cok guzel oyun ben 1. sını oynadım cok hosuma gıttı 2. sıne baslamadım ama
(güzel oldu kadar da zor bı oyun)
ARKADASLAR KIMSE KIZMASIN EN IYI SAVAS OYUNU MEDAL OF HONOR'UN ILK OYUNU. IKINCI DUNYA SAVASI TEMALI OYUN CILGINLIGINI BASLATAN BU OYUNDUR. KIM NE DERSE DESIN. TABI ILK OLDUGU ICIN EKSIKLERI OLABILIR. AMA EN BUYUK MEDAL OF HONOR.
taamda nıye kızalım kı
quote:
Orjinalden alıntı: vincenzo bertolucci
tirsagim biraz ben. babam kucukken uzerimde sigara falan sondurdu ondandir.
korkma yawrum o gunler gerıde kaldı artık
anlat bize yaşadın o kotü günleri
call of duty
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: TOMEKK
quote:
tirsagim biraz ben. babam kucukken uzerimde sigara falan sondurdu ondandir.
korkma yawrum o gunler gerıde kaldı artık
anlat bize yaşadın o kotü günleri
ya iste iskence falan gorduk. sigaralar sondu sopalar yendi. bende 12 yasinda babami furdum. sonrada bu olayi goren, duyan ve soranlari oldurdum. guzel mi?
eet cok hosuma gıttı fake lerının dewamını sabırsızlıkla beklıom
Tartışılmaz bile bu konu aaa COD 1 ve COD 2
C.O.D... gerisi yalan...
bencede cod
şu oyunlara harcadığım zamanı, enerjiyi programlamaya harcasaydım şimdiye baba oyunlar bile kodlamış olurdum :)
Call Of Duty 2 Ve Medal Of Honor Fakat COD MOH'a Göre Çok Çok Daha Gerçekçi...
quote:
Orjinalden alıntı: emperor84
şu oyunlara harcadığım zamanı, enerjiyi programlamaya harcasaydım şimdiye baba oyunlar bile kodlamış olurdum :)
Kodlama Yaparken Hata Verdikçe Çıldırıyorum Ama Oyunda Şarjörü Boşalttıkça Rahatlıyorum...
tabikide brothers in arms serisi....(yenisi geliyor "Brothers in Arms - Hell's Highway" grafikleri görsen üstünü başını parçalarsın...!) call of duty arcade bi oyun brothers daki gerçekçilik yok bi de eskiler bilir operation flash point var oda çok sağlam bi savaş similasyonuydu. yerine gelecek olan yeni bi similasyon var adı armed asasult gibi bişeydi(yanlış yazmış olabilirim) oda çok sağlam diye duydum hatta adamlar multiplayer modunda adam sınırı olmıyacağını söylüyorlar.düşünsenize bi kere 500 adam 500 adama karşı gerçekçilik üst seviyede manyak bişey olur valla.....
bence call of duty 1 ve 2 bide pacthleri
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme