Şimdi Ara

en iyi saç ekim merkezi neresidir (35. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41.238
Cevap
601
Favori
6.476.715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sağol Babylon. Çok güzel söylemişsin insanlık ayrı bişey. Ne iş yaparsan yap insan olmak önemli.Bu insanlar akşam olup kafalarını yastığa koyunca nasıl uyuyabiliyorlar şaşırıyorum: Allah göstermesin ben birinin 1 kuruşunu haksız yere kandırarak yalanla dolanla alsam ömür boyu aklımdan çıkmazdı heralde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: babylon06

rainman_06
    geçmiş olsun kardeş.Ne adi insnlar var değil mi.Okumak, doktor olmak yetmiyor değil mi? insnlık ayrı bişey...

buğrahan kardeş hangi ilaç bu.isim versen :)

Yuda HGF babylon06 duymussundur muhtemelen.
    ekime kadar saclari korumak ve guclendirmek icin birseyler ariyordum.
    icerigindeki etken maddeleri arastirinca almaya karar vermistim cunku literaturde sac cikartan iki maddeyi ayni anda icerisinde barindiriyor.
    (minoxidil ve finasterid birde yeni dutasterid diye birsey gelistirilmis ama hakkinda arastirma yapma firsatim olmadi)
  • quote:

Orijinalden alıntı: rainman_06

Buğrahan18 anlattıklarım tamamen benim yaşadıklarım gerçi yaşadıklarımı bir ben bilirim kelimelerle anlatmak zor ama klavyenin izin verdiğince anlatmaya diğer arkadaşları uayanık olmaları konusunda uyarmaya çalıştım.

cok gecmis olsun rainman. saclarin ne durumda peki? sunun icin soruyorum bu isi hasta haklari cercevesinde mahkemeye goturebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaanworld

Konu ile alakalı değil ama söylemek istedim. Çok yakın bi aile dostumuz Doktor aşırı kel'di ve ve saç ektirmişti. Neyse bu olay 8-9 sene önce. Tabi o zamanlar çim kafa gibi olmuştu. Geçen sene kendisini gördüğümde resmen şok oldum inanamadım yeni hali aynen böyle olmuştu. Ama tekrar ekim yaptırmış olabilir 2-3 sene sonra. Eğer dökülmeden önceki gibi istiyorsanız 2-3 Sene sonra tekrar ektirin (Sanırım tekrar ekim yada sıklaştırma ekimi oluyor net bir bilgim yok Araştırısanız iyi olur)@ uzmantv deki doktor da böyle söylemişti.

protezde olabilir. gercekci olmak lazim asiri kel bir insanin bonus olmasi bugunun imkanlari ile imkansiz
  • abi saçlar Allaha kalmış artık. şu an şok dökülme evresinde bekliyorum bakalım inşallah iyi çıkarlar.neye istinaden başvuracağım mahkemeye elimde belge yokki.çok uyanıklar çook bildiğin gibi değil
  • buğra kardeş
    HGF hakkında olumsuz duuyumlardan sonra soğudum hiç kullanmadım.Bir zamanlar ben de minox kullandım.Pişmanım yaaa :(
    Şöyle ki bıraktıktan sonra saçlar daha da geriye gitti.Korkuyom o yüzden ilaç işinden.Birz temknli duuruyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: rainman_06

abi saçlar Allaha kalmış artık. şu an şok dökülme evresinde bekliyorum bakalım inşallah iyi çıkarlar.neye istinaden başvuracağım mahkemeye elimde belge yokki.çok uyanıklar çook bildiğin gibi değil

sacin ve sagligin iyi olsunda...
    zaten her platformda bu durumu dillendirirsen gayet etkili olacaktir.
  • abi tek dileğim o saçların iyi olması.

