Şimdi Ara

en iyi rock çu!!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
1.270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: pandacuum

Orjinalden alıntı: ozarsenal

o ne öyle 70 lerden fırlamış gibi müzikler kıyafetler ,hiç modern rock soundu ile alakası yok

70li yılların müziğini eleştirmiyorum ben, o zamanki müziğin günümüzde modernize edilmeden yapılmasını eleştiriyorum.Ben modern rock soundunu seviyor ve dinliyorum.hem teknolojik gelişmelerle ortaya daha modern bi rock soundunun çıkmasında ne gibi bi sorun var anlayamadım.o zaman bütün rocker lar bıraksın modern soundu ,eskiyi sürekli tekrar etsin,öyle mi?
    ben öyle bişey mi dedim?senin şu 'o ne öyle 70 lerden fırlamış gibi müzikler kıyafetler ,hiç modern rock soundu ile alakası yok' lafına karşı söyledim.isteyen modern rock dediğimiz şeyi yapar isteyen 70lerdeki gibi klasik rock yapar.ben de ikisinide dinlerim.
  • şebnem ferah girse ortalığı dağıtır beeaa
    quote:

Orjinalden alıntı: mhmt

yiyorsa o adaylara şebnem ferahı koysalardı keşke ama kaset çıkarmadı ki
    bi de bu ödüllerin neye göre dağıtıldığını herkes biliyor sanırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Greenleaf
    Kıraç Rockçu değildir aynı kategoriye almak saçma.Bir tarafını yırtsada haluk ve teoman gibi olamaz
    Pamela spency de rockçu değildir.Esra kahraman almalıydı bence çünkü tek rockçu o.

bu ne alaka ya
  • Kim ne derse desin Kıraç 1 numara.Kıraç fanatikleri kıraçın eski şarkılarını bulabileceğim bir adresi pmime yollayabilirmisiniz.Şimdiden saolun.
  • kırac ın odul almasına sevındım gercekten parcaları harıka..
  • quote:

Orjinalden alıntı: darkRider

quote:

Kıraç Rockçu değildir aynı kategoriye almak saçma.Bir tarafını yırtsada haluk ve teoman gibi olamaz
    Pamela spency de rockçu değildir.Esra kahraman almalıydı bence çünkü tek rockçu o.

bu ne alaka ya

ne ne alakası ? Kıraçın rock yaptığını mı düşünüyorsun yoksa ?

• daha gecenlerde acilmisti kirac ile ilgili topic.bosverin yine baslamasin atismalar :)))
  • Şebnem Ferah derim başka bir şey demem.Ayrıca Kıraç'da güzel Rock yapar ben de eyi Rock yaparım amma velakin değerimi bilen yok.
  • allah allah kıraç rockçu değilde o dötünü yırtıp anadolu rocku(oda neyse cem karaca çıkarttı) yaptığını söyleyen haluk levent mi rock çu.
    Ayrıca adam populer kulture karşı olduğunu belirtiyor.O zaman o ödülü almasın demişsiniz.Adam halkıylada bir yerde uluşmalı sonuçta para kazanıyor.

Ona buna laf atmıyor ayrıca adam.Bugün kim çııp tarkanın müziği kötü veya ibrahim tatlıses müzik yapmıyor deme cesaretini gösterir.Adam kaseti çıktığında yapmıoyr bu işi lütfen bilmeden yorum yapayalım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: derkin

allah allah kıraç rockçu değilde o dötünü yırtıp anadolu rocku(oda neyse cem karaca çıkarttı) yaptığını söyleyen haluk levent mi rock çu.
    Ayrıca adam populer kulture karşı olduğunu belirtiyor.O zaman o ödülü almasın demişsiniz.Adam halkıylada bir yerde uluşmalı sonuçta para kazanıyor.

Ona buna laf atmıyor ayrıca adam.Bugün kim çııp tarkanın müziği kötü veya ibrahim tatlıses müzik yapmıyor deme cesaretini gösterir.Adam kaseti çıktığında yapmıoyr bu işi lütfen bilmeden yorum yapayalım.

