Şimdi Ara

EN İYİ SAÇ EKİMİ SİTELERİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

http://www.sacekimantalya.com/

Saç ekimi antalya Saçlarnız dökülüyor mu eskisi gibi değil mi hiç dert etmeyin.İster protez ister saç ekimi yaptırarak hayatınıza yeni bir değişiklik yaparak sizi farklı hayta başlamanızı sağlıyoruz.Eğer saçlarınız uzun zamandır dökülüyor ve eski halinize dönmek istiyorsanız.İster e-mail yada telefon (0544 340 61 94)yolu ile bizlere ulaşın. Alanında uzman olan saç ekibimiz tarafında saç ekim işleminizi bitirip sizlere yeni saçlarızla mutlu yaşamlar diliyoruz

Saç Ekimi Merkezi Antalya,Saç Ekimi,Sakal Ekimi,bıyık ekimi,kaş ekimi,

• Hair transplant yani “saç nakli” ya da “saç transferi”, maalesef dilimize hatalı bir çeviri ile yerleşerek “saç ekimi” olarak adlandırılıyor.

“Plant” kelimesinin dilimize, bire bir tam çevirisi “ekmek, dikmek ” manasına geliyor. Çeviri azizliğine uğrayan hair transplant uygulaması, “saç nakli ya da “saç transferi” olarak adlandırılması gerekirken, hatalı “saç ekimi” söylemiyle, dilimize yer etmeye başladı. İşte bu hataya düşmemek ve mesleğimize gösterdiğimiz hassasiyetten ötürü, saç ekimi olarak adlandırılan işlemi, Estetik International bünyesindeki doktor ve uzmanlarımızla, dilimize en yakın tercümesiyle “saç transferi” olarak adlandırıyoruz.

Dünya üzerinde kelliğe, seyrek saçlara, çare olarak nitelendirilen saç transferi, güçlü kıl kökü hücrelerinin bulunduğu ense bölgesinden ya da bedenin diğer bölgelerinden alınan kıl köklerinin, sorunlu bölgeye transfer edilmesidir. Halk dilinde saç ekimi olarak adlandırılan saç transfer işlemi yenilikçi FUE yöntemiyle aynı zamanda seyrek ya da hiç olmayan sakal ve bıyık bölgesine de uygulanabiliyor.

Saç transferi yaptırmak istiyorsanız dikkatli olun

Saç transferi, cerrahi beceri, teknik ve deneyime göre büyük ölçüde değişkenlik gösterir. Saç transferi doğru yapıldığında kuaförler dahi işlem yaptırdığınızı tespit edemez. Temel amaç, saç transferi yaptırdığınız bölgenin son derece doğal olarak gözükmesi ve size yaşamınız boyunca konforlu, takıntısız ve rahat bir kullanım sağlamasıdır. İşte bu noktada seçeceğiniz klinik ve uygulanacak saç transferi prosedürleri önem kazanır.

Saç transferi yapacak olan doktorun daha evvel yaptığı işlemleri, hastaların saç ekimi yorumlarını ve işlem sonrasındaki memnuniyetlerini incelemenizi öneriyoruz. Bu konuda Estetik International uzmanlarının deneyimlerini öğrenmek ve hastalarımızın saç ekimi sonrası süreçleri hakkında bilgi sahibi olmak isterseniz, bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Başarılı Saç Transferi İçin Üç Adım

1. En İyi Saç Transferi İşlemleri hakkında bilgi edinin
    Doğru yapıldığı takdirde, saç transferi sayesinde tam ve doğal bir görünüm elde edersiniz. Estetik International deneyimleri hakkında bilgi edinin. (link)
    2. Saç Transferi yaptıranlara ve nitelikli saç transferi doktorlarına danışın
    Estetik International bünyesinde yapılan saç ekimi videolarını izleyin ve online konsültasyon için doktorlarımıza danışın.

www.sactransferi.com
     EN İYİ SAÇ EKİMİ SİTELERİ EN İYİ SAÇ EKİMİ SİTELERİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi armbilisim -- 10 Ekim 2013; 14:30:27 >

• arkadaşlar ben 1,5 yıl önce uzun araştırmalar sonucu İSTANBUL HAİR CENTER DA ekim yaptırdım internetten ve sosyal medyadan çok araştırdım bunlara ulaştım ve konuştuktan sonra istanbula gitmeye karar verdim ekime gitmeden önce ekimi emine saykı denilen ki bunlar hocalarına doktor diyorlardı doktorda olmadığını öğrendim işte bu hanımefendinin yapacağını söylediler randevu alıp gittim ve ücreti peşinen ödedim işleme girene kadar ekimi güya emine yapıcaktı ama gelmedi tıraş yaptılar narkoza başlayacaklar bana dediler ki emine hanım kontrole gelecek ama onada gelmedi her neyse tuna diye bi doktor yaptı işlem bitti 4300 greft aldıklarını ve çok iyi sonuç alacagımı söylediler ilk yıkama iki gün sonra yapılır bunlar hemen bi gün sonra yapıp yolladılar haliyle ciddi kızarıklar vardı kafada bunlar bana en fazla bir kaç ay içerisinde geçer dediler neredeyse iki yıl oldu hala geçmedi arkayı çok tahrip etmeyiz belli olmaz ekildiği hatta ikinci üçüncü ekimi dahi yaptırırsınız dediler sonuç ise malesef arka berbat durumda ikinci bi ekim şansı yok diyor diğer ciddi saç ekim merkezleri ama bunlar gibi para göz olanlar her türlü yaparız diyorlar tabi. şuan saçıma baksanız gözle bile maximum 500 kök saç vardır ektiklerinin hepsi döküldü hep kökleri kırarak almışlar yani saçım berbat bi halde inanın ağlayasım geliyor bazan. inanın parasında değilim çünkü bu işlemi ömürde bi kez yaptırma şansın var ve güvenip gidiyosun sonuca bak insanı kahrediyor allahlarından bulsunlar o danışman serap, emine ve işlemi yapan tüm doktor hemşireler hepsini mahkemeye şikayet edicem ama arkadaşler sakın medyaya yada o insanlıkdan nasibini almamışlara inanıp saç ekimi yaptırmayım birebir tanımadığınız kimseye yaptırmayın hatta ama ben bu istanbul hair center a yaptırdım bin pişmanım benden söylemesi artık siz bilirsiniz bu günlerde mahkemeye gidip dilekçemi vercem inşallah devletimiz maddi manevi hesabını soracaktır çünkü bunun bi ölçütü yok

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SAÇ EKİMİ SONUÇLARI
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.