Bildirim
En İyi Saç Şampuanı Hangisi?? (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ricoys -
CİDDEN "CLEAR ACTIVESPORT" SÜPERRRRR -
Piyasadaki popüler şampuanların hepsi detarjandır resmen, sağlıksız kimyasal temizliyiciler.
İyi şampuanlar bitkisel şampuanlardır ve eczanelerde satılır fiyatları normalden 2-3 kat daha pahalıdır ama değer -
E l i d o r -
son 2.5 yıldır mentollü clear serisini kullanıyorum.ve memnunum saclarımı ferahlatıyor.diger sampuanlar bana yaramıyo kepek yapıyolar -
Hepsi deterjan bence tresan ısırgan otlu şampuanı kullanıyordum memnun kalmadım.Yeşil sabuna dönüş yaptım piyasada bulunan birçok şampuanı kullandım hepsi aynı. -
Hed en şoldırst -
heden şoldırs kepeğe iyi geliyor bendede kepek var
çık üstüne vur kırbacı vur kırbacı -
quote:
Orjinalden alıntı: IloveYouTuqcee
pantene den
başka bişey kullanınca kendimi boşlukta
hissediyorum
not.ciddiyim
aynen. -
Dove tabi kiterapi -
bende bu soruyu soracaktim ya şu dalinde ciddi misin? -
Bende dün clear men aldım
Yeni şişesinde 1lite 9lira -
ricoys kullanıodum o bitti hedendşoldırsa geçtim -
ben rejos,dove,panten,elidor hangisi kampanyada ise onu alıyorum nasılsa hepsi aynı kepek mepek yok zaten saçlarda doğal dökülümünü her türlü yapacağı için fazla kasmaya gerek yok -
saçlarım seyrek ve dökülme oluyor
banada bıoxcın önermişlerdi ama daha denemedim
-
Pantene bir numaradır. -
sabun -
pantene pro-v -
head and shoulders iyi bir tecihdir.mentollüsü insanın bütün burun deliklerini açıyor. ki tüm dediğime bakmayın benimde herkes gibi iki burun deliğim var
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X