Kıraçın yaptığı rockun tarzını söylermisin? Fantazi Rock mu ? lol asdadsadsa

• quote:

kral tv müzik ödüllerinde bayan eniyi rockçu
    kadın:pamela spency seçildi
    adaylar esra kahraman aslı ve pamela spency di

erkek:kıraç seçildi.
    adaylar:kıraç haluk levent,ogün şanlısoy,teoman

evet kıraç hakkını aldı yine ama ödülünü almaya gelmedi.Herkese selam söylediğini iletti.Sanırım popüler kültürü protesto ettiğinden dolayı olsa.Adama hastayım ya.

kıraç almakla çok haklı...
    albümü de çok sağlam...
    hem adamın sesi de güzel...
    sözlerini de kendi yazıyo...
    Kral Tv müzik ödüllerinde sonunda doğru bi ödül çıkmış

• sen bir iki şarkısını dinlemişsin yorum yapıyorsun.istersen buraya hepsini yazayım dinle sonraa anlarsın.
    eğer ennio marricone veya cm karaca için rockçu değil derseniz tamam o zaman cahilliğime verin derim.Çünkü kıraç bunlara yakın yapıyor.
    quote:

quote:

allah allah kıraç rockçu değilde o dötünü yırtıp anadolu rocku(oda neyse cem karaca çıkarttı) yaptığını söyleyen haluk levent mi rock çu.

Kıraçın yaptığı rockun tarzını söylermisin? Fantazi Rock mu ? lol asdadsadsa

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: darkRider

quote:

bu ne alaka ya

ne ne alakası ? Kıraçın rock yaptığını mı düşünüyorsun yoksa ?

Hayır ya, türkiyedeki en iyi rokçı Esra kahraman zaten ayrıca kıraç yeteneksizin biri rockla alakasıda yok kendisi fantezi muzik yapar onu Hakan Taşıyan sınıfıyla falan değerlendirmek lazım

• siz ismi gecen sahısları ve ödül alankarı rock cı mı sanıyorsunuz
    onlar rock sanatcısı değil bok sanatcısı
  • Cevap vermek istemiyorum size Kıraç asla rock yapamaz bunu unutmayın bu benim ve bir çok kişinin fikri eğer siz kıraç ı dinleyim rock dinliyorum diyorsanız yanılıyorsunuz ama gene saygı duyarım rüyalarınızın rockçusu olabilir
  • ayrıca siz nasıl oluyor da kral tv gibi bi kanalın verdiği rock ödülüne inanıyorsunuz
    hatırlatayım o kanal da bi sene en iyi beste ödülü ebru yaşar ın "anan seni benim için doğurmuş" isimli şarkısına verilmişti.
    bilmem anlatabildim mi?
    türkiye de rock yapan bi sanatcı yok varsa ve yoksa PENTAGRAM var
    şimdi aranızdan bazı sivri zekalılar onlar metal grubu diyecek ama metal zaten rock müziğin bi çeşidi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sanctus

ayrıca siz nasıl oluyor da kral tv gibi bi kanalın verdiği rock ödülüne inanıyorsunuz
    hatırlatayım o kanal da bi sene en iyi beste ödülü ebru yaşar ın "anan seni benim için doğurmuş" isimli şarkısına verilmişti.
    bilmem anlatabildim mi?
    şimdi aranızdan bazı sivri zekalılar onlar metal grubu diyecek ama metal zaten rock müziğin bi çeşidi

Evet haklısın kuyturuk bi arabesk müzik kanalı işte :)

MEZARKABUL FOREVER

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Sanctus

ayrıca siz nasıl oluyor da kral tv gibi bi kanalın verdiği rock ödülüne inanıyorsunuz
    bilmem anlatabildim mi?

Evet haklısın kuyturuk bi arabesk müzik kanalı işte :)

MEZARKABUL FOREVER

eyvallah
    unspoken forever
    this to will pass forever

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: 57.ALAY

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: 57.ALAY

Teoman,Kıraç rakçı filan değil,müziğe iki elektro,bateri tıkıştırmakla rakçı olunmaz benim bildiğim

evet evet onlar rakçı değil rockçu onlar(kıraç rakçı mı ne senin dediğinden olabilir ama)

Merak etme kardeşim rakçının yazılışının ROCKER olduğunu biliyorum.Ama ROCKÇU yazmak ne kadar doğru ve ne kadar KOMİK o da ayrı bir mevzu!!!!!!

1-Ne zamandan beri bana kardeşim diyebilecek kadar samimiyiz ?
    2-O Rocker fln değil Rock kelimesi türkçeye geçmiş bir kelimedir.Sözlüğü açıp bakarsan eğer.

Tamam o halde rock kelimesi rak diye mi okunmalı?

• quote:

Tamam o halde rock kelimesi rak diye mi okunmalı?
    öyle okunuyor zaten
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.