Şimdi Ara

en iyi saç ekim merkezi neresidir (32. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41.238
Cevap
601
Favori
6.476.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar merhaba.. arada bazı dengesizler çıksada (reklam vb. şeyler içerenler) , saç ekimi konusunda açılan ve yürütülen samimi ve güzel bir paylaşım yeri.ilk olarak 1 ay kadar önce gözatmıştım buraya ve bütün sayfaları tek tek okumuştum.şimdi tekrar açma isteğim uyandı, çünkü artık ciddi ciddi ektirmeyi düşünmeye başladım.. İlk sayflarda Moy kardeşimizin fotoğrafları çok dikkatimi çekmişti.Şimdi sanırım, Turksat_28 kardeşimizde aynı yere yaptırmış.İnşallah memnun kalırsınız.Hayırlı uğurlu olsun.Umarım yol gesterici olur
  • Herkese bol saçlı seneler, Turksat_28 hayırlı olsun kardeşim hala takip ediyorum inşaallah ikna olurum da ektiririm bende.
  • bende 2 defa sac ektirmis biri olarak basimdan gecenleri anlatayim. 2 sene önce izmirde ektirdim.öncelikle uzman arkadasin dedigi gibi bi seansda 2500 den fazla sac alamama olayi dogru. cunku ben 1500 1500 greft olmak üzere 2 defa ektirdim ve bi seans yaklasik 8-9 saat sürdü. yazildigi gibi ekimden sonra 1,5 2 ay icinde ekilen saclarin büyük bi kismi geri dökülüyor. 6-9 ay arasi geri cikiyor. ben ekimden sonra minoxsidilde kullandim.ekim sirasinda kesinlikle aci var. ama dayanilmayacak bi aci degil. burada yazilmayan ama yasagigim bi kac sey var. 1. özellile ense kismi yaklasik 2-3 ay uyusuk kaliyor.( en azindan bende öyle oldu) tam sonuc icin en az 9 ay beklemek lazim ama %100 sonuc yaklasik 2 sene sürüyor. kafaniza ekilen 2 li 3 lü greftler zamanla biraz ayriliyor ve daha dogal oluyor. ne kadar sik ekim olursa o kadar sonuc güzel oluyor. benim maddi durum nedeniyle seyrek ekim oldu 2 ci seansi kendimi baya zorlayarak yaptirmak zorunda kaldim. 3000 grefte yaklasik 5000 lira ödedim.

simdi 3 cu seansi düsünüyorum ama arkada yateri kadar sac cikacakmi bilmiyorum. bi kac yerle konustum cikar dediler ama bilmiyorum. olmassa gögüs killarini almasini isteyecegim. doktorlar buna yanasmiyor ama bakalim.
  • Arkadaşlar bende saç nakili için uzun araştırmalar yaptım,fakat uzun araştırmalar sonucu ve forumda öğrendiklerim sayesinde yakın zamanda karar vereceğim nerede kime yaptırmalı diye,yanlız benim en büyük sorunum kafaya yapılan iğneler çok acı veriyormuş ve çoğu kişi bir daha asla yaptırmam gibi bir yaklaşımdalar naapıcağımı bilmiyorum,çünkü ağrı eşiğim çok düşük,mezoterapi yaptırmıştım 2 sene önce ona bile dayanamıyordum,9-10 saat nasıl geçicek bana bir yol gösterin,cesaret edemiyorum..
  • dejavu nereye yaptirmaya karar verdin.Fiyati ne kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AYINTAP999

dejavu nereye yaptirmaya karar verdin.Fiyati ne kadar.

Ayıntap hemşeriyiz galiba Antepli isen :)

Seçeneklerımı belirledim hepsini ve para konusu sağlığım için ikinci planda.Zaten araştırma yaparken fiyat ve performansı araştırmış oluyorsun.Forumda yazılanlar var hijyenik olmayan ortamlar yada kökleri ters nakil yapıp çim adam gibi rezil olma durumlarının oluşmaması en önemlisi.150 nin üzerinde bu işi yapan kişiler ve hastaneler var.Çevremde ve ailemde danıştığım karakterli doktor kişiler var farklı branşlarda olsalarda bazı isimlerden bahsettiler.
    Bazılarını yazıyım;
    Dr.Serkan Aygın,Dr.Muttalip Keser,Dr Zekeriya Kul,Dr Atilla Kaya.
    Çevre Hastanesi ve Ensar Hastanesi de referansları kuvvetli olmakla beraber güven veriyor.

Önümüzdeki hafta sonuca gidicem ama dediğim gibi ağriya dayanıklı yapım olmadığı için çekiniyorum.
  • Ekim yapan arkadaşlar hayırlı ugurlu bol taraklı günler dilerim bakalım ben hala kararsızım. Ama ensar hastanesine doğru gidiyorum bakalım şimdi yanı o yönde kararım hadi hayırlısı arkadaşlar mutlu yıllar gür saçlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dejavu227

Arkadaşlar bende saç nakili için uzun araştırmalar yaptım,fakat uzun araştırmalar sonucu ve forumda öğrendiklerim sayesinde yakın zamanda karar vereceğim nerede kime yaptırmalı diye,yanlız benim en büyük sorunum kafaya yapılan iğneler çok acı veriyormuş ve çoğu kişi bir daha asla yaptırmam gibi bir yaklaşımdalar naapıcağımı bilmiyorum,çünkü ağrı eşiğim çok düşük,mezoterapi yaptırmıştım 2 sene önce ona bile dayanamıyordum,9-10 saat nasıl geçicek bana bir yol gösterin,cesaret edemiyorum..

Merhaba,

Kısaca şöyle özetlemek gerekirse,

İğneler acıtıyormu : Minik iğne ucu girişte acıtmıyor ama içerisindeki uyuşturan ilaç 3-4 saniye yakıyor sonra hiç birşey duymuyorsunuz.

Bu iş gönül işi gülü seven iğnesinede acısınada katlanıyor, benimde ağrı eşiğim düşüktü toplam 11 saaat sürdü. bu 11 saatli operasyonun taş çatlasın 10 dakikası igneler gerisi tv izleme ile geçti.
  • @blue_kaan

Bence ,,
    kim olursa olsun Tüm Ameliyat boyunca,,,( sadece İğneler degil) , hayir acimiyor derse ,,, birazcik yalan söylemiş olur ,,herhalde
    (yada kafalari Odundandi herhalde ) şakadir hemen alinmayin LÜTFEN
    bende çok hassas olduğum için herhalde,,, evet acidi valla, gerçeği söylemek gerekirse..... ama değdide onuda söylemek lazim ,,
    nede olsa bu bir Ameliyat ve kökleri almak için illaki İğneler vurulacak ,Gülü seven dikenine katilir derler,,, 1 hafta sonra acilari düşünmüyorsun bile

Al sana yeni Yil Hediyem,,, cesaret verecek sözler

İnsan bir çırak, acılar ise onun efendisidir. Acı çekmedikçe bir insan kendini tanımaz. ( Alfred de Musset)
    Elmas nasıl yontulmadan kusursuz olmazsa, insanda acı çekmeden olgunlaşamaz. (Confucius)
    İnsanın alışamayacağı acı yoktur. ( G.D'Annunzio)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orinoco -- 3 Ocak 2011; 16:38:18 >
  • KoCaKuRT_

Kliniğim var diyor ama
  • merhaba arkadaşlar bende uzun süredir araştırıyorum ve bende sonunda yaptırmaya karar verdım randevu falanda hazır ocakın 21inde yaptrıcam ıns .. Boğaziçitıp merkezinde yaptırmaya karar verdım fıyat aralıklarıda cazip geldi ve operasyon ıcınde en uygun yer orası dıe dusunuorum sonucta normal basıt bır polıkınlıkte yapılcak bır ıs deıl dıe dusunuorum
  • bilmiyorm
  • quote:

Orijinalden alıntı: KoCaKuRT_

quote:

Orijinalden alıntı: Turksat_28

Şimdilik memnunum, yarın yıkama sonrası yeni fotoğraflarıda sizlerle paylaşırım.

Abi rica etsem kullandıkları teknoloji hakkında bilgi verebilirmisin lütfen :(

benim ekimim fue diye bilinen kök alınarak yapıldı. iğneler vurulduktan sonra acı felan hissetmedim, yaklaşık 6 ncı gündeyim ekim yapılan yerdeki kabuklar dökülmeye başladı arka tarafta kabuk kalmadı gibi iyileşme devam ediyor.
  • arkadaşlar bende saç ekimi yaptırmak istiyorum ama bu konuda iyi olan yerler nere istanbul estetica var orda ekim yaptıran var mı yada ora hakkında iyikötü bi bilgisi olan varsa yardımcı olsun lütfen.ekim için nereyi önerrsiniz tecrübeli arkadaşlar cevap bekliorum sizden...
  • quote:

Orijinalden alıntı: gökhan_58

arkadaşlar bende saç ekimi yaptırmak istiyorum ama bu konuda iyi olan yerler nere istanbul estetica var orda ekim yaptıran var mı yada ora hakkında iyikötü bi bilgisi olan varsa yardımcı olsun lütfen.ekim için nereyi önerrsiniz tecrübeli arkadaşlar cevap bekliorum sizden...

Ben 2 sene araştırdım, en sonunda ensar hastanesinde 3000 kök ü 2100 tl ye ektirdim.

Farklı farklı fiyatlar göreceksiniz bu çok normal, fue tekniği ile yapanlarda ortalama 2000 ile 3500 tl aralığında değişiyor.

Hangi kurum size güven veriyorsa orada yaptırın.
  • Arkadaşlar cok yararlı bir baslık olmus, emegi gecenlere tesekkurler bir sorum olacak. Sac ekimini begendigim 2 kişinin nerede ektirdiği hakkında bilgi alabilir miyim?

Barış Çimen - Show Tv muhabiri
    Hakan Yılmaz - Yahşi Cazibe Oyuncu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turksat_28

quote:

Orijinalden alıntı: gökhan_58

arkadaşlar bende saç ekimi yaptırmak istiyorum ama bu konuda iyi olan yerler nere istanbul estetica var orda ekim yaptıran var mı yada ora hakkında iyikötü bi bilgisi olan varsa yardımcı olsun lütfen.ekim için nereyi önerrsiniz tecrübeli arkadaşlar cevap bekliorum sizden...

Ben 2 sene araştırdım, en sonunda ensar hastanesinde 3000 kök ü 2100 tl ye ektirdim.

Farklı farklı fiyatlar göreceksiniz bu çok normal, fue tekniği ile yapanlarda ortalama 2000 ile 3500 tl aralığında değişiyor.

Hangi kurum size güven veriyorsa orada yaptırın.

turksat_28 teşekkür edrim öncelikle alakandan dolayı.bende duydum ensar hastanesini ama mail attım cevap gelmedi sen direk gidip yüz yüze mi görüştün yoksa ensar hastanesnn sitesindeki iletişim adresinden başka iletişime geçebilecem bir yer var mı bidde orayla görüşmek isterm ve sen ekimden memnun musun?rica etsem resim koyabilirmsn herkes de görmüş olur hem...

• 14052009 İzmir'de nerede saç nakli yaptırdığını ve (hastane, klinik belirtmeni rica ederim) yer, ekip, uygulama hakkında görüşlerini detaylı olarak yazabilir misin acaba?

Ben Clinichair'e 2 defa ileti göndermeme rağmen otomatiğe bağlamışlar her seferinde aynı iletiyi bana gönderiyorlar. İlkinde bilgi almak istediğimi yazdığımda gönderdikleri cevabın bana özel yazıldığını düşünmüştüm ve ekinde operasyon geçiren bir kişinin resimleri yer alıyordu. Sonuçlar gayet iyi gözüküyordu, telefon açtım ve sekreterle yaptığım görüşmede doktorun ismini sorduğumda Hüseyin Bey ve bir bayan doktorumuz var dedi, haklarında araştırma yapmak için soyisimlerinde ısrar ettiğimde, işe yeni başladığını ve soyadlarını bilmediğinin cevabını aldım. İkinci görüşmem randevu alıp görüşmeye gitmek içindi ama çok güven kaybı oldu ve askıya almaya karar verdim.

Herkese selamlarımla
  • arkadaşlar bende saç ekimi yaptırmak istiyorum ama bu konuda iyi olan yerler neresi boğaziçitıp merkezinde var orda ekim yaptıran var mı yada ora hakkında iyikötü bi bilgisi olan varsa yardımcı olsun lütfen.ekim için nereyi önerrsiniz tecrübeli arkadaşlar cevap bekliorum sizden...
  • erdemmli
    ben shora da yaptirmistim. orada yetkili mahmut bey var ,görüsmelere o bakiyor. ekime ise bi bayan giriyordu ama ismini unuttum, degisik bi ismi vardi ve tam hatirlamiyorum ama doktor degildi.su an rahatlikla söyleyebilirimki aldiklari parayi pek hak etmediler.bence izmirden ziyade istanbulu düsünün.ama genede gidip görüsebilirsiniz tabiki. internet siteleride var bildigim kadari ile.ben su an almanyadayim ve bu sefer istanbulda yaptiracagim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 14052009 -- 4 Ocak 2011; 14:49:13 >
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.