head and shoulders iyi bir tecihdir.mentollüsü insanın bütün burun deliklerini açıyor. ki tüm dediğime bakmayın benimde herkes gibi iki burun deliğim var
Alıntıları Göster
en iyi sac sampuani kisinin sac yapisina gore degisir....herkesin saci ayni kalitede degil haliyle...
quote:
Orijinalden alıntı: Mariachi@
en iyi sac sampuani kisinin sac yapisina gore degisir....herkesin saci ayni kalitede degil haliyle...
Alıntıları Göster
Kérastase
quote:
Orijinalden alıntı: Mariachi@
Alıntıları Göster
DALİN
ciddiyim.
L'oreal ya da Schwarzkopf Gliss bunlar da olabilir.
quote:
Orijinalden alıntı: bilm-i yorum
DALİN
ciddiyim.
L'oreal ya da Schwarzkopf Gliss bunlar da olabilir.
Alıntıları Göster
kuaför mi önerdi bunu? ben asla kuaför önerisiyle şampuan almam.
eskiden panten kullanırdım hep kepek olurdu. clear a geçtim kalmadı.
üstünden bayaa zaman geçti kuaför saçında kepek var dedi. ne kullanıyosun dedi, clear dedim.
panten kullan kepek kalmaz dedi tamam ok kanka dedim.
ama şunu da farkettim o an panten deseydim o da bana başka bişey önercekti
quote:
Orijinalden alıntı: mcardle
kuaför mi önerdi bunu? ben asla kuaför önerisiyle şampuan almam.
eskiden panten kullanırdım hep kepek olurdu. clear a geçtim kalmadı.
üstünden bayaa zaman geçti kuaför saçında kepek var dedi. ne kullanıyosun dedi, clear dedim.
panten kullan kepek kalmaz dedi tamam ok kanka dedim.
ama şunu da farkettim o an panten deseydim o da bana başka bişey önercekti
ben çok memnunum saçı besliyor 1 ayda 2 kat dolgunlaştırdı güçlendirdi .
quote:
Orijinalden alıntı: React!on
ben Hacı Şakir İle Rejoıce Saç Kremini Kullanıyorum ..Tesadufen alındı 2side ama işe yaradı...tavsiye ederim
Alıntıları Göster
aktarlarda satılan bitkisel saç bakım kremleri ile birlikte bitkisel şampuan toplamları 25 lirayı geçmez. Taş çatlasa 25 liradır.
quote:
Orijinalden alıntı: aRiSe*
aktarlarda satılan bitkisel saç bakım kremleri ile birlikte bitkisel şampuan toplamları 25 lirayı geçmez. Taş çatlasa 25 liradır.
Alıntıları Göster
Pantene. En azından bir kere dene... Saçına uyan özellikte olmasına dikkat et. Clear Men, Dove, Elidor ve Head&Shoulders'ı nedense hiç sevmedim... Zaten kutuları da dolu bir şekilde duruyor evde
Bioxcin tamamen aldatmacadır
quote:
Orijinalden alıntı: alikenan
Bioxcin tamamen aldatmacadır
Henna Plus iyidir ama bulunması çok zor
Saçım dökülüyor ne önerirsiniz? headnshoulders saç dökülmesine karşı kullandım memnun kalmadım. bioxcin fln olmasın ama.
quote:
Orijinalden alıntı: Ykaraca34
Saçım dökülüyor ne önerirsiniz? headnshoulders saç dökülmesine karşı kullandım memnun kalmadım. bioxcin fln olmasın ama.
Markette saç dökülmesi adı altında satılan tüm şampuanlar yalan sadece kandırmaya yönelik ayrıca sadece şampuan değil serumları ve kremleri kısaca sizi kendilerine bağlıyorlar.Bence dökülmenin sebebini doktora giderek bulun daha sonra düşünülür çaresi.
quote:
Orijinalden alıntı: Faivelley
quote:
Orijinalden alıntı: Ykaraca34
Markette saç dökülmesi adı altında satılan tüm şampuanlar yalan sadece kandırmaya yönelik ayrıca sadece şampuan değil serumları ve kremleri kısaca sizi kendilerine bağlıyorlar.Bence dökülmenin sebebini doktora giderek bulun daha sonra düşünülür çaresi.
Alıntıları Göster
Seba Med al fazlasıyla güzel
quote:
Orijinalden alıntı: Footpad
Seba Med al fazlasıyla güzel
Alıntıları Göster
bu konuyu görünce şampuanları araştırdım içinde DİMETHİCONE ya da DİMETHİCONOL olan ürünler tavsiye edilmiyor.
Schwarzkopf gliss kullanıyorum dökülmeyi baya durdurdu ve içinde DİMETHİCONE yok. Dove ve loreal e baktım onlarda var.
Amwayın satanique şampanınıda tavsiye ederim pahalı ama değer
quote:
Orijinalden alıntı: n0fx
bu konuyu görünce şampuanları araştırdım içinde DİMETHİCONE ya da DİMETHİCONOL olan ürünler tavsiye edilmiyor.
Schwarzkopf gliss kullanıyorum dökülmeyi baya durdurdu ve içinde DİMETHİCONE yok. Dove ve loreal e baktım onlarda var.
Amwayın satanique şampanınıda tavsiye ederim pahalı ama değer
Alıntıları Göster
Shwarzkopf'un yaratıcılarından olan Syoss serisi gerçekten kanıtlanmış bir numara şampuandır. Dimethiconol(Silikon) içermeyen nadir şampuanlardan birisidir. Silikonlu şampuanlarla yıkamışsınızdır muhtemelen önceden saçlarınızı. Bu saçınızda silikon tabakası oluşturur. Saçınızı karbonatla yıkayın bütün kırıklarınız dökülecektir. Bu silikon tabakasını saçınızdan atar. Çok sürmeyin karbonatı yoksa saçlarınız tomak tomak dökülebilir. Karbonatdan sonra baya saçınız dökülecek ama endişelenmeyin onlar silikonun yapıştığı kırıklar. Silikon saçtan kalktıktan sonra Syoss kullanmaya başlayın. İpeksi ve yumuşacık saçlar garanti...
quote:
Orijinalden alıntı: qbart
Shwarzkopf'un yaratıcılarından olan Syoss serisi gerçekten kanıtlanmış bir numara şampuandır. Dimethiconol(Silikon) içermeyen nadir şampuanlardan birisidir. Silikonlu şampuanlarla yıkamışsınızdır muhtemelen önceden saçlarınızı. Bu saçınızda silikon tabakası oluşturur. Saçınızı karbonatla yıkayın bütün kırıklarınız dökülecektir. Bu silikon tabakasını saçınızdan atar. Çok sürmeyin karbonatı yoksa saçlarınız tomak tomak dökülebilir. Karbonatdan sonra baya saçınız dökülecek ama endişelenmeyin onlar silikonun yapıştığı kırıklar. Silikon saçtan kalktıktan sonra Syoss kullanmaya başlayın. İpeksi ve yumuşacık saçlar garanti...
Alıntıları Göster
head & shoulders
quote:
Orijinalden alıntı: elliuç
head & shoulders
Alıntıları Göster
Ben Adidas kullaniyorum ama en iyisi degil sanirim
quote:
Orijinalden alıntı: Andrés Iniesta
Ben Adidas kullaniyorum ama en iyisi degil sanirim