ama şimdi kaybettim t6 mı şimdi ne önerirsiniz t7 nin ses kalitesi nasıldır sizce t6 ya göre? :)
2 Senemi dayanabildi
Arkadaşlar bana da lazım ;
bataryası uzun giden 4-8gb hafıza seçeneği olan
sesve malzeme kalitesi yüksek bir ürün arıyorum fiyat olarak en çok 350lira verebilirim teşekkürler
ya acayip seviyodum ben onu benm bi parçam gibiydi kayboldu ya t7 nin ses kalitesine güvenebilsem tii big olduğunu bilsem alıcam ya.. :)
Ipod der geçerim kenara, diğer markalarda yetişmeye çalışır ona, ama vermezler aynı tadı aynı hazzı, sennheiser ı da çaktın mı olursun müziğin kralı :)= hahaha 3. seneye girdim ipod nano 3. nesille ve değişmem artık hiçbirşeye, çok yaşa Apple, çok yaşa Sennheiser iyiki varsınız, çok Creativler çok Sony ler eskittik çok ama sonradan akıllandık. diyebileçeğim bu benim, artık çok zor değişir fikrim.
quote:
Orijinalden alıntı: mmbakir
Ipod der geçerim kenara, diğer markalarda yetişmeye çalışır ona, ama vermezler aynı tadı aynı hazzı, sennheiser ı da çaktın mı olursun müziğin kralı :)= hahaha 3. seneye girdim ipod nano 3. nesille ve değişmem artık hiçbirşeye, çok yaşa Apple, çok yaşa Sennheiser iyiki varsınız, çok Creativler çok Sony ler eskittik çok ama sonradan akıllandık. diyebileçeğim bu benim, artık çok zor değişir fikrim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme