Şimdi Ara

En iyi RPG Oyunları (2008 August-Ağustos) (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
1
Favori
11.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu nasil bir listedir cozemedim.Ayrica su Wow'u yapan firmaya yazik adamlar senin yasin kadar oyuna emek harciyor ve 4. sirada oluyor.Son olarak essiz ingilizce bilgini paylastigin icin sagol.
  • alman sitesi işte alman yapımı sacred 1 numara. yahu bizim türkler ne zaman rpg yapacak? mesela izometrik diablo 2 motorunda bir oyun. dua edip aura yapabildiğin.. :)) aslında geçmiş kültürümüzde rpg öğelerine uygun çok şey var ama yapamıyoruz malesef.
  • quote:

Orjinalden alıntı: stevensons

alman sitesi işte alman yapımı sacred 1 numara. yahu bizim türkler ne zaman rpg yapacak? mesela izometrik diablo 2 motorunda bir oyun. dua edip aura yapabildiğin.. :)) aslında geçmiş kültürümüzde rpg öğelerine uygun çok şey var ama yapamıyoruz malesef.

dostum senin dediğin gibi bir oyun yapım aşamasında ve son hallerine gelmeye başladı adıda Hükümran Senfoni istersen araştır bence güzel bi oyun olacak diablo gibi güzel olmasa bile çok tutar gibime gelio
  • icewind dale çekti canım
  • quote:

Orjinalden alıntı: HDKolik

RPG (Old-En Eski RPG'Ler)

1-Final Fantasy
    2-Diablo2
    3-Dungeon Siege
    4-Baldur's Gate
    5-Fallout

Bu listeği kim yapmışsa şaka yapıyor yada oyun dünyasından haberi yok.

Diablo 2 bu listede 1 numara olur. Final Fantasy çocuk oyunu resmen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 15 Eylül 2008; 22:22:20 >
  • ultimayı eklemeyi untmuşsun sanırım online da birinci sırada olması lazım
  • bu listeyi o yapmadı ki sadece paylaştı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Noctivagant

quote:

Orjinalden alıntı: HDKolik

RPG (Old-En Eski RPG'Ler)

1-Final Fantasy
    2-Diablo2
    3-Dungeon Siege
    4-Baldur's Gate
    5-Fallout

Bu listeği kim yapmışsa şaka yapıyor yada oyun dünyasından haberi yok.

Diablo 2 bu listede 1 numara olur. Final Fantasy çocuk oyunu resmen.

Crisis Core, FFVII oyna ve neyin çocuk olduğunu öğren. Evet, 1. sırada Diablo olmalıydı ama FF'ye çocuk oyunu demek yersiz bir yaklaşım.

• Lineage2 gerçekten en iyi 3 online oyundan biridir.
  • arkadaşlar dungeon siege2 tadında bi oyun önerirmisiniz güzel senaryo ve grafikleri olan? bu oyunu kaç kere bitirdiğimi sayamadım titan quest denedim
    ama hiç sarmadı. acaba diablo 2 veya baldurs gate timi oynamalıyım konuları sağlam mı sürükleyicimi özelliklede ?
  • Herşey tmaam ff evreni,hakkında bilgi sahibi olmadan konuşulmaması gereken bir evrendir.Özellikle son oynadığım crisis core evreninden sonra konuşmak için on kere düşünmek lazımdır.The loveless..
  • Kotor nerde ya?
  • RPG ULTİMATE TEK GEÇERİM

1 VE 3 NUMARALAR-- mass effect ve witcher

şu anda mass effect de benezia rahmetli oldu ben de virmireye geldim
    SULAR NE GÜZEL ORADA
  • hellgate in yazıldığı bi liste ancak en kötü oyunlar listesi olabilir. gördüğüm en dandik oyunlardan bitanesi hellgate
  • RPG (old-En Eski RPG'Ler)

1-Diablo2

RPG (Normal)

1-Sacred

RPG (Action)

1-The Elder Scrolls IV: Oblivion

RPG (Ultimate)

4-Mass Effect

2-The Witcher
    3-Two World

1-Gothic 3

The Best Online RPG

1-World Warcraft
    2-Age of Conan: Hyborian Adventures

Kanımca böyle bi liste daha doğru olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: Deviilll

Gears of war nitye yok listede?

Çünkü GEOW dünyanın en baba RPG oyunu, öyle baba ki listeye bile koymamışlar. Öyle baka ki o bir RPG değil yaşam simülasyonu demişler

Oyuncuyum diye geziyorlar ya

Ultimate RPG ne l*n? Ultimate'se Mass'in ne işi var l*n? Hellgate orda ne yapıyor l*n?? Bu bir çelişkimidir l*n?

• teşekkürlerr
  • @T-MAC*1 güzel sıralama yapmışsın
  • GW ye laf atan kim 5 milyon üyesi war gw nin
    we pvp si wowdan kat kat güzel wowdan gw ye geçtiimede çok memnunum ama L2 nin ayrı bi yeri war bnde
  • Sıralama kişisel ise tartışmaya lüzum yok aksi halde Dungeon Siege 2'nin listedeki yeri çok ciddi tartışılabilir.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.