bu işi türkiyede yapabilen pek dr yok. sağlam köklere zarar verebilirler. bu işi en iyi ispanyadaki dr juan cuoto yapıyor. hair expert. |
en iyi saç ekim merkezi neresidir (2060. sayfa)
-
-
kayseride bir ekim merkezine gittim,bu saçın tamamıma hiç saç yokmuş gibi ekim yaparız ve eski saççlar dökülmeden yine çıkmaya devam edeer dediler sizce bu mümkün mü
2.seçenek maliyeti daha az, sadece dökülen yerlere ekeriz dediler yine eski saççlar dökülmeden yine çıkmaya devam edeer dediler sizce bu da mümkün mü
yaş37
bu saça ekim yapilir mi yoksa finansterid kullansam saç çıkarır mı
-
hocam senin saç tam finsterid ve minoksidil lik bir saç. hiç ekime bulaşma. finasterid'e başla. minoksidil de kullan 2-3 ay. haftada 6 gün 1 mg finasterid, 1 gün de 1 adet Avodart (dutasterid) kullan. yan etkilerin oluşup oluşmadığını dikkatlice takip et. yan etki ortaya çıkarsa ilacı bırak.
borcunuz 500 lira
kayserideki saç ekimci kimse ondan uzak dur. sahtekar onlar. var olan saçını da afedersin p.ç eder bu adamlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut_emmi -- 12 Mart 2023; 16:12:24 > -
nur yüzlü emmim liposomal finasterid jel varmiş, topical olmasi daha etkili mi olur ya da yan etkileri azaltır mi
MATTDOMINANCEyoutubeTopical Finasteride Liposomal gel pros and cons if you want to use it for androgenic alopecia management. Realistic before and after results you can expect! - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - ▶️ Gofybr - Get a Free Hair Fibers Sample: https://tinyurl.com/y5m9gdwk ▶️ 1 on 1 Zoom Call: https://mattdominance.com/1on1mentoring 📝FREE EBOOK 5 Things I wish I knew before my Hair Transplant: www.mattdominance.com ▶️ Order my favorite DHT blocking Shampoo Revita: https://bit.ly/2Y1xfuV Discount code MATTDOM for 20% OFF! - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 0:00 - Intro 2:52 - Pros of Liposomal Topical Finasteride 5:19 - Cons of Liposomal Topical Finasteride 9:18 - Before and after results - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - #finasteride #hairlosshttps://www.youtube.com/watch?v=KLCpDqC-X1A&t=2s
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tacimmüdür -- 12 Mart 2023; 17:40:37 > -
ben topicalden mopicalden anlamam. normal su ile içeceğin yöntemi dene. dutasterid, finas'a göre daha etkili ama yan etkileri de daha fazla. ön saç çizgisinde dutas daha iyi. bu yüzden onu haftada 1 kez, finası da diğer günler kullansan yeterli olur. 4-5 yıl sonra finası haftada 3'e düşürürsün.
-
emmim pazartesi ve perşembe günleri 1 er dutas içsem nasıl olur
-
yan etki görmezsen içebilirsin.
-
-
Ekimi İstanbul Medeks Hair Center'da yaptırdım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
geçmiş olsun nekrozun olma sebebi nedir yanliş kanal mı açmişlar,kan değerleriniz normalmiydi
-
Teşekkürler. Kan değerlerimde sorun yoktu. Şeker hastalığı vs yok, sigara kullanmıyorum.
Uygulama hatası olduğu kesin de, hatalı kanal açma, yanlış miktarda adrenalin kullanımı, hijyen koşulları vb gibi sebeplerden hangisi ya da hangileri sebebi ile olduğunu bilmiyorum. Kanal açarken olmuştur görüşü ağırlıklı...
nekros nasıl iyileşecek tedavisi var mi,o bölgeden saç çıkışi nasıl olacak
-
Yara yaklaşık 1 aydır duruyor ve en az 3 hafta daha yara kalacak. Yaranın altındaki saç kökleri de öldüğü için saç çıkmayacak. Tedavisi yok ama minimum hasarla atlatmak için bazı merhem karışımları ve antibiyotikler kullanıyorum. Ve bu tamamen klinik uygulama hatası....
Kral çok olumsuz mesajlar veriyorsun sağdan soldan duyma sözler çoğunlukla, hormon testine git derim prof olsun, alope veya herhangi bir genetik durum saç dökmez insanın saçı testesteron ile yükseldiğinde alopeye uyum sağlar, ve yeterli beslenmediginde dökülür tabi birden dökülmez mevsim geçişleri sırasında daha fazla olur bu durum alope teşhisi koyulupta dökülmeyen insanda çok hatta yaşları 55 bildiğim biriside var saç telleri birbirini besler silsile gibi iki telin arasında ki tel dokulduyse diğerleri beslenmekte güçlük çeker kaliteli bir Ekim ile uzun yıllar dayanirsin ve çok insanda var tanidigim. Ve hala Rapunzel gibi takılıyorlar sigara alkol stresten uzak dur ve uykunu rahat yap gerisi geliyor zaten bunu sadece saç için değil genel sağlık içinde yapabilirsin iyi araştır derim internet videoları çok kafa karışıklığı oluşturuyor buda sayfa tıklanma kasmasi için 😉
masal yazma dostum. asıl senin yazdıklarının gerçekle, bilimle alakası yok. DHT'nin erkek tipi saç dökülmesinin asıl nedeni olduğu yıllar önce tespit edildi. sigara alkol kullanıp da düzgün hayatı olmayan ama saçları fırça gibi olan çok insan gördüm. madem öyle onlaırn saçı neden dökülmüyor? saç dökülmesi 55 yaşında da devam eder, asla durmaz. saç ekimi saç dökülmesini durdurmaz. insanları kandırmayın.
-
Selamlar bu iki ilacı kullanırsak yan etkileri nasıl olur acaba
Bunları reçetesiz alabilir miyiz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
reçetesiz alabilirsin. yan etkileri (adı üzerinde yan etki herkeste görülmez) jinekomasti, libido düşüklüğü.
-
Teşekkür ediyorum. Prostat kanser önleyici ilaçları sanırım baktığım kadarıyla.
Yan etki tabi herkeste görülmeyebilir
Peki bıraktığımızda görülen etkiler kayboluyormu kalıcı mı oluyor deneyimlediniz mi siz ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ben hiç bırakmadım sadece seyrelttim diyelim. yani eskiden her gün 1 adet içerken, şimdi haftada 3 adet içiyorum. bırakırsan 1-2 yıl sonra yeniden dökülme başlayabiliyor diye biliyorum. sonuçta saç da ektirsen bu ilaçları kullanmak lazım, yoksa ekilmeyen kafadaki mevcut saçlar dökülür.
-
Haklısın bu ilaçlar dışında dökülmeye engelleyecek bir şey bulamadılar. Benimde yaş 35 arada kafamı kazıyorum iyi geliyor kalınlaşıyor saçlar seyrelme oldukça var tabi fakat var olanı tutmak için kullanmak istiyorum yoksa hepten kaybedeceğim çünkü baba kel benim saçlar yine iyi dayandı babada 20 de dökülmüş baya.
Siz kullandığınız süre boyunca söylenen yan etkileri yaşadınız mı arada kan tahlili verip takio ettiniz mi değerleri
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X