Şimdi Ara

en iyi saç ekim merkezi neresidir (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
41.230
Cevap
602
Favori
6.472.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arakadaşlar benim de saç dökülme sorunum var. 27 yaşındayım, tepe ve alın bölgesi bir hayli açıldı. İnsan içine çıkasım gelmiyor, kendime olan güvenim resmen yok oldu...

Size sormak istediğim, saç ekimi bir donör vasıtası ile ülkemizde yapılabilir mi? Kendi saçımın bir bölgeden alınıp, diğer bölgeye ekilmesini istemiyorum. Direk organ bağışı gibi, artık kliniğin ayarlaması ile, parayla saç köklerini satan birini donör olarak kullanıp saç ekimi yapmak mümkün mü?
  • Moy bey merhaba saçlarınız çok güzel olmuş şu an kendinizi psikolojik olarak da çok iyi hissediyorsunuzdur değilmi sizin adınıza çok sevindim.

Benim yaşım 27 saçlarımın ön tarafı sizinki gibi arkasında da 6 cm lik yuvarlak bir açıklık var.Bende saç ektirmeyi artık ciddi ciddi düşünüyorum.
    Sizin saçlarınız ekimden öncede kalın ve güçlü görünüyor benim saçlarım ince ve zayıf acaba üst bölüme 3500 saç ekimi yetersiz gelebilirmi diye düşünmüyor değilim.
    Önümüzdeki hafta 2 tanıdık abinin saç ektirdiği hastaneye gitmeyi düşünüyorum yeri Ataköydeymiş şu anda tam adresi ve hastanenin ismini bilmiyorum öngörüşme yapacağım.Tanıdık doktor olduğundan dolayı 3500 kök ekimini 3500 tl yerine 2700tl ye yapıyorlarmış.Aslında fiyat o kadar önemli değil ama sonuçlardan memnunlar.
    Sizin değerli tecrübelerinizden faydalanmak isterim bana tavsiyeleriniz olursa seve seve dinlerim.

Saygılarımla...
  • kuzey mavi arkadaşım geçmiş olsun ve hayırlı olsun.saçlar görünüşe göre çok başarılı.darısı başımıza.inşALLAH sizin ve sayın moy arkadaşın bilgileri ışığında ben ve benim gibi arkadaşlar bu işi başaracak ben kısmetse ramazan bayramından sonra planlıyorum birazda astım problemim var sıcak hava bana hiç yaramıyor.sonbahara doğru planlıyorum hava soğuduğunda.moy arkadaşada sormuştum micromotorlamı yaptılar ekiminizi yoksa özel iğnelerlemi bi sıkıntı hissettinizmi uyuşmada vs.ekim yaptırdığınız yerin adresi internette Eski Büyükdere Cad. No:35 4.Levent 80650 İstanbul olarak geçiyor dğrumudur.burada kiminle görüşülebilir
    saygılarımla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enerji06 -- 8 Ağustos 2010; 22:12:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: enerji06

kuzey mavi arkadaşım geçmiş olsun ve hayırlı olsun.saçlar görünüşe göre çok başarılı.darısı başımıza.inşALLAH sizin ve sayın moy arkadaşın bilgileri ışığında ben ve benim gibi arkadaşlar bu işi başaracak ben kısmetse ramazan bayramından sonra planlıyorum birazda astım problemim var sıcak hava bana hiç yaramıyor.sonbahara doğru planlıyorum hava soğuduğunda.moy arkadaşada sormuştum micromotorlamı yaptılar ekiminizi yoksa özel iğnelerlemi bi sıkıntı hissettinizmi uyuşmada vs.ekim yaptırdığınız yerin adresi internette Eski Büyükdere Cad. No:35 4.Levent 80650 İstanbul olarak geçiyor dğrumudur.burada kiminle görüşülebilir
    saygılarımla.

