:

quote:

quote:

Merak etme kardeşim rakçının yazılışının ROCKER olduğunu biliyorum.Ama ROCKÇU yazmak ne kadar doğru ve ne kadar KOMİK o da ayrı bir mevzu!!!!!!

1-Ne zamandan beri bana kardeşim diyebilecek kadar samimiyiz ?
    2-O Rocker fln değil Rock kelimesi türkçeye geçmiş bir kelimedir.Sözlüğü açıp bakarsan eğer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Greenleaf -- 11 Mayıs 2005, 15:24:56 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ozarsenal

yok Kıraçmış Esra Kahramanmış bunların yaptığına rock mı diyosunuz siz
    hele Esra Kahraman ,o ne öyle 70 lerden fırlamış gibi müzikler kıyafetler ,hiç modern rock soundu ile alakası yok o kadının.Özlem Tekin ve Şebnem Ferah varken diğer sözde bayan rockerlar solda sıfır
    Kıraç ise tutturmuş bi tarz gidiyor,bazen güzel şeyler de yaptığı oluyo ama ben sevmiyorum.Bi de önüne gelene sataşıp gündeme oturma huyunu kimden aldı acaba,Gülben ergen ve Hülya avşardan olmasın

bu ne demek şimdi ya.asıl rock dediğimiz şey 70ler 80lerde yapılandır.esra kahraman kim bilmiyorum.onu savunduğum sanılmasın.ztn öyle bişi yaptığını da sanmıyorum.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ozarsenal

yok Kıraçmış Esra Kahramanmış bunların yaptığına rock mı diyosunuz siz

bu ne demek şimdi ya.asıl rock dediğimiz şey 70ler 80lerde yapılandır.esra kahraman kim bilmiyorum.onu savunduğum sanılmasın.ztn öyle bişi yaptığını da sanmıyorum.

70li yılların müziğini eleştirmiyorum ben, o zamanki müziğin günümüzde modernize edilmeden yapılmasını eleştiriyorum.Ben modern rock soundunu seviyor ve dinliyorum.hem teknolojik gelişmelerle ortaya daha modern bi rock soundunun çıkmasında ne gibi bi sorun var anlayamadım.o zaman bütün rocker lar bıraksın modern soundu ,eskiyi sürekli tekrar etsin,öyle mi?

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.