Şimdi Ara

En iyi ses kalitesi hangi android telefonda?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
10.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ucuz kulaklıklarla değil de Westone, ultimate ears, sennheiser ie8 gibi kulaklıklarla bu telefonların müzik performansını merak ediyorum. Hatta direk cowon gibi bir markayla karşılaştırma yapabilecek var mı?

Sony X1051 ve cowon j3 kullanıcısıyım. Artık yanımda binbir türlü elektronik taşımaktan sıkıldım. Tek bir alet olsun bütün ihtiyaçlarımı karşılasın diyorum.

Müzik performansı Sony x1051 kadar iyi olan bir Android telefon önerebilir misiniz? Ses yüksekliği, ses berraklığı, frekansları vs, en iyi mp3 çalarları aratmamalı

• x10xx performansını bir telefon vermez o kesin de. Benim bildiğim en iyi ses kalitesi S2 de var. S3 de olabilir ama çünkü s3 ün sesi hakkında birşey bilmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ie8 gibi kulaklığı telefonla kullanıp mundar etmemelisin. müzik işi denge işidir. ekipmanların dengeli olmalı. ie8 alıyorsan kaynağın da ona yakın bir şeyler olmalı, iyi bir müzik çalar mesela.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonneillon

Ucuz kulaklıklarla değil de Westone, ultimate ears, sennheiser ie8 gibi kulaklıklarla bu telefonların müzik performansını merak ediyorum. Hatta direk cowon gibi bir markayla karşılaştırma yapabilecek var mı?

Sony X1051 ve cowon j3 kullanıcısıyım. Artık yanımda binbir türlü elektronik taşımaktan sıkıldım. Tek bir alet olsun bütün ihtiyaçlarımı karşılasın diyorum.

Müzik performansı Sony x1051 kadar iyi olan bir Android telefon önerebilir misiniz? Ses yüksekliği, ses berraklığı, frekansları vs, en iyi mp3 çalarları aratmamalı

Tek cihaz isterseniz iPhonedan baskası ısınızı görmez. Ollarına android olsun derseniz beats audio çipli htc ler uygun. Onun dışında bütün cihazlar maalesef vasat kalitede ses veriyor.

• Ben One X kullanıyorum. Beats efektli ses kalitesi muazzam fakat akıllı telefonların şarjı büyük sorun. Mesela Iphone'lar berrak ve güzel ses veriyorlar fakat bass konusunda yetersiz bence. S3'te wolfson DAC kullanıldı diye biliyorum, kaliteli ses veriyor olsa gerek. S2 ve S kullandım ve ses kalitesi vasattı kendi açımdan.
  • S3 berbat ses veriyor wolfson in en dandik cipini koymuslar herhalde. Ses cikisi cok dusuk. Bu sebeple muzik calar alacagim.

Bu arada iphone 5'in htc one x'in de dahil oldugu testlerde en basarili telefon iphone 4s cikmis.

http://www.engadget.com/2012/10/02/iphone-vs-rivals-audio-tests/
  • HTC Windows Phone 8X Türkiyede satışa sunulmuş olması lazım bu telefonda dahili amplifikatör var artık yazılım zırvalıklarının (yazılım önemlidir ama donanımın olması lazımdı) önüne geçmiş yani artık donanımsal buna bi bakabilirsin, yine HTC One X Plus'ta da ses çıkış anfi entegresi var bunları bi araştır derim.
  • telefonun içine wolfson ses çipini koyup içine samsung!un dandik devreleme ve ürün kalitesi girince bu ses chip'inden ancak bu kadar kötü ses çıkartlılabilir diyor insan..
  • tamamen haklısınız yakında yeni kulaklık alacağım ama S2nin sesini beğenmeyip ablamın 4S'inde beğenirsem gerçekten çok koyacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thedarkside

en iyisi şöyle bişi almak
    http://www.amazon.co.uk/Colorfly-C4-Pocket-192kHz-Upsampling/dp/B004DWNJ18/ref=sr_1_3?s=electronics&ie=UTF8&qid=1352078847&sr=1-3

Cok komikmis uye kardes.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mobile Prof. -- 9 Kasım 2012; 22:26:17 >

• Tabi armin van buuren falan dinlemek için değil bunlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mobile Prof.

quote:

en iyisi şöyle bişi almak
    http://www.amazon.co.uk/Colorfly-C4-Pocket-192kHz-Upsampling/dp/B004DWNJ18/ref=sr_1_3?s=electronics&ie=UTF8&qid=1352078847&sr=1-3

Cok komikmis uye kardes.

• quote:

Tabi armin van buuren falan dinlemek için değil bunlar.

Odyofil'im ben, Odyofil.
    Şaka yaptığımı anlamadın mı? Benim sistemi görsen dudağın uçuklar emin ol bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mobile Prof. -- 10 Kasım 2012; 18:44:24 >
  • Hic bi android telefonun sesi iyi degildir. Paran azsa 3gs al.

• Xperia arc s kullaniyorum ben ses performansina iyi diyordum o zaman clip+ alinca ucacam herhalde

• quote:

Orijinalden alıntı: Suprémacy

Xperia arc s kullaniyorum ben ses performansina iyi diyordum o zaman clip+ alinca ucacam herhalde

Uçmazsın emin ol :)) Fazla sorunlu bir alet tavsiye etmiyorum ses kalitesi de boş yükseklik flac kullanıyorum ve onu bile bozuyor. HTC Evo telefonum daha iyi ses konusunda :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berk_Kaya

quote:

Xperia arc s kullaniyorum ben ses performansina iyi diyordum o zaman clip+ alinca ucacam herhalde

Uçmazsın emin ol :)) Fazla sorunlu bir alet tavsiye etmiyorum ses kalitesi de boş yükseklik flac kullanıyorum ve onu bile bozuyor. HTC Evo telefonum daha iyi ses konusunda :)

o kadar kişi övüyor bu aleti şimdi dediğin oldu mu senin

• quote:

quote:

quote:

O kadar kişinin övmesine aldım bende 1 hafta olmadı, kullandığım kulaklık gayet sağlam olmasına rağmen(Marhsall Major) sansa'nın tiz ve caz şarkılarda çok eksik olduğunu hissettim.. 10 üzerinden 7 veririm ancak. Tavsiyem az daha para koyup bir ipod nano 5. nesil+ alman :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

O kadar kişinin övmesine aldım bende 1 hafta olmadı, kullandığım kulaklık gayet sağlam olmasına rağmen(Marhsall Major) sansa'nın tiz ve caz şarkılarda çok eksik olduğunu hissettim.. 10 üzerinden 7 veririm ancak. Tavsiyem az daha para koyup bir ipod nano 5. nesil+ alman :)

hocam ben bu cihazı fiyat/performans odaklı olduğu için alıyorum herkes boyutuna göre kalitesi çok iyi diyor zaten bir playera 400-500 lira dökemem amazon.com da sansa clip+ 35 dolar bir de koss portapro alıcam o da 35 dolar 70 dolardan 120-130 lira arası yapıyor şimdi ipod nano almaya kalksam amazonda en az 180-190 dolar civarı ben bu fiyattan daha düşük bir fiyata player + kulaklık alıyorum kaldı ki forumda görüyorum 200-300 dolarlık kulaklıklarla sansa clip kullananlar var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Suprémacy -- 11 Kasım 2012; 1:02:39 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.