zaten amacım bundan sonra saçla ilgili her forumda yeri deşifre etmek.insanlar aldatılmasın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: babylon06

buğra kardeş
    HGF hakkında olumsuz duuyumlardan sonra soğudum hiç kullanmadım.Bir zamanlar ben de minox kullandım.Pişmanım yaaa :(
    Şöyle ki bıraktıktan sonra saçlar daha da geriye gitti.Korkuyom o yüzden ilaç işinden.Birz temknli duuruyorum...

babylon bunyeden bunyeye farklilik gosterebilir. senin dokulmenle benimki bir degil. birde insanlar ilaca parayi verince saclarim ciksin istiyorlar. bu is sabir isi süreklilik istiyor. sonuclar hemen gozlenmiyor 4-5 ay bazen 1 yil beklemek lazim. buna ilaveten minoxidil zaten kalici saclar vadetmiyor. onda dokulmeyi azaltma, durdurma, var olani koruma var; birakinca birden gerileme soz konusu. finasterid ise minoxidilin kaliciligini artirmak icin eklenmis icine. tek basina kullanmaktan cok daha faydali.

bu kadar reprezant bilgisinden sonra isin aslina gelirsek benimde hic hosuma gitmiyor ilac falan kullanmak. hele bir vitamin hapi kullandim adi neydi bakmak bile istemiyorum zikkima bir kac ay saclarim guclensin diye. kol killarimdan baska birseyi guclendirmedi sagolsun. ilacla falan olacak is degil gercekten. o yuzden bu forumda en iyi nakili en mantikli ucrete yapan yeri sorgulamiyor muyuz?

• Merhaba arkadaşlar sizlere ben de saç ekimi deneyimimi paylaşmak istedim.
    Resimlerde öncesi ve 10 gün sonraki görüntüler var. kabuklar döküldü şişlik olmadı. Tek tük kızarıklıklar var onun dışında normal yaşantıma döndüm

Ekimim Antalya da doktor Hakan doğanay tarafından yapıldı. Aspendos hastanesinde gercekleşti.Burda muhrm isimli arkadaşın resimlerini görmüştüm gayet şık görünüyordu.Bende bu dr beyle iletişim kurdum.
    resim yolaldığımda bana 4000 greft ekim planladı ve bunu 2 güne bölerek ekeceğini belritti. fiyat olarak da 3500 euro.Daha doğrusu 3500 e kadar 1 euro 3500 den sonrasında ise herhangi, bir eekstra ücretlendirme yok dedi. Burası dışında 3-4 yerle daha iletişim kurmuştuum ama çok da güvenememiştim. Dr hakan bana 1 günde bitiremem benden bunu bekleme ancak 2 günde bu işlemi yapabilrim demişti.
    Neyse para da önemli en pahalı fiyatı da Antalya verdi ama dediğim gibi güven duymuştum.
    Sonunda da ekim planlandığı gibi gerçekleşti.Mikromotorla kökler alındı. Bir hemşire ve doktror bey kendisi dönüşümlü olarak motorla aldılar kökleri. Sonra kalem gibi aletlerin içine hemşireleri kökleri tek tek yerleştirdiler. Ekim kısmını doktor bey yapıyor sadece kendisi..10 günlükgörüntümü dışardakiler beğendi. Sizinde yorumlarınızı bekliyorum

iki günün sonunda ben mutluydum aslında, bana ekim sonunda dr. hakan planladığımız greft sayısını yakalayamadık sizden aldığımız toplam greft sayısı 3300 bunun içinde sizden talebimiz 3500 değil 3000 euro olackatır dedi. Bu açıkcası beni daha da mutlu etti. Açıkcası ben öyle greft filan hiç saymadım 3500 istese onu verecektim ona göre planlamıştım.
    Artık bekleme dönemindeyim.1 yılsonrasını. Bana bu1 yıl içerisindeki aşamaları tek tek anlattı. İnşallah beklentilerim gerçekleşecek.

rainman_06 kardeş durumuna üzüldüm gerçekten. Saç ekimi bir yana insanın kandırılmaya çalışması üzücü gercekten.
  • diore arkadaşım..güzel görünüyor.ama her zaman dediğim gibi bu seviyelerde değil de daha ileriki seviyelerdeki görünüme bakmak lazım...Ama ilk planda verdiği izlenim gayet iyi duruyor..Allah tamamına erdirsin..
    bu arada saçlarımın mecburiyetten kısa kesilmesi insanlar tarafından yadırganmadı..hatta sen bundan sonra saçlarını kısa kestir dediler..ittifakla herkes bu kısa traş yakışmış dedi.Bugün 6.gün ve ilke kez dışarı çıktım.hala diplerde küçük kabuklar duruyor.bugün ilk defa bepanthol losyon uyguladım ve sonra yıkadım.ama başınmın orta ön tarafına doğru bir yerde yıkamadan sonra hafif kanama oluyor sonra kuruyor..bakalım daha ne kadar kanamada ısrar edecek merakla beklioyrum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Corpus -- 12 Ocak 2011; 21:31:17 >
  • Diore, resimlerin den ilk durumun oldukça göz doyurucu güzel görünüyor, hayırlı olsun. 3300 greftle iyi iş .çıkmış.oldukça doğal duruyor sanki kendi saçın ekim yapılmamış gibi duruyor.
    rainman_06 ,üzücü bir durum,kime rastalayacağı belli olmuyor işte.. Bir doktor 1000 lira daha vereceksin yoksa ekime devam etmeyecekler diyor ( demekki kendisi yapmıyor ekime devam edip etmeyecek kimseler başkaları, doktor değil ) diğer doktor ise de ekim bitmeden parasını almıyor ve ekim bitiminde sana dediğm kök sayısını yakalayamadım ektiğimiz kök sayısı 4000 değil 3300, bunun içinde 3500 değil 3000 istiyorum diyor. Ya bu ikisi de hipokrat yemini etmedimi yA., DEMEkki BUNUN YEMİNLE filan alakası yok vicdani bir mesele . neye göre sayacağız yada karar vereceğiz.. rainman_06 hakkını ara kardeşim bence.

corpus , hayrılı olsun kabukla r gidince de resim ekleyeceksin değil mi ? İNŞALLAH sende umduğunu bulucaksın. Burda biraz tezat bişeyler var gibi değilmi arkadaşlar, bir ekim 3330 greft 2 gün sürüyor 3000 euro 6000 lira , bir tanesi başında plastik cerrah var ama ekime katılmıyor 8 saatte 3500 ekiliyor ve 3800 lira. diğeri ise 3400 greft 11 saat sürüyor. ücretini bilmiyorum ).. Bu işin ederi kaç para arkadaş.. ucuz eken kötü mü ekiyor yoksa pahalı eken haketmiyormu kazıklıyor mu . iyi ce aklım karıştı. Yoksa eni iyisi en ucuz olanı mı ?

14052009 , illaki hastanede yapılması şart mı ? Atilla Kaya hastaede mi ekim yapıyor bilgilendirirmisin bizi.
  • @rainman_06 yazilarini okurken,, sanki kendim yasamiş gibi,, çok üzüldüm senin adina,,, sonra acaip sinirlendim o Adilere ,,ben olsam hemen şikayet ederdim ,,bu basbaya santaj,, başka bir şey değil büyük geçmiş olsun ,,

@Diore Arkadaşim
    sanada hayirli uğurlu ve geçmiş olsun ,
    güzel gözüküyor fakat ,, sen diger Arkadaşlara nazaran daha Ballisin ,, ,,çünki sendeki potenzial şahane ,,Nakil öncesi baştaki saçlarin bayaği ,,var olduğundan ,,, seninki doldurulmuş ,,
    yani ileride bence SAHANE durur,,, diğer tam KEL olan Arkadaşlar,, onun için bazen yaziyorlar,, şu kadar nakil yapildi ....ama 1 cm kareyede şu kadar kök nakil edildi,,ama iyi olmadi ..tam dolmadi diye ,,onun için senin bayaği saçlarin olduğundan doldurulma olmuş ,,Ben eminim ileride saçlar uzadiktan sonra SAHANE gözükecek bu ara tam Kel olan Arkadaşlar malesef bu kadar beklenti olmasin ,,sonra üzülürsünüz ,,fazla beklenti olduğunda,, ayni şekil gözükmeyince ister istemez üzülüyorsunuz,, benim arkadaşin birinde öyle oldu,,, tam kel olduğundan,, 4000 gref eklenmiş ama yeterli görmemişti kendisi ..

sadece Fiyati OKKALI geldi,, ama sen memnun olduktan sonra,, yazdiğin gibi,, paranin önemi ,,fazla Rol almaz,,

Iki gün arka arkaya ameliyat ilk defa duyuyorum,,, hem Doktor bey nasil Ameliyat yapabildi???? ikinci gün başinda zaten bezler izler kabuklar hele ,, Ağri sanci,,, nasil tekrar hemen bir gün sonra ameliyat edildi ... Sakin yanliş anlama,, ben şaşirdim kendimden bildiğimden ,,,ikinci gün nasildi durumum ,,,,
    benim görüştügüm 6 Doktorun hepsi en az 6 ay sonra ,,ikinci ameliyati tavsiye ettiler bana ,,, en iyisi 1 sene demişlerdi ,,,sen iki günde iki ameliyat

Hem motorla kök aliyorlar ,,genede sadece iki günde 3000 greft ekliyorlar kusura bakma ama biraz GARIP geldi bana ,,,
    motorla çaliştiklarinda çabuk olmasi lazim degilmi?? CORPUS Arkadaşda motorla oldu yazmiş 8 saatte eklemiş 3500 greft
    ve 10 gün sonraki resim yazmişin ,,Hayret,, sende nasil hiç bir kabuk,, iz ,,,Kizariklik ... kalmamiş,,,sanslisin
    Hayret vallahi ...benim çevremde 4 kişi nakil yaptirdi,, hiç birinde,, bu kadar çabuk,,, bu görüntü yoktu... böyle Kizariksiz Kabuksuz Izzis HELE saçlarin uzunluğu 10 gün için Turbo uzama olmuş sanki
    Burda Bir arkadaş sormuştu ( babylon06 ) 10 gün sonra Ameliyat olduğum farkedilirmi diye ?? işe gittiginde millet garip sorular sormamasi takilmamalari için ,,, bence evet demiştim,, farkedilir ,,, ama bu görüntülerden sonra babylon06 Arkadaşa tekrar yazayim ,, 10 gün sonra rahat işine gidebilir ,, Izziz Kabuksuz oluyormuş ben yanliş bir şey söylemek istemem ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orinoco -- 13 Ocak 2011; 2:45:08 >
  • Orinoco bana uygulama şöyle oldu : ense bölgem ve ekilecek olan ön bölge kalemleçizilerek iki eşit kısma ayrıldı ilk gün enseden sol taraftan alındı. ve ekilecek sol bölgeye ekildi. ikinci günde kafamın sağ yarısından alındı ve sağ tafara ekildi.
    Bazı kişileri 3 hatta 4 güne de böldüğü oluyormuş. Mesela2 gün enseden ,eğer ense b ölgesindeki saç yetersiz kalıyorsa diğer 2 günde göğüs ve sakal kıllarından da alıp ekim yaptığını belirtti. Tip 5-6 derece de ekimlerin iyi bir şekilde kapatılabilmesi için en az 6000 ve üstü greft gerektiğini bunun tamamıyla saçtan alınamayacağını diğer vucut kıllarıyla desteklenebileceğini 2000-3000 kökle büyük alanları kapatmaya çalışmanın görüntü anlamında fazla bir şey ifade etmeyeceğini belirtmişti. Ben sakaldan saç ekimi yapıldığını duyunca bayağaı bir şaşırdım Ama bana gerek yoktu tabii ki . :)
    Tabi bu durum kişinin kel alanı ense bölgesi saç sıklığı ekim ve bir de kişinin cüzdanıyla alakalı bir durum olsa gerek.
    bANA 2 günde 3300 ekildi.Ayrıca da doktorun yanında da 4 hemşire çalıştı. Motorla çalıştı evet ama kendini sıkmadan çalıştı. Bir günde en fazla 7-8 saat ekim yaptığını söyledi. Greft sayısını 7-8 saate göre planlayarak çıkarttığını belirtti.
    Benim kabuklar 8. günde tamamen kayboldu diyebilirim aslında.
    Burda muhrm isimli arkadaşı görmüştüm o da 10 gün sonraki resminde kabuk iz kızarıklık yoktu. Doktor Hakan Bey kalem şeklkinde iğneler var onlarla ekim yapıyor. Zaten çok fazla kanama olmuyor ve sık ekim de yapabiliyor. Kabuklar kısa sürede dökülüyor ve iz kalmıyor.doğal görünüm oluyor canlı örneklerinide görmüştüm.videoları var youtube de .zaten bir kaç videosunu seyrettikten sonra kesin kararımı verip randevu istemiştim.

Saç Ekimi Hair Transplant Turkeyyoutube
    Saç Ekimi Nasıl Yapılır Adım Adım Video Görüntüleri
    http://www.youtube.com/watch?v=wD58WbDtRgc

Saç Ekimi Hair Transplant Turkeyyoutube
    Sakaldan Saç Ekimi ve Sakal Ekimi | Hair Transplant Beard to Head
    http://www.youtube.com/watch?v=wngl98OdxA8

bu iki videoyu izleyin bence arkadaşlar.
  • Yok yok ,,daha önce yazdiğim gibi ,yanliş anlaşilma olmasin ,,Ben iki gün ameliyat arka arkaya ,hiç duymadigim için,, hemde tüm Daniştigim Doktorlar tavsiye etmedigi için şaşirdim ,,,
    hem bana ertesi gün denilseydi bugünde ameliyat,,, cinayet işlerdim herhalde
    Aspendos taki tüm videolari ,,,zaten ekim öncesi yaptiğim araştirmalarda görmüştüm ,, Fakat , bana hem uzak ,,hem birazcik OKKALI geldiği için ,,son an kararimi degiştirmistim ,,
    Ve bilmiyorum senin Fotolarin 10 gün içinde böyle süper görünüyorsa , demek yarim sene yada 1 sene sonra muhtaşem görünür .Artik senin tam Kel olmadiğindanmi??,,, üsteki saçlarinin çoğu mevcut olduğundan mi??
    bilmiyorum ,,ama
    daha şimdiden ,,,,şahane ,,diyebilecek şekilde gözüküyor bence ,,Tam Reklamlik Vallahi ,,,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orinoco -- 13 Ocak 2011; 3:09:05 >
  • Diore arkadaşım

ekimin güzel görünüyor.Hayırlı olsun.Umarım istediğin gibidir.YAlnız fiyat biraz tuzlu :)
    Bikaç şey sormak istiyorum.Hoca ekimde cm2 ye şu kadar ekiyorum ya da sana ektim dedi mi.Bir de kaçlık punch lar kullanıyor.bunlar öenmli bence.İyileşme sürecin gayet iyi.
    Orda ekim sürecinde nerde kaldın, nasıl yaptın?

Senin en büyük avantajın zaten saçının olması.bu nednle gayet iyi sonuç alacaksın gibi görünüyor.İnşallah devam eden süreç te olumlu geçerse.

Oronico sanırım fiyat dediğin gibi pahalı :) bir de iyileşme süreci çok ilginç geldi, dikkatimi çekti; ama para işte :((

ÖZelden mesaj atamıyorum, cep telefonumun son rakamını yanlış girdiğim için.yeniden girmeye çalışıyom 2 gündür ona da izin vermiyor.ÖZel soruları burdan sormak zorunda kalıyorum.Diğer tüm arkadaşlardan özür dilerim o yüzden...
  • quote:

14052009 , illaki hastanede yapılması şart mı ? Atilla Kaya hastaede mi ekim yapıyor bilgilendirirmisin bizi.

quote:

tam olarak bilmiyorum ama ekim isi hastanede olmak zorunda. yaptirdiginiz yeri sikayet edin bence ,ekimi klinikte yapiyorlar vs vs diye.(eger gercekten yasaksa)önce ihbar edin,

gercekten yasaksa arkadas gerekli yerlere basvursun bence...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 14052009 -- 13 Ocak 2011; 11:23:14 >
  • orinoco , temennim bütün saç ektiren arkadaşların ekimlerinin iyi olması.iyi dileklerin için de teşekkür ederim.
    BANA 2 arka arkaya ekim yapıldı ama, aynı yerden alınmadı. ama şunu da söylermişti aynı yerden 10 gün sonra da tekrar alınır 6 ayı beklemeye gerek yok fut yapmıyoruz demişti.İğne ile ekimlerde iz kızarıklık olamdığınıda söyledi. Fiyat genelde sorulduğu için yazdım. Tabi göreceli bir kavram. cenk nickli arkadaşın dediği gibi, herkes elbette hem en iyisi hem de en ucuzu olmasını ister.Bu fiyat meselesi yoruma acık. rainman_06 isimli arkadşaın durumuna düşmeyi hayal bile edemiyorum .
    rainman_06 yniden geçmiş olsun kardeş,hakkını ara derim.

babylon06 , bana cm2 hesabı yapmadı. Yani öyle cm2 lere bölüp yapmadı. daha dar alanlarda cm2 yapıyormuş.Bi videosunda 1 cm2 ye 120, vardı internette ben ordayken bana başka bi tane daha seyrettirdi o videoda ise 1 cm2 ye 140. evet yanlış yazmadım 140. kökün tek tek yerleştirilişi vardı hemde çok net çekilmiş bir video. Ama bunda sadece şakaklara yapılan bi ekim.geniş alanlarda bu olmaz tabi.. Motorla alındı bana söylediği 07 ve 08 lik motor ucları. ekerkende kalemler var onlarında çapları 06 ve 08 mmlik iğne uçları söyledi bana.
    ekim sürecinde hastanede kaldım. akşam yani. Bunun icin ekstradan başka bir para vermedim. lüks konforlu bir hastane zaten.

İyi dilekleriniz için teşekkür ederim arakadaşlar. Aşama aşama paylaşmayı düşünüyorum sizlerle
  • sağolun arkadaşlar.teşekkür ederim.hak arama konusunda ne yapabilirim bilmiyorum yaşananların ispatı çok zor sadece saç ekimi yapılan mekan konusunda bişey yapabilirz ama orda hergün ekim de olmuyo.bu işin peşini bırakmayı düşünmüyorum. hiç değilse saç ekimiyle ilgili tüm forumlarda paylaşıp deşifre edeceğim.emin olun bu bile beni çok rahatlatıyo.saç ektiren arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun gerçekten güzel görünüyorlar.
  • rainman çok geçmiş olsun kardeşim harbi korkutoyor ınsanı dedıklerını okuyunca

diore çok güzel duruor saç ekımın hayırlı olsun

arkadaslar bende sonunda karar verdım basta boğaziçinde ektircektim sonradan ankarada operator doktor çağrı uysal ve ekıbıne 20sınde yaptırıcam adamlarla yuzyuze konustum gayet olumlu sonuçlar aldım oncekı resımlerı ınceledım gayet guzeldı fıyatta yardımcı oldular bıraz 2500 grefte 2300 lıra oducem çağrı uysal hakkındada gayet ıyı yorumlar okudum nette umarım yanıtmazlar benı
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.