Şimdi Ara

en iyi saç ekim merkezi neresidir (2062. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
41.230
Cevap
602
Favori
6.471.803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 20582059206020612062
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • https://forum.donanimhaber.com/en-iyi-sac-ekim-merkezi-neresidir--34243025-2019

en iyi saç ekim merkezi neresidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unixx -- 4 Kasım 2024; 14:54:23 >
  • kalem ile ekim gerisi yalan .benım etrafımda bir sürü sac ekimi olanlar var. Hepsini görüyorum hepsini 20 metreden belli oluyor. agac gibi aralarında mesafeli kök .Sac ekimi olsunda ne olursa olsun dıyen bir cok arkadaşımda gördüm. Benim sacımı inanmıyorlar gelip ellerıyle cekıyorlar yapıştırma bu dıyorlar. sacımı cekıyorlar .Olum ne yapıyorsunuz dıyorum yalan dıyorsun bu yapıştırma :)))) bakın resimlerime dıyorum ondan sonra inanıyorlar

ekim ici kafa traşi olduk https://forum.donanimhaber.com/en-iyi-sac-ekim-merkezi-neresidir--34243025-1998

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unixx -- 4 Kasım 2024; 19:35:13 >
  • ve sonuc:))

• unixx U kullanıcısına yanıt

Kalem yöntemi dediğiniz hangisi okuyor. Safir fue mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Erkan Vural’ı tavsiye edermisiniz saç ekimi konsunda

• Merhaba arkadaslar bir sorum olacak.

Benim saclarim cok erken yasta dökülmeye baslamisti. Suanda sadece yan taraflarda ve arkada sacim var. Üst ve ön taraf tamamen döküldü.

Sorum su ki bu üst ve ön bölgede sac köklerim duruyor. Cok fazla sacimda var hatta ama bu saclar max. 1mm uzunlugunda cok kisa saclar ve bunlar uzamiyor. Bunlari uzatmanin bir yöntemi varmidir? Bunlar ölü kökler mi yoksa hormonal vs. bi sikintidan dolayi mi uzamiyorlar?

Suan evde tekim ve düzgün foto cekemedim. Sonra atarim gerekirse. ama yani bu uzamayan saclar uzasa baya sacim olacak o yüzden kafama takildi :)

• İzmir de Dr sibel ulusana saç ekim yaptıranlar memnun mu? Nasıl gidişat?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • cdisci C kullanıcısına yanıt
    Nerede ne zaman ne kadar kaç greft ektirdi bahsederseniz sevinirim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • dün İstanbul da serkan aydın'a ekim yaptırdım.5100 gift. süreçden memnun kaldım. sonraki süreçlerde de destek veriyorlar.

• Ankara için tavsiyede bulunabilecek tecrübe edinen var mı?

• 
Sayfa: önceki 20582059206020612062
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.