Şimdi Ara

en iyi saç ekim merkezi neresidir (2062. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41.236
Cevap
601
Favori
6.475.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 20582059206020612062
Sayfaya Git
Git
Giriş

Benim saclarim cok erken yasta dökülmeye baslamisti. Suanda sadece yan taraflarda ve arkada sacim var. Üst ve ön taraf tamamen döküldü.

Sorum su ki bu üst ve ön bölgede sac köklerim duruyor. Cok fazla sacimda var hatta ama bu saclar max. 1mm uzunlugunda cok kisa saclar ve bunlar uzamiyor. Bunlari uzatmanin bir yöntemi varmidir? Bunlar ölü kökler mi yoksa hormonal vs. bi sikintidan dolayi mi uzamiyorlar?

Suan evde tekim ve düzgün foto cekemedim. Sonra atarim gerekirse. ama yani bu uzamayan saclar uzasa baya sacim olacak o yüzden kafama takildi :)

• İzmir de Dr sibel ulusana saç ekim yaptıranlar memnun mu? Nasıl gidişat?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • cdisci C kullanıcısına yanıt
    Nerede ne zaman ne kadar kaç greft ektirdi bahsederseniz sevinirim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • dün İstanbul da serkan aydın'a ekim yaptırdım.5100 gift. süreçden memnun kaldım. sonraki süreçlerde de destek veriyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ankara için tavsiyede bulunabilecek tecrübe edinen var mı?

• Uzun zamandır ertelediğim saç ekimi işlemime bu hafta karar vereceğim.. birkaç yerden randevu aldım gidip görüşeceğim istanbul'daki saç ekim merkezlerini. Tavsiyesi olan varsa dinlerim

• erfanerkan E kullanıcısına yanıt

1 ay oldu ekim yaptıralı. kafaya koyduysanız ektirin yoksa benim gibi sürekli ertelersiniz. fotoğraflarımı da paylaşayım buradan.

02.12.2024 tarihinde Estepera'da Safir Fue ile 4000 greft ekildi.

Ekim öncesi:

en iyi saç ekim merkezi neresidir

EKİM Sonrası 1. Gün:

1. Ay:

• Ben de bu ay içinde yaptırmayı düşünüyorum. üstteki arkadaşın fena görünmüyor.. Benim kuzenim bir yerde ektirdi sonucu çok iyi oldu iş yerinden de başka bir arkadaşım başka firmada yaptırdı onun da iyi oldu.. Kararsızım ikisiyle de görüşüp birini seçeceğim

• atom-karınca A kullanıcısına yanıt
    Fiyat nedir acaba?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • asprin A kullanıcısına yanıt

Yabancılara 2200-2600 Euro arasında.

Bana 50 bin dediler 40 bine anlaştım.

• Bu hafta saç ekim merkezlerini gezdim ama kafamda zaten 2 yer vardı tavsiye eden arkadaşlarım olduğu için onların tavsiyesiyle gittim hair istanbul diye bir yer ayrıca este favor diye bir yer. este favordaki görüşmem çok iyi geçti kararsızdım este favoru seçtim haftaya işlem yaptıracağım sürecimi buradan paylaşırım. içerideki tüm görüşmelerim hepsi çok profesyonel ortamda gerçekleşti klinik ortamı temiz çalışanlar düzgün görünüyordu ve zaten arkadaşım da tavsiye ettiği için içim rahat gideceğim estefavor a sürecimi de paylaşacağım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ceyran55 C kullanıcısına yanıt
     en iyi saç ekim merkezi neresidir정회주 (Shawn Jeong)youtube
    Dr. Jose Lorenzo Hernandez practicing a hair implantation using FUE method for extraction and Lion implanter or placing
    https://www.youtube.com/watch?v=lTwri02b2DI

izle arkadaşım kesme bicme yok .kalem teknıgı bu . ismi elmaz altın gümüş teknigi diye bilirler ama görsel olarak bu kök kaleme konuyor deriye tek hamlede yerleştırılıyor kanama cok cok az kök cimbizla konmadıgı icin ekılen sac cok sık oluyor . kana ma dedigim gibi cok cok az . imkanınız varsa bunu secin. Ve sac derdinden kurtulun .Ben sac ekımı olmadan 10 dakıka aynanın karsısında saclarımı öne yatırıyordum sıpreyle ilaclar vucudum ilac deposu gibi oldu kulanmadıgım sampuan ilac mıkossıdın kalmamışdı .hep sıtres. ekdirdim ohhh mısss:))) Ben antalyada hastanede ekdırdım esma serkan tetik .sen kime ekdırırsen ekdır .yeterkı bu teknıkle ekdir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unixx -- 12 Ocak 2025; 14:55:40 >
  • rap_ugur kullanıcısına yanıt

Merhaba yaptırdınız mı ? ben de estefavor ile görüştüm orada yaptırabilirim %100 karar vermedim ama bana çok güven verdiler başka yerlerle de görüştüm iyi yerler var yaptırdıysanız fiyat ne kadardı ?

• erfanerkan E kullanıcısına yanıt

Evet yaptırdım hafta içinde yaptırdım ancak buraya henüz fotoğraf atamadım atıcam. Sürecim çok iyi geçti kontrollerimi yıkamayı filan yaptılar hiçbir sorun yok este favor u tercih ettiğim için memnunum siz de gidip görüşün içinize sinerse yaptırın. birkaç güne durumumu paylaşırm şimdilik hiçbir sorun yok kabuklanacakmış öyle dediler. Sürecim rahat geçti ekip çok iyiydi saçlarım çıkınca da güzel olacaktır.

• Saç ektiren herkesin saçları neden yukarıya doğru taranıyor. Herkesin saç stili aynı oluyor. Saç ekildiği zaman saça yön verilemiyor mu? Yukarı doğru taranmak zorunda mı? Bir de saç ektirmiş kişilere yakından bakıyorum hepsinin saç aralarında boşluklar var. Sık ekim kimsede yok.

• Ekim yaptırmadan 1 yıl önce PRP tedavisi yaptırmak sizce ne kadar doğru bi karar ?

• 
Sayfa: önceki 20582059206020612062
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.