Şimdi Ara

En iyi ses kalitesi hangi android telefonda? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
1
Favori
10.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Mobile Prof.

quote:

Orijinalden alıntı: thedarkside

Tabi armin van buuren falan dinlemek için değil bunlar.

Odyofil'im ben, Odyofil.
    Şaka yaptığımı anlamadın mı? Benim sistemi görsen dudağın uçuklar emin ol bu arada.

İkinci defa okuduğumda anladım aslında ama üşendim silmeye

Armin van buuren fan klab bozmuş ama yine de :/
  • Odyofil nedır yahu zihinsel özürlu hastalığı gibi :) Düşünsenize bilmeyen birine ben odyofilim desen:
    Ben odyofilim.
    Hadi yaa geçmiş olsun be abi :)
    Bu olur cidden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Suprémacy

quote:

Orijinalden alıntı: Berk_Kaya

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Berk_Kaya

quote:

Xperia arc s kullaniyorum ben ses performansina iyi diyordum o zaman clip+ alinca ucacam herhalde

Uçmazsın emin ol :)) Fazla sorunlu bir alet tavsiye etmiyorum ses kalitesi de boş yükseklik flac kullanıyorum ve onu bile bozuyor. HTC Evo telefonum daha iyi ses konusunda :)

o kadar kişi övüyor bu aleti şimdi dediğin oldu mu senin

O kadar kişinin övmesine aldım bende 1 hafta olmadı, kullandığım kulaklık gayet sağlam olmasına rağmen(Marhsall Major) sansa'nın tiz ve caz şarkılarda çok eksik olduğunu hissettim.. 10 üzerinden 7 veririm ancak. Tavsiyem az daha para koyup bir ipod nano 5. nesil+ alman :)

hocam ben bu cihazı fiyat/performans odaklı olduğu için alıyorum herkes boyutuna göre kalitesi çok iyi diyor zaten bir playera 400-500 lira dökemem amazon.com da sansa clip+ 35 dolar bir de koss portapro alıcam o da 35 dolar 70 dolardan 120-130 lira arası yapıyor şimdi ipod nano almaya kalksam amazonda en az 180-190 dolar civarı ben bu fiyattan daha düşük bir fiyata player + kulaklık alıyorum kaldı ki forumda görüyorum 200-300 dolarlık kulaklıklarla sansa clip kullananlar var.

Kendi yorumumu söyledim belki ben daha üst düzey birşey arıyorum fiyat performans olarak ortalamanın üstünde haklısınız aldığım cihaz fazlasıyla sorunlu şarjı 45 dk gidiyor vesaire. Ama problemli olduğu için değişim yapacak aldığım arkadaş gayet ilgili bir de değişimden sonra tekrar yorum yapayım ben :)

• android değil ama 2 sene önce aldığım w995 var telefon olarak. içine acoustic yazılımı atınca ses şiddeti ve türünde değişimi de sağlayabiliyorsunuz. şu anki haliyle bir çok telefondan iyi durumda. clear bass clear stereo var. bass da iyi ama tizlerde istediğim performası sağlayamadım yani ikisi aynı anda çok iyi olmadı hiç. yine de piyasadaki birçok telefonlara göre baya üstün sesi.
    hatta bozuldu para verip yaptırdım yerine alıcak adam akıllı telefon bulamadığım için. uygun fiyatlı kaliteli ses veren müzik telefonu yok maalsef. üstelik w995 de a.f. flash ve 8mp kamera da var. çekimleri de gayet başarılı.

android olarak live with walkman çıkardı sony ama ne derece başarılıdır bilemem incelemedim.

sandisk sansa ailesine gelince orjinal yazılımıyla sadece temiz berrak ve yüksek ses elde edersiniz. rockbox kurmadan bassın kıvamını tutturmanız ve tizlerdeki bozulmayı (yanlış olmasın sibilance mı neydi adı bu s ş t ç gibi harflerden oluşan sesin patlaması) önlemek daha zor.

sırf rockbox desteği için alınabilecek bir cihaz. çünkü çok fazla ayar seçeneği sunuyor. bıkmadan kurcalayıp kulaklığınıza ve hatta tarzınıza uygun bi ayar tutturunca keyifli bir dinleme sunar size. bass delisi değilseniz sonynin 80 100 liradan başlayıp tahminimce 200 300 liralık belkide daha pahalı modellerine kadar genel kategoride hepsinin verdiği ses keyfini rahat verir diye düşünğüyorum. yeter ki ayar tutturun. en azından b ve e serisinden bi kaç model inceleme şanşım oldu tiz ve sahne olarak çok daha iyi.bassda da iyi bi yere kadar yakalıyor.tabi donanımsal bass filitresi olmadığından bi yere kadar diyorum. çok bass seviyorsanız yazılım olarak crossfeed ayarı ekolayzır harici bass ayarı ve ekolayzır kanallarının hükmettiği frekansı değiştirme imkanı olduğundan diğer seslerden taviz vererek çok yüksek bass sesler elde edebilirsiniz. ben tercih etmiyorum.

60 liraya clip temin edilebildiğine göre kendinin 5 katı fiyatlı ürünlerle yarışacak kıvamda olduğuna göre daha ne olsun.
    bu arada alınmışken fuze alınmasını öneririm. sarj süresi, ekran büyüklüğü, ince oluşu ve dönerli tuşu çok avantaj sağlıyor.

sandisk hakkında iyi kötü bilgim var ayar olsun kullanım olsun kafanıza takılan bişey olursa sorabilirsiniz. zaten konusunda da msjlarım var.bildiğimi paylaşırım

• quote:

quote:

Odyofil'im ben, Odyofil.
    Şaka yaptığımı anlamadın mı? Benim sistemi görsen dudağın uçuklar emin ol bu arada.

Odyofil nasıl olunuyor? Dalga geçmiyorum ciddi ciddi soruyorum. Benim bildiğim ben odyofilim deyince odyofil olunmuyor da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: halog

quote:

quote:

Odyofil'im ben, Odyofil.

Odyofil nasıl olunuyor? Dalga geçmiyorum ciddi ciddi soruyorum. Benim bildiğim ben odyofilim deyince odyofil olunmuyor da.

Sayın halog,haddinizi biliniz!Prof. kardeş öyle diyorsa öyledir.Onun sözü üzerine söz olmaz.O odyofilim diyorsa-ki ilk defa birinden odyofil olduğunu belirten iddialı sözler duyuyorum-odyofildir.Bu arada Prof. kardeşin şu sistemini görsek de dudağımız uçuklasa,o da rahatlasa biz de rahatlasak dudağımız da...

• sonneillon kullanıcısına yanıt
    İphone Sesi Falan İyi Değil Hiç Birinin İyi Değil Htc ve Sony ve Samsung Hariç Şimdi S3,S2 Laf Attınız Tamam Ama Şimdi Bende S4 Var Evet Basslar dip frekansa iniyor ama çok duyulmuyor o zaman sizde root atarsınız d3h diye bi adam var bass beats yapıyor onu atarsınız içine alın size bass alın size ses he bide stweaks bide bi program var hee tabi iphone ler sesi iyi ya neyse onu atarsınız içine bi anfi gibi istediniz kadar arttırırsınız zaten çok açamazsınız kulaklığınız yanabilir yani benim dicem çıkışı arttırabiliyosunuz android robot demek la biraz kafanızı çalıştırın bi araştırın hemen iphone iphone iyi b.. iyi bi araştırınde öyle gelin
  • Yanlış anlaşılmasın ama bana gore telefonların hepsi yaklaşık aynı çünkü benzer dac kullanıyorlar. Çok kaliteli hifi kulaklığınız yoksa zaten hissedemezsiniz. Aynı şekilde daplar arasında da çok fark yok. Çoktan kastım % 0.1 . Bursa üst düzey hifi playerları ayırıyorum. En ucuzu fiio x3 dahili amfisi var ve yüksek kalite çıkış verebiliyor. Bu klasmanda 4000 Tl ye de urun var. Zaten yüksek bir hifi sisteminiz varsa bunun için telefon kullanmazsınız. Bu yüzden sony bile kendi ürettiği ses çeviricileri kendi telefonunda kullanmaz. Son olarak ses için en önemli olan kulaklık %90 amfi %9. Player %1. Bu benim düşüncem.

• Note2 kullanıyorum. Ses kalitesi kötü. Daha önceleri hep iphone kullandım ses kalitesi gayet iyi idi. Ancak 1 ay önce 2. Telefon olarak BlackBerry curve serisi basit bir cihaz aldım. Ses kalitesi muazzam idi.

• M8 nasıldır arkadaşlar?Sennheiser momenntum in ear ım ile uyar mı dersiniz?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.