Şimdi Ara

En iyi RPG Oyunları (2008 August-Ağustos) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
1
Favori
11.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

elemanın biri ya kendi dikinden ya da kıytırık bi kaynaktan saçma bir liste bulmuş, siz de bu listenin üstüne yorum yapıyosunuz.

ln olm bir kere normal rpg ne ln Kurşunsuzu da varmı
  • quote:

Orjinalden alıntı: CyLess

@LAVMAN dediklerinin bi kısmına ben de katılıyorum. eşyalar ve yaratıklar kısmına yani. fakat bunu bi kaç mod indirerek çözdüğüm için oblivion şu anda gözümde rakipsiz. arenada grand champion oluyosun. daha sonra haftalık dövüşlere katılıyosun tabi istersen. sana seçenek sunuyo. 1 kurt 2 kurt 2 kurt bi goblin falan filan gibi. seçtigine göre millet seni izlemeye geliyo başarabilirsen bi miktar altın kazanıyosun falan filan. dedigin de get out of here kısmı sanırım personality puanından kaynaklanıyor. çünkü ben şu anda gittigim her yerde hello sir şeklinde saygı ve sevgiyle karşılanıyorum :D. level sistemine gelince. başta ben de garipsedim ama çok da kötü değil. çoğu kimse oblivionu full detail oynayamıyor çok şey kaçırıyorlar. oyuna birazda bu yüzden bağlıyım. herşey fullde tüm modlar kurulu halde oynuyorum. başından kalkmak için bi sebep olmadıgı sürece kalkamıyorum. 8800gt 512mb. 2gb ram. Q6600 quad core 2.4 ghz işlemci. fpsler ellerinizden öper

ayrıca mass effect i çok övdüler en kısa zamanda denicem

Yahu bu oyun 2005 sonunda çıktı 8800gt ancak mı full açıyor

• OHA!

Ultimate RPG ve Mass Effect öyle mi? Allah'ınızı severseniz yapmayın yahu Mass Effect kendini tekrar eden aksiyonu bol sulu RPG'den başka birşey değil. Ayrıca kabul edilmeli ki DVO(Devasa Online) oyunları 2'ye ayrılır. WOW ve diğerleri. Kim ne derse desin değişeceğini sanmıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bigen

quote:

Orjinalden alıntı: CyLess

@LAVMAN dediklerinin bi kısmına ben de katılıyorum. eşyalar ve yaratıklar kısmına yani. fakat bunu bi kaç mod indirerek çözdüğüm için oblivion şu anda gözümde rakipsiz. arenada grand champion oluyosun. daha sonra haftalık dövüşlere katılıyosun tabi istersen. sana seçenek sunuyo. 1 kurt 2 kurt 2 kurt bi goblin falan filan gibi. seçtigine göre millet seni izlemeye geliyo başarabilirsen bi miktar altın kazanıyosun falan filan. dedigin de get out of here kısmı sanırım personality puanından kaynaklanıyor. çünkü ben şu anda gittigim her yerde hello sir şeklinde saygı ve sevgiyle karşılanıyorum :D. level sistemine gelince. başta ben de garipsedim ama çok da kötü değil. çoğu kimse oblivionu full detail oynayamıyor çok şey kaçırıyorlar. oyuna birazda bu yüzden bağlıyım. herşey fullde tüm modlar kurulu halde oynuyorum. başından kalkmak için bi sebep olmadıgı sürece kalkamıyorum. 8800gt 512mb. 2gb ram. Q6600 quad core 2.4 ghz işlemci. fpsler ellerinizden öper

ayrıca mass effect i çok övdüler en kısa zamanda denicem

Yahu bu oyun 2005 sonunda çıktı 8800gt ancak mı full açıyor

burdan bunu mu anladın

• hiç birini oynamadım yaw geri kalmışım
  • RPG (Old-en Eski RPG'Ler)
    arkadaş ortaasyada en çok oynanan oyun olarak söylemiş final fantasy 'i dünya genelinde hem online battlenet hem single en çok oynanan 2000yılında yapılmasına rağmen şuan hala satış listesinde diablo battlechest adı altında ilk 3te olan ve kendi türünde duayen ve örnek alınan birçok oyuna esinti olmuş en çok oyuncu ve seven kitlesi olan ve hiçbirzaman türünde daha iyisi çıkmamış aradan 8 sene geçtiği halde şuanda bile en iyi oyun diablo dur. 2.sıraya o oyunu koyanın kafasına taş yağar.

RPG (Normal)
    bu bölümün ilk iki sırasında h&s oyunu var h&s nin duayeni diablodur ama listede yok ve 3-4.sıradaki oyunlarla dungeon siege ve silverfall neden karşılaştırılmış sanırım almanlarla ilgili önyargım oluşmaya başlıyor..

The Best online RPG
    mmporg türü için wowu 4.sıraya koyan zihniyete gülünmez daha başka hareketler yapılır neyse geçelim bu durumu ilk iki sırada olması gereken 2 oyun ultima online ve wow dur wow 1.de olabilir 2.de ultima karşısında ama diğer oyunlar bu 2 oyuna rakip olamaz.

diğerlerine hiç girmiyim bence çok gereksiz karşılaştırmalar ve mantıksız dediğim gibi almanlara ön yargı oluşmaya başladı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DUKE_ouranus -- 9 Eylül 2008; 10:08:59 >

• en çok playeri olan oyun en iyi diye derecelendirmek yanlış olur

wow da 10 milyon l2 de 6 milyon player var

ama l2 daha iyi bu bi gerçek
  • Gears of war nitye yok listede?
  • quote:

Orjinalden alıntı: .:BBR:.

hellgate in ne işi var o listede

ayrıca icevind dale nerde

ve wowun kayıtlı 10 milyonun üstünde kullanıcısı varken ne alaka guild wars

Aynen ya IceVind dale yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: HDKolik

RPG (Old-En Eski RPG'Ler)

1-Final Fantasy
    2-Diablo2
    3-Dungeon Siege
    4-Baldur's Gate
    5-Fallout

RPG (Normal)

1-Sacred
    2-Titan Quest
    3-Silverfall
    4-Dungeon Siege II

RPG (Action)

1-Dark Messiah of Might and Magic
    2-The Elder Scrolls IV: Oblivion
    3-Hellgate: London
    1-Fable: The Lost Chapters

RPG (Ultimate)

1-Mass Effect
    2-Neverwinter Nights 2
    3-The Witcher
    4-Two World
    5-Vampire: The Masquerade - Bloodlines
    6-Gothic 3

The Best Online RPG

1-Linage II
    2-Guild Wars
    3-Final Fantasy
    4-World Warcraft
    5-Age of Conan: Hyborian Adventures

The Coming Soon Best Games

1-Diablo III
    2-Sacred Fallen Angel
    3-Fallout 3

Her zaman her yerde Diablo

• quote:

Orjinalden alıntı: Deviilll

Gears of war nitye yok listede?

!?
  • Bu listeyi yapana bir alkış istiyorum.
    Durun! Başka bir alkış da WoW'un harika atmosferine laf söyleyen ve bir çocuk oyunu muamelesi yapan HDKolik'e gelsin bakalım.
    En iyi rpg Kınayt ya HDKolik aga.
  • listeye yorum yapmayacağım, hangi oyunun en iyi olduğu herhangi bir insanın yaptığı herhangi listeyle değil de size verdiği zevkle ölçülür.

AMA;

quote:

Orjinalden alıntı: DarKSpideR99

quote:

!?

bu beni ÇOK güldürdü isterseniz need for speed falan da koyalım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alustriel -- 9 Eylül 2008; 17:45:32 >

• WoW'un 4. Sırada oldugu bir MMORPG listesi halihazırda çürüktür zaten.
  • SaOl bRo yha
  • Orjinalden alıntı: DarKSpideR99

!?

bu beni ÇOK güldürdü isterseniz need for speed falan da koyalım?

Oyun firmalarının yeni stratejisi bu zaten. Git RPG ile uzaktan yakından alakası olmayan oyun konseptlerine bir iki rpg öğesi serpiştir, bolca da grafik koy, al sana yeni nesil RPG oyunu.

Need for Speed Undercover'da level atlama, arabadan çıkıp sürücülerle diyalog kurup ticaret yapma olayları görürseniz şaşmayın

• Listede efsane niteliğinde sayılan 2-3 oyun yok...Bana göre düşünülmeden yazılmış bir liste.

Heleki The Elder Scrolls oyunlarından bir tanesi bile olmaması ilginç.
  • overlord harika.ama rpg mi o da
  • bence hepsinin 1. si OBLİVİON
  • Wow'a cocuk grafikleri diyen kesim tipik ixpi kasan kınaytcı agalardır.. bu listeye yorum bile yapmıyorum zaten durumu ortada...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.