Öncelikle teşekkürler. Operasyondan önce sizin sıkıntılarınızı endişelerinizi ben de yaşadım pek çok insanda yaşıyor umarım yardımcı olabiliyoruzdur. Evet işlem sırasında mikromotor kullanıldı herhangi bir sıkıntı yaşamadım uyuşturucu iğnelerin biraz can yaktığını sölüyorlar ama benim ağrı eşiğim yüksek olduğundan olabilir pek bi acı hissetmedim zaten iyice uyuşturulduğundan emin olduktan sonra hiç bir şey hissetmiyorsunuz sadece motorun sesini duyuyorsunuz. Evet adres doğrudur zaten 4. leventte kime sorsanız gösterir herhalde sanayi sitesi gibi bişi vardı oraya varmadan hemen önceydi hastanenin yeri. Hastaneye giderseniz orada saç ekim işlemiyle ilgilenen Sevil Hanım var onunla görüşeceksiniz. İnşallah hakkınızda hayırlısı olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Andrew

Moy bey merhaba saçlarınız çok güzel olmuş şu an kendinizi psikolojik olarak da çok iyi hissediyorsunuzdur değilmi sizin adınıza çok sevindim.

Benim yaşım 27 saçlarımın ön tarafı sizinki gibi arkasında da 6 cm lik yuvarlak bir açıklık var.Bende saç ektirmeyi artık ciddi ciddi düşünüyorum.
    Sizin saçlarınız ekimden öncede kalın ve güçlü görünüyor benim saçlarım ince ve zayıf acaba üst bölüme 3500 saç ekimi yetersiz gelebilirmi diye düşünmüyor değilim.
    Önümüzdeki hafta 2 tanıdık abinin saç ektirdiği hastaneye gitmeyi düşünüyorum yeri Ataköydeymiş şu anda tam adresi ve hastanenin ismini bilmiyorum öngörüşme yapacağım.Tanıdık doktor olduğundan dolayı 3500 kök ekimini 3500 tl yerine 2700tl ye yapıyorlarmış.Aslında fiyat o kadar önemli değil ama sonuçlardan memnunlar.
    Sizin değerli tecrübelerinizden faydalanmak isterim bana tavsiyeleriniz olursa seve seve dinlerim.

Saygılarımla...

Sagolun teşekkürler, benim nakil öncesi saçlarım kalın güçlü değil di tam tersine zayıf ince telli saçım vardı.Nakil sonrası saçlar daha kalın telli oldu.Yeni saçın bir tanesi eski saçın 2 tanesine bedel kalınlık olarak.Ama anlaşılmıyor.Bu saçların kalın olması daha çok kapatmasına neden oluyor deriyi.
    Tepe bölgesi ile birlikte 3500 yetersiz gelebilir, sizin alın tarafı benimki gibiyse 4000 civarı işinizi görür düşüncesindeyim tarifinize göre ama tabi en iyi kararı yaptıracagınız yerde yüz yüze yapılan görüşme ve muayene belirleyebilir.Saç naklettirmiş birisini görüp oraya yaptırmak en saglam çözüm gözüküyor.Diğer türlü kendinizi riske atmış oluyorsunuz.
    Yaşınız saç nakli için erken onu söyleyeyim size en azından bir 5 sene daha sabredip yaptırırsanız işi daha temelli çözmüş olabilirsiniz.10 sene sonra bir seans daha yaptırmanız gerekebilir.Eski saçlarınız dökülüp daha seyrelme ihtimali var yaşınıza göre.Fazla sorun yapmıyorsanız bekleyin derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moy -- 9 Ağustos 2010; 12:48:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: moy

quote:

Orijinalden alıntı: Andrew

Moy bey merhaba saçlarınız çok güzel olmuş şu an kendinizi psikolojik olarak da çok iyi hissediyorsunuzdur değilmi sizin adınıza çok sevindim.

Saygılarımla...

Sagolun teşekkürler, benim nakil öncesi saçlarım kalın güçlü değil di tam tersine zayıf ince telli saçım vardı.Nakil sonrası saçlar daha kalın telli oldu.Yeni saçın bir tanesi eski saçın 2 tanesine bedel kalınlık olarak.Ama anlaşılmıyor.Bu saçların kalın olması daha çok kapatmasına neden oluyor deriyi.
    Tepe bölgesi ile birlikte 3500 yetersiz gelebilir, sizin alın tarafı benimki gibiyse 4000 civarı işinizi görür düşüncesindeyim tarifinize göre ama tabi en iyi kararı yaptıracagınız yerde yüz yüze yapılan görüşme ve muayene belirleyebilir.Saç naklettirmiş birisini görüp oraya yaptırmak en saglam çözüm gözüküyor.Diğer türlü kendinizi riske atmış oluyorsunuz.
    Yaşınız saç nakli için erken onu söyleyeyim size en azından bir 5 sene daha sabredip yaptırırsanız işi daha temelli çözmüş olabilirsiniz.10 sene sonra bir seans daha yaptırmanız gerekebilir.Eski saçlarınız dökülüp daha seyrelme ihtimali var yaşınıza göre.Fazla sorun yapmıyorsanız bekleyin derim.

Moy bey tekrardan merhabalar;
    İlginizden dolayı çok teşekkür ederim.İnsanın tanımadığı birinin sıkıntılı ve endişe duyulan bir konuda yardımcı olmaya çalışması insanı çok mutlu ediyor ve karar vermesini kolaylaştırıyor tekrardan teşekkür ederim.

Bahsettiğim hastaneye bugün daha önceden de orada saç ektiren doktor arkadaşımızla beraber gittik.Çok samimi ve sıcak bir karşılama bana güven verdi diyebilirim.Daha önceden saç ekimi yaptığı hastaların resimlerini de gösterdi.Ekimler çok başarılı görünüyordu hatta bir polis memuruna 1 seansta 5200 greft ekmiş bu bir rekordu benim için diyor zaten o ekimden sonra karakoldan saç ekimi için gelen kişilere yetişemez oldum diyor.Arada tanıdık bir doktorunda olması ve bunları onaylaması beni oldukça tatmin etti diyebilirim.
    Benim saç ekimimin rahat olacağını kafamın biraz küçük olmasının ve sima yapımım da avantajım olduğunu tek seansta çıkarabildiğim kadar greft en az 3500 olacağını ama ne kadar çok çıkarabilirsek o kadar çok ekim yapacağını söyledi.Saçımın ön tarafını kalemle çizerek ekim yapılacak bölgeleri gösterdi.Eğer gerçekten çizdiği gibi olursa kaşlarımdan 3 parmak yukarısına kadar saç dikilecek bunun hayali bile beni heyecenlandırdı diyebilirim.Saçlarımı kontrol etti ve ense saçlarımın güçlü olduğunu dolayısıyla başımın üst bölümünde zayıf saçların olduğu yere de saç ekeceğini dolayısıyla oradaki zayıf saçlar dökülse bile yeni ekilen saçlar o açıklığı bir nebzede olsa kapatabileceğini mantıklısının da bu olduğunu söyledi.Bir de ekimden 2-3 ay sonra saç derisine şırıngayla bir ilaç uygulandığını ve bu ilacın da zayıf saçları ve ekilen saçları güçlendirdiğini eğer isterse bu işlemi de ücretsiz yapacağını söyledi.Ücret olarakta bana tanıdık doktor indirimi ile 2500TL fiyat verdi.

Bu yazdıklarım sizce nasıldır bana güven verdi diyebilirim acaba sizin düşünceleriniz nelerdir?

Saygılarımla...
  • sayın andrew merhaba
    daha önceki paylaşımınızda gideceğiniz hastenenin ataköyde olduğunu belirmişsiniz ismi nedir acaba bende araştırma ya devam ediyorum ama ensar ve özel levent arasında seçim düşünüyorum siz bu merkezlere gittinizmi görüşmeye.inşallah hayırlısı olur.selamlarımla.
  • quote:

sayın andrew merhaba
    daha önceki paylaşımınızda gideceğiniz hastenenin ataköyde olduğunu belirmişsiniz ismi nedir acaba bende araştırma ya devam ediyorum ama ensar ve özel levent arasında seçim düşünüyorum siz bu merkezlere gittinizmi görüşmeye.inşallah hayırlısı olur.selamlarımla.

Sayın Enerji06 merhaba;
    Hastanenin Ataköyde olduğunu sanıyordum ama Şirinevlerdeymiş.Hastanenin adını şu anda hatırlayamıyorum kart arabada kaldı yarın sabah bakabilirim.
    Başka hiçbir merkeze gitmedim görüşmeye arada tanıdık ve daha önceden orada ekim yaptırmış biri olunca gerekte duymadım açıkçası.

Eğer saç ekimi için biraz daha zamanınız var ise Allah nasip ederde ben saç ektirdikten sonra sizinle tecrübelerimi paylaşabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Andrew -- 9 Ağustos 2010; 22:01:48 >
  • a

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuncer459 -- 9 Ağustos 2010; 22:48:07 >
  • Arkadaşlar hepinize paylaşımlarınız için çok teşekkürler...

Sayın Kuzeymavi rica etsem ekim için kök alınan bölgelerin resimlerinide paylaşabilirmisiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fathieagle

Arkadaşlar hepinize paylaşımlarınız için çok teşekkürler...

Sayın Kuzeymavi rica etsem ekim için kök alınan bölgelerin resimlerinide paylaşabilirmisiniz ?

Kök alımı yapılan bölgenin bir fotoğrafı vardı hazırda yukardaki mesajıma ekliyorum oradan inceleyebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuzeymavi

quote:

Orijinalden alıntı: fathieagle

Arkadaşlar hepinize paylaşımlarınız için çok teşekkürler...

Kök alımı yapılan bölgenin bir fotoğrafı vardı hazırda yukardaki mesajıma ekliyorum oradan inceleyebilirsiniz.

Çok teşekkür ederim ilginiz için.
  • arkadaşlar yeni mesajlarınızıda bekliyoruz ben sürekli takip ediyorum konuyu benimki moy yada kuzeymavi arkadaşımızınki gibi seyrek değil ama seyrelme var ve saça şekil filan veremiyorum eskisi gibi psikolojik olarak etkileniyor insan bende ektirmeyi düşünüyorum sonbahar gibi inş. moy arkadaşımızda yardımcı oldu sağolsun daha öncede özelden konuştuk ama bizi yüreklendirmek adına daha çok fotoğraf bekliyoruz sizlerden hala korku var içimde çünkü ya güzel olmazsa diye başka yerlerdede okuyorum pişman olanlarda var ama sizi görünce hemen yaptırmak geliyor içimden lütfen bizlere yardım edin :)
  • sayın andrew şirinevlerdeki hastane bilgilerini paylaşırmısınız.selamlarımla.
  • Arkadaşlar..
    Saç ekimi konusunda aklınıza takılan bir soru varsa yardımcı olabilirim.
    Benim anladığım kadarı ile çoğu kişi greft sayısını merak ediyor. Gerçekten 3500 ekiyorlar mı diyor.
    Yanıtım şu: Hayır bu rakama ulaşmıyorlar çoğunlukla.
    3000 diyen 1500-2000de kalıyor çoğunlukla. Çünkü saymanıza imkan yok, biliyorlar.
    Ne delikleri, ne greftleri sayamazsınız.
    Ben ise greftleri topladıktan sonra 100erli olarak ayırıp ayırıp fotoğrafını çekiyor ve bu fotoğrafı da hastaya veriyorum. Zaten işlem sırasında da kendisine gösterip saydırıyorum.
    İsteyen eve gidince açar bilgisayarı, bir çırpıda sayar. Eksik olduğunu düşünen parasını tıkır tıkır geri alır.
    Çoğu fabrikasyon saç ekimi yapan yerler aldatmaca yapıp, acemi ekip çalıştırırlar. Böylece fiyat düşürürler, dikkat edin. Fabrikayon ekim yapan yerlerde, aynı anda 4-5 hasta ekilir ve sizinle çok ilgilenilmez. Çünkü siz ayda 80-100ekim hastasından birisinizdir. Onlar için pek bişey farketmez.
    İş zahmetli olduğundan (benim genelde bütün günümü alıyor), ben ayda sadece 3-4 tane ekim yaparım.Böylece tüm hastalara aynı özeni gösteririm.
    Zaten sadece saçekimi yapmadığımdan ancak bu kadar zan ayırabiliyorum.
    Saç ekimi konusunda daha fazla bilgi almak isteyen olursa pm atabilir ya da burada sorabilir.
    Elimden geleni yaparım, yardımcı olak amacı ile.
  • boğaziçi fabriksayon yapıyor
  • sayın kocakurt geçmiş sayfaları okuyun derim sorularınızın tamamına yakınının cevabı var o sayfalarda fiyat ve yeterli bilgi mevcut .özellikle sayın moy ,kuzeymavi ve andrew arkadaşımızın verdiği bilgileri.bende ekim arefesindeyim herkes gibi bu bilgileri dikkate alıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enerji06 -- 12 Ağustos 2010; 23:07:01 >
  • quote:

sayın andrew şirinevlerdeki hastane bilgilerini paylaşırmısınız.selamlarımla.

Sayın enerji06 tekrardan merhabalar,mesajınıza geç cevap verdiğim için özür dilerim işlerden dolayı pek fırsat bulamadım.
    Allah nasip ederse yarın (16.08.2010 pazartesi) akşam saat 21:00 da saç ektirme işlemlerim başlayacak ve takribi sabah 04-06 gibi de bitecek.Ramazan dolayısıyla akşam ekim yaptıracağım.Bana herhangi bir sıkıntı olmayacağını ramazanda bayram dolayısıyla talebin daha da arttığını eğer açlık seni zayıflatmazsa sabah akşam antibiyotik alarak süreci atlatabileceğim söylendi.Yarı işten de izin alıyorum 2 hafta evdeyim.Umarım hiçbir sıkıntı olmaz ve sağlıklı bir şekilde bu operasyonu atlatırım.

Ekim yaptıracağım yer polikilinik gibi bir yerde ekim yapacak kişi 1 katı kendine ayırmış orada ekim yapıyor yani hastene değil.Bu işi senelerdir yapıyor çok başarılı ve taktir gören biri olduğu söyleniyor.Arada tanıdık olduğu ve tanıdık 2 kişiye de ekim yaptığı için rahat bir şekilde gidiyorum.Enerji06 bey eğer sizin biraz daha zamanınız var ise biraz daha beklemenizi öncelikle ben bi' ekim işlemini yaptırayım izlenimlerimi ve sonuçları sizinle paylaşayım.Bu şekilde size daha net bilgiler verebileceğimi düşünüyorum.

Tekrardan görüşmek üzere,
    Saygılarımla...
  • Başta Moy arkadaşımız olmak üzere tecrübelerini paylaşan arkadaşlara teşekkürler. Ben de İzmir`deyim ve bu yıl sonuna kadar Allah nasip ederse saç ektireceğim. Benim tercihim İstanbul olacak sanırım ve forumda paylaşılanlar doğrultusunda Ensar, Çevre , Özel Levent gibi yerler ile kendim araştırdığım Türkiye Hastanesi , Estehair, Estetistanbul gibi yerlerden 1 gün içinde randevu alarak hepsiyle tek tek görüşeceğim. En iyi fiyat-memnuniyet garantisini veren yerde operasyona gireceğim 1 hafta yıllık izin alarak. Planım bu şekilde..
    Benim saçlarımın fotosu da aşağıdaki linkteki gibi
    http://img842.imageshack.us/img842/4302/sunu1.jpg

Moy arkadaşımız lazer ile göz tedavinisi sormuş. Ben şu an 30 yaşımdayım ve 21 yaşımda gözlerimden ameliyat oldum, Türkiye Hastanesinde (Şişli) , Lasik tekniği ile. Gözlerim 5 numara idi.. Gözlüklerinden kurtulmak isteyen herkese hiç düşünmeden yaptırmalarını tavsiye ediyorum. Çok rahat ettim, hiçbir yan etkisini görmedim ve gözlerim harika görüyor9 yıldır , şükürler olsun!
  • Wishoctober arkadaşım bende sana teşekkür ediyorum göz tecrübeni paylaştıgın için.Saç gibi göz ameliyatında da çekiniyor insan iyi olsa doktorlar gözlük takmaz yaptırır diyorlar gerçektende doktorlar hep gözlüklüdür.Bu sebepten dolayı askıya almıştım göz işini ama sen yazınca yine düşünmeye başladım.
    9 sene geçmesine rağmen numaranda hiç büyüme olmadımı?Göz bozukluğu neydi? Hiçbir yan etki görmedim dedin göz kurulugu da mı olmadı